Sandhamnsgatan 75 F

Bilder

  • Såld!
  • Planritning

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Sandhamnsgatan 75 F , Gärdet Östermalm , Stockholm

ACCEPTERAT PRIS

Känslan att vara den första som bor i ett hem är svår att övervinna. Vill du som många andra leva mitt i staden men också ha direkt närhet till naturen har du kommit helt rätt. Här lever du i rofylld boendemiljö med stadens puls intill. I närheten finner du Karlaplan och Fältöversten med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker, caféer, restauranger samt systembolag. Med kort promenad nås Djurgårdsbron och Djurgårdens härliga rekreationsområden.

Här erbjuds en bostad för den kräsne i såväl planlösning som interiör med exklusiva materialval och en tilltalande takhöjd där stort fokus lagts på detaljerna för maximal funktionalitet.

79&Park erbjuder en boendemiljö som är urbant dynamisk och samtidigt naturnära för ett modernt storstadsboende med förstklassig komfort, kvalitet och design. Bostaden präglas av genomgående sociala ytor med en stor balkong i bästa läge. Föreningen tillhandahåller utöver detta 3 takterrasser som medlemmar får nyttja.

40 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 754 kr Preliminär månadsavgift
Typ:
Lägenhet
Boarea:
40 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2017

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

40 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till Sandhamnsgatan och denna stilrena och arkitektritade bostad i Oscar Properties omtalade 79&Park. Lägenheten har målade väggar i vitt och ljuspigmenterade, mattlackade trägolv. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten och komfortvärme i badrum. Följande planlösning presenteras:

- Välkomnande hall som öppnar upp mot bostadens rymd. Gott om plats för avhängning av ytterkläder samt ytterligare förvaring i garderob.

- Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger generösa sociala ytor med tilltalande rymd och rikligt med ljus. Köket är ett exklusiv och specialritat kök från italienska Poliform med släta luckor i grått och bänkskiva grå natursten. Vitvaror från Miele bestående av helintegrerad kyl/frys, diskmaskin samt varmluftsugn och infälld induktionshäll med ovansittande specialdesignad rostfri kolfilterfläkt. Förberett för mikrovågsugn med eluttag i skåp.

- Från sällskapsdelen nås bostadens rymliga balkong i optimalt sydvästläge som ger dig ett extra rum under årets varmare månader. Här kan du med fördel avnjuta kaffet i solen med gott om plats för möblemang och planteringar. Räcken i stilrent utförande i glas.

- Rymlig sovdel med gott om plats för dubbelsäng samt sängskåp/förvaring.

- Ljust badrum i granitkeramik, specialdesignad förvaringslösning och stämningsfull ljussättning. Tvättställ och vägghängd wc med dold cistern från Duravit. Vidare finns tvättpelare och handdukstork.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1, hiss finns

Avgift

2 754 kr Preliminär månadsavgift

Andel i föreningen

0,37246%

Tillträde

Preliminärt 29augusti -18

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadsfastighet

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme, Fjärrvärme

Ventilation

Fx-system, kolfilter-fläkt i kök.

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Förening

Namn

Brf Stettin 7

Om föreningen

Brf Stettin 7 består av totalt 169 bostadsrättslägenheter fördelat på 12 trapphus med en gemensam innergård. Huskroppen är vriden så att den på ett stilfullt sätt följer fältet och ger utsikt från majoriteten av bostäderna.

Besök gärna följande hemsida för ytterligare information:
www.oscarproperties.com/projekt/79-park

FÖRRÅD - Varje lägenhet kommer att ha ett tillhörande källarförråd med tillgång till hiss.

GEMENSAMMA UTRYMMEN - I fastigheten kommer det att finnas cykel- och barnvagnsrum, 3 gemensamma terrasser i trapphus 1, 2 och 3 samt en publik innergård. Förskolans lekplats får även den utnyttjas av de boende på tider utanför förskolans verksamhetstid.

OMRÅDET - Välkommen till Gärdet/Östermalm och detta utsökta läge alldeles invid Gärdesfältet med promenadavstånd till populära utomhusbadet Kampementsbadet. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken och Djurgården med alla museer, parker, Gröna Lund och Skansen.

Du har dessutom närhet till Karlaplan och Fältöversten med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker, caféer, restauranger och systembolag. Östermalmstorg med trevliga Saluhallen finns även den i närheten. Det bästa av alla världar. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kostnad för värme, vatten, IP-TV (basutbud), telefoni och bredband.

Parkering

Föreningen disponerar 92 platser i garaget som medlemmar kan hyra till en kostnad av 2000 kr/mån. Dessa består av 83 st parkeringsplatser, 5 st el-platser samt 4 st handikapplatser.

Utöver ovan så har föreningen även 8 st onumrerade MC platser samt 40 st parkeringsplatser som hyrs ut vardagar under arbetstid till grannfastigheten. Dessa 40 platser kommer föreningen även kunna hyra ut till er övrig tid.

Mer information om detta finner ni i den ekonomiska planen som ligger bifogad.

Om området

Karta

Hör av dig till Ellinore Wadelid för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad