Rindögatan 24

Bilder

  • Såld!
  • Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Rindögatan 24 , Gärdet Östemalm , Stockholm

Fantastisk trea i högt, fint läge med flödande ljus! Stilrent renoverad med öppna sociala ytor och två balkonger med sol från morgon till kväll. Hög mysfaktor med öppen spis, vackra parkettgolv och flertalet originaldetaljer från 1938 gör detta till en riktig drömbostad. Här erbjuds fina sällskapsytor med kök och sällskapsrum i öppen planlösning, två utmärkta sovrum och dessutom två badrum samt mycket gott om inbyggd förvaring. Välskött fastighet i attraktivt läge ett stenkast från tunnelbanan och i direkt närhet till Tessinparkens och Gärdets grönska. Då fastigheten ligger i souterräng, möjliggör det ett högt läge med utsikt över trädkronorna från gårdssidan. Välkommen!

74 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 255 kr inkl värme, vatten och kabel-TV(grundutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
74 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1938

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

74 kvm

Rumsbeskrivning

HALL - Från säkerhetsdörren i entrén nås avhängning i form av platsbyggd garderobsvägg. På golvet ligger vacker fiskbensparkett som löper vidare till övriga rum.

KÖK - Stilrent renoverat kök med platsbyggd köksö i öppen planlösning mot vardagsrummet. Vit köksinteriör med släta luckor och bänkskiva i påkostad carreramarmor. Välutrustat med induktionshäll, ugn, integrerad mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl/frys. Separat matplats med plats för större sällskap.

VARDAGSRUM - Ljust sällskapsrum med stora fönsterpartier samt utgång till balkong. Rummet erbjuder en härlig eldstad (fungerande) som ger hög mysfaktor samt gott om plats för möblering av soffgrupp. En snyggt platsbyggd bokhylla med skåpförvaring ramar in passagen mot sovrummet.

BALKONGER - Från vardagsrummet nås en rymlig balkong med öppen vy över Rindögatan med fin utsikt. Här kan man njuta av solen från tidig morgon. Från master bedroom nås den andra balkongen i högt, fint västerläge med vy över gården. Här kan man njuta av solen från eftermiddag till kväll.

MASTER BEDROOM - Stort rofyllt sovrum med utgång till balkong i fint läge över gården. Gott om plats för dubbelsäng samt utmärkt förvaring i generös garderobsvägg. I rummet finns dessutom en separat alkovdel med fönster som kan användas som ett extra arbetsrum eller som idag, en barnkammare.

SOVRUM - I fil med master bedroom finns ytterligare ett bra sovrum med gott om plats för möblering av säng och skrivbord. Bra platsbyggd garderobsförvaring finns i den intilliggande passage mot vardagsrummet.

BADRUM - Bostaden erbjuder två helkaklade badrum i bra storlek. Ett badrum nås via passagen mellan vardagsrum och sovrum och är utrustat med handfat, wc och dusch. Från master bedroom finns ett separat badrum med badkar, handfat samt wc. Här finns även framdraget för en framtida installation av tvättmaskin om köparen så önskar.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk stilren trea med utmärkta sällskapsytor, två balkonger och flödande ljus.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

4 255 kr inkl värme, vatten och kabel-TV(grundutbud)

Andel i föreningen

7,6426%

Andel av årsavgiften

7,57723%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadsfastighet

Byggnadsår

1938

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 januari 2009
Energiprestanda: 212 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Verkstadsklubben 9

Övrigt

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett stort källarförråd om ca 7 kvm.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källaren nås en fräsch tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt mangel. Barnvagnar kan enkelt ställas på våningsplanet utanför dörren där en stor fönsternisch finns. Föreningen disponerarar över en fin gård på baksidan med uteplats på sommaren. Cyklar kan enkelt förvaras innanför dörren via direktingång från bakgården.

SÄLJARENS DRIFTSKOSTNADER
Hushållsel inkl. nätavgift: 396 kr/mån
Hemförsäkring: 335 kr/mån
Antal personer i hushållet: 4

ÖVRIGT
Lägenheten är listad som 72 kvm enligt föreningens lägenhetsförteckning men är 74 kvm enligt utförd uppmätning.

OMRÅDET:
Lugnt och grönskande läge med direkt närhet till Tessinparken och underbara grönområden som Djurgården och Lill-Jansskogen samt det öppna Sportfältet på Gärdet. Här lever du i rofylld boendemiljö med ändå med närhet till Karlaplan och Fältöversten. Bra kommunikationer med direkt närhet till T-bana vid station Gärdet och gångavstånd till flera innerstadsbussar.

Förening

Namn

Brf Verkstadsklubben 9

Om föreningen

Äkta och välskött bostadsrättsförening om 21 medlemslägenheter samt två lokaler med hyresrätt. Totalyta om 996 kvm där 950 kvm utgör lägenhetsyta samt 46 kvm utgör lokalyta. Föreningen äger marken.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

21

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till Comhem med kabel-tv och bredband.

Renoveringar

Fastigheten är i dagsläget i ett mycket gott skick med de stora renoveringarna bakom sig. I årsredovisningen finns en fullständig förteckning över samtliga genomförda renoveringar som gjorts, bl.a. eIstigare 2005 och stambyte 1995. Kommande de närmaste 5 åren planeras värmecentralen att ses över, i övrigt finns inga beslutade renoveringar (stämt av med ordföranden 2017-02-07).

Ekonomi

Föreningen har ett gott kassaflöde och i dagsläget finns inga beslutade avgiftsändringar (stämt av med ordföranden 2017-02-07). Under 2015 och 2016 justerades avgifterna upp marginellt för att säkerställa framtida oförutsedda utgifter och ge föreningen en ökad trygghet. Omläggning av lån samt minskade uppvärmningskostnader de senaste åren har stärkt föreningens ekonomi.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Karta

Hör av dig till Tina Berlin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad