Vårgränd 4

Bilder

Accepterat Pris

3 595 000 kr

Bevaka slutpriset

Vårgränd 4 , , Nynäshamn

I uppvuxna och lummiga villakvarter återfinns denna läckert renoverade ”Telikåk”. Här finns det lilla extra som exempelvis ett egendesignat kök med flertalet snygga och praktiska lösningar. Kökets hjärta är den italienska gasspisen med 5 brännare och dubbelugn, vem vill inte stå här och laga mat?! Friggebod med egen altan, perfekt för ungdomsboende. Förrådet som tidigare har varit garage har stor potential att skapa det ni önskar, bodegan intill har härlig kvällssol. Här finns också altan med bar och delvis inglasad altan med hög mysfaktor. Huset har ett bra läge, i direkt närhet till skolor och kommunikationer. Det här huset får inte missas, varmt välkommen på visning!

80 kvm, 3 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
80 kvm
Biarea:
40 kvm
Tomtarea:
915 kvm
Byggår:
1913
Driftskostnad:
3 541 kr/månad
Accepterat Pris:
3 595 000 kr

Mer information

Budgivning pågår

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 2 sovrum

Boarea

80 kvm

Biarea

40 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Mycket rymlig och välkomnande hall, man kommer rakt in till husets "hjärta" köket och matsal. Fräcka tapeter och plåtarbete i egen design. Ekparkett. Fönster

Kök

Renoverat kök med smakfulla detaljer. Arbetsbänk i rostfritt och märkt med husets fastighetsbeteckning. Svarta blanka skåp med detaljer i rostfritt, arbetsbänkar i ek. Gasspisen från Bertazzoni, har fem brännare och dubbelugn. Köksfläkt med unik strömbrytare. Side by side fr -18 med ismaskin, ovanför sitter ett platsbyggt skåp med egen design. Diskmaskin -16. Vit träpanel och ekparkett. Över diskbänken hänger lampor från tidigare Estörinken, unika i sitt slag.

Matsal

Trevligt matsal med plats för det stora sällskapet, stor ljusinsläpp från flertalet fönster i två väderstreck. På väggarna sitter betsad träpanel med svart papp bakom (för att skapa effekt). Platsbyggt träskåp med bra förvaring. Kaminen sprider ljus och värme. Ekparkett. Här finns utgången till altan.

Badrum

Badrummet är renoverat -16 och är kaklad i duschutrymmet, övriga väggar sitter en träpanel i vitt. Klinkers med värmegolv. Toalett, handfat i fin design och fönster mer härlig ljusinsläpp. Dusch med glasdörrar.

Sovrum

Trevligt sovrum med egen toalett. Väggarna är vita och på golvet ligger ett målat trägolv i grå nyans. Här finns plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Toalett med handfat. Vit träpanel och plastmatta.

Sovrum/Allrum

Stort rum med många möjligheter. Två platsbyggda sängar skapar mycket fri yta, det perfekta barnrummet eller som idag gästrum/tv-rum. På väggarna sitter en fantastisk tapet med motiv och trägolvet är målad i mörk nyans. Bra förvaring i kattvindarna.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår

1913

Uppvärmning

Luftvattenpump (el), luftvärmepump och ved

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 maj 2015
Energiklass: E

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

- Långtidsmätning av Radon utförd gjord 2009-05-04/ 60 Bq/m3
- Fiber framdraget till tomtgräns.
- Tak bytt -17
- Nya fönster på övervåningen bytta -17
- Fasad delvist målad -18.
- Toalett övervåning och badrum entréplan renoverad -16. (våtrumsintyg finns på badrum nere).
- Kamin godkänd av sotare.
- Kök renoverat -16.
- kyl och frys, side by side -18
- Gasspis, installerad av behörig tekniker.
- Unik pizzaugn
- Klädstreck i trä

Fastighetsbeteckning

Undulatorn 3

Övriga byggnader

- Friggebod (Indragen el) med altan. Renoverad -15. Har fungerat som gästrum.
- Redskapsbod
- Förråd/Vedbod (fasaden+ tak renoverades -17) (tidigare garage) med bodega (Indragen el).
- Altaner (delvist med tak och fönster).
- Stor grusad gårdsplan -17.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

42 502 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 24 768 kr
VA: 8 000 kr
Renhållning: 1 788 kr
Sotning: 1 200 kr
Försäkring: 5 146 kr
Övrigt: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Energideklartionen är utförd 2015-05-22, i den beräkningen fanns inte luftvärmepumpen inkluderad. ÖVRIGT: Gas till gasspis (4 tuber)

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 288 000 kr, varav byggnadsvärde 1 110 000 kr

Summa pantbrev

2 321 000 kr

Tomt

Areal: 915 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Trädgården är solig, plan och barnvänlig med en stor gräsmatta att vistas på. Det växer också mycket fina växter, bär och frukter i trädgården, bland annat finns det äppelträd, körsbärsträd, plommonträd, slånbär, vinbär och jordgubbar. I trädgården finns också ett rymligt redskapsförråd och en friggebod med altan. Odlingslådor, kompost och klädstreck.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

- Avtalsservitut, vatten och avloppsledningar, för fastighet Undulatorn 17. Belastning för Undulatorn 3.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Här bor ni nära natur och hav. Möjligheterna är oändliga och det är bara du som sätter gränserna. I Nynäshamn är det havet och vattnet som präglar oss mest, dess fantastiska skönhet påverkar oss alla. Nynäshamn är en småstad med alla fördelar, bakom husknuten serveras allt. Skolor, sport, aktiviteter, shopping och ett brett utbud av restauranger. På sommaren samlas här många turister som vill ta del av Nynäshamn möjligheter, att turism har ökat på senare år är inte konstigt. Det har byggts och fräschats upp i hamnen med bland annat en sjötrappa där man kan sitta och lapa sol. En ny brygga har byggts så att vi kan ta emot fler gäster. Lekplatser runt om i Nynäshamn har bygg upp eller blivit renoverade. I centrum har vi några större kedjor och även lokala handlare, ingenting saknas i Nynäshamn. Här finns hus, lägenheter i olika utföranden, det byggs mycket nu och Nynäshamnkommun satsar på att inom kort utöka invånarantalet från 27 000 till 37 000 invånare. Här är kommunen för dig som vill bara vill ta del av vacker natur eller har intresse av sport och friluftsliv. Båtliv, kajak, fiske, skidåkning, hästsport eller golf det är bara att välja och vraka, Nynäshamn har det mesta.

Kommunikation

Väg 73:an som är dubbelfilig tar dig in till Stockholm på 35 minuter. Detta är en oerhört bra pendlarsträcka då köer är näst intill obefintliga. Pendeltåg som går två gånger i timmen och oftare under rusningstrafik samt en pendlarbuss som går Nynäshamn-Ösmo-Gullmarsplan, ca 5 min gångavstånd till buss och tåg.

Närservice

Förskolor, Gröndalsskolan F-9, Svandammsskolan F-6. Viaskolan F-6. Nynäshamn gymnasium.

I Nynäshamn finner du ett stort utbud av restauranger, nöjesliv och shopping. Vi har några av dem stora kedjorna i Nynäshamn, men även de lokala handlarna som gör utbudet unikt.
Vi har numera ett flertal restauranger nere i hamnen, vid de röda stugorna, där finner du mat med inspiration från havet. Under sommarmånaderna håller de öppet lite längre och ofta gästas de av lokala spelmän. Rökeri, crepes och shopping för den medvetna.
Nynäshamn omnejd finner du thai mat, sushi, pizzerior, mexikanskt och amerikans mat.
Närmast er har ni Willys, blomaffärer, indiskt, thai och pizzeria.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Sara Örneblad för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad