Skillingaryd, Vaggeryd

Bilder

  • Kommande®

Utgångspris

1 595 000 kr

Bevaka slutpriset

Skillingaryd , Vaggeryd

Huset som är uppfört och omhändertaget med både omsorg och kunskap av nuvarande ägare, tillika byggmästaren själv, finns nu till försäljning på Åkersvägen 14 i Skillingaryd. Huset om hela 6 r.o.k har varit bostad åt en och samma familj sedan det stod inflyttningsklart år 1959 och en väl tilltagen tomt breder ut sig på husets västersida. Under årens gång har ett takkupa på ovanvåningen byggts till, ett dubbelgarage med genomgång in till källaren kompletterat huset och en stor och blomstrande rododendronbuske vuxit till sig. Viss renovering har vidtagits med noggrannhet men vissa originaldetaljer finns fortfarande kvar såsom fönsterbrädor i marmor samt fiskbensparkett i ek som ger en exklusiv känsla i matsal och vardagsrum.

På entréplan knyter en hall ihop våningsplanets alla rum och genom kök och sällskapsytorna bildas en trevlig rundgång. Här finns även ett sovrum samt en WC. Uterummet ansluter sig till detta plan och här kan njutas av kvällssolen utan direkt insyn då den stora tomten angränsar till en kulle med björkar och buskar. På ovanvåningen finns de privata ytorna såsom ytterligare två sovrum, ett allrum med burspråk, en WC samt garderober. Utöver dessa våningar finns dessutom källarplanet med bl.a. tvättstuga, bastu, sällskapsrum, förvaringsrum, redskapsbod och en anslutning till garaget utan att behöva gå ut.

I närområdet finns friluftsområde med elljusspår samt skog- och strövområden. Sammantaget ett optimalt boende för dem som önskar en välskött bostad och ett bekvämt boende i familjära kvarter endast ett stenkast från förskolor, skolor, kommunikationer och all tänkbar service. Välkomna att uppleva alla bostadens delar och området på plats!

139 kvm, 5 rok

Utgångspris:
1 595 000 kr

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Samija Hondo eller Jessica Gustavsson för mer information!

Samija Hondo

Samija Hondo

Vaggeryd

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0733-228 208

samija.hondo@husmanhagberg.se

Jessica Gustavsson

Jessica Gustavsson

Vaggeryd

Reg. Fastighetsmäklare och Inredare

Extra kontaktperson

0733-228 203

jessica.gustavsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!