Karlsborgsgatan 2

Bilder

  • Såld!

Karlsborgsgatan 2 , Klevshult , Vaggeryd

Lättskött och nätt på utsidan för att sedan bjuda på en rymlig insida som ger plats för fyra sovrum. Här finns ett väl tilltaget, totalrenoverat stort kök från 2016, som inrymmer plats för stort matsalsmöblemang samt öppnar upp mot vardagsrumsdelen och utgång mot en solterrass. Den öppna och moderna planlösningen inbjuder till trivsamma hemmakvällar och andra sociala sammanhang där det är lätt att umgås. Detaljer såsom en vacker öppen spis i lika tidlös som modern kalksten är ett smycke till vardagsrummet och solkatterna som letar sig in genom fönstrens placering ger ett vackert spel i husets hjärta. Med två sovrum på vardera plan och ett duschrum samt en WC fördelat på de båda våningarna fyller villan även den praktiska funktion som är eftersträvansvärd. Medan nedre planet ger möjlighet till rymd och rörelse ger övre plan möjlighet att dra sig undan och trivas i en mer ombonad del med brutet tak och takfönster.

Klevshult är samhället nära landsbygd, natur och sjöar utan att för den delen ligga avsides. Här finns både hotell, bensinmack och barnomsorg. E4:an nås med enkelhet från bostaden och därmed även en smidig transport både norrut mot Jönköping och söderut mot Värnamo. Klevshult har även förmånen att vara granne med nationalparken Store Mosse som är Sydsveriges största myrområde med storslagna vidder och rikt fågelliv.

Varmt välkomna!

119 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
119 kvm
Biarea:
81 kvm
Tomtarea:
1 160 kvm
Byggår:
1955
Driftskostnad:
3 306 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav - 4 sovrum

Boarea

119 kvm

Biarea

81 kvm

Rumsbeskrivning
Entré

En hall med plats för upphängning av ytterkläder välkomnar oss in i huset. Direkt till vänster finns en trappa som leder till övre plan. Kök finns till höger, duschrum rakt fram och sovrum samt trappnedgång till källare till vänster.

Kök

Stilrent kök utrustat med vitvaror i rostfritt, kyl och frys i fullstorlek, ugn och micro praktiskt i ergonomisk höjd, induktionshäll och fläkt samt integrerad diskmaskin och diskho. Kakel ovan bänkskiva av laminat. I detta kök som renoverades 2016 finns goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Plats för matbord framför fönster mot husets trädgård. Tapetserade väggar samt laminatgolv.

Vardagsrum

Ljust vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Här ryms soffgrupp med bord framför öppen spis. Fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Utgång till solterrass. Tapetserade väggar samt laminatgolv.

Sovrum 1

Sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Fönster mot husets baksida. Garderober. Målade väggar samt laminatgolv.

Sovrum 2

Sovrum med plats för enkelsäng och förvaringsmöbel.

Duschrum

Helkaklat duschrum utrustat med toalettstol, tvättställ med kommod och tillhörande spegelskåp, duschkabin samt förvaringsskåp. Ett fönster ger rummet naturligt dagsljus.

Sovrum 3

Sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Målade väggar samt laminatgolv.

Möblerbar hall

Möblerbar hall med plats att möblera efter eget tycke och smak. Bra förvaringsutrymmen i flera garderober placerade i kattvindarna. Målade väggar samt tapetserad fondvägg, laminatgolv.

Sovrum 4

Sovrum, idag inrett som kontor. Här ryms enkelsäng samt förvaringsmöbel. Ingång till rymlig garderob. Tapetserade väggar samt laminatgolv.

WC

WC utrustad med toalett samt tvättställ med spegel.

Källare

Källare med tvättstuga, verkstad samt goda förvaringsmöjligheter.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla i vinkel med källare

Byggnadsår

1955

Uppvärmning

Pellets + Elpatron

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Beställd. Utfärdat den 17 januari 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 209 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källargrund
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas kopplade
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

2018 - Altan/trädäck
2017 - Vardagsrum
2016 - Kök
2013 - Målning av fönster
2011 - Pelletspanna

Fastighetsbeteckning

Klevshult 1:62

Övriga byggnader

Dubbelgarage

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

39 673 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 16 730 kr
El: 15 970 kr
VA: 5 485 kr
Renhållning: 1 488 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Obs! I kostnaden för uppvärmning ingår även all hushållsel samt kostnad för elnät. I elkostnaden ingår även uppladdning av elbil.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

473 000 kr, varav byggnadsvärde 394 000 kr

Summa pantbrev

765 000 kr

Tomt

Areal: 1 160 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan och lättskött trädgårdstomt.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Om området

Klevshult

Klevshult är en tätort med cirka 300 invånare, som ligger i södra delen av Vaggeryds kommun i Jönköpings län. Samhället har skola, förskola samt bibliotek, två kyrkor, och en idrottsförening. Nära till skog och natur där ett 3 km långt motionsspår väntar.

Kommunikation

Samhället ligger utmed Lagadalen, där såväl motorvägen E4, som järnvägen mellan Vaggeryd och Värnamo passerar. På linjen Jönköping-Värnamo(-Växjö) gör de flesta persontåg uppehåll i Klevshult. Likaså stannar enstaka tåg på linjen Nässjö-Halmstad här. Se www.jlt.se för mer information.

Närservice

I närområdet ligger Rasta Klevhult. Endast en kort promenad bort finns Klevshults förskola med en stor fin naturskolgård med lekplatser, hinderbanor och grillplats. På förskolan, som består av en avdelning, finns barn upp till 5 års ålder. I Klevshult skola finns förskoleklass, årskurs 1 -3.

Parkering

Garage samt uppfart med plats för parkering.

Karta

Hör av dig till Samija Hondo eller Jessica Gustavsson för mer information!

Samija Hondo

Samija Hondo

Vaggeryd

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0733-228 208

samija.hondo@husmanhagberg.se

Jessica Gustavsson

Jessica Gustavsson

Vaggeryd

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0733-228 203

jessica.gustavsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad