Starresväg 15

Bilder

Utgångspris

3 695 000 kr

Bevaka slutpriset

Starresväg 15 , , Nynäshamn

Välkommen till denna rymliga villa centralt belägen endast ett sten kast från Ösmo centrum! Huset är fördelat på två plan. Entréplanet har en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv och gott om avhängningsmöjligheter i platsbyggda garderober med skjutdörrar. Hallen leder oss vidare till den trevliga matplatsen med plats för 4-6 personer och utgång till uteplatsen på framsidan. Intill ligger det nyrenoverade arbetsköket med modern planlösning, stora arbetsytor och rostfria vitvaror. Intill ligger det rymliga vardagsrummet med utgång till baksidan. I entréplanet finns två rymliga sovrum, båda har platsbyggda garderober med skjutdörrar. I ena sovrummet finns utgång till baksidan. Ett helkaklat badrum med golvvärme och spabad. En praktiskt inredd tvättstuga med utgång till tomten.

Övreplan har ett rymligt allrum med plats för både kontor och tv-rum. Här uppe finns tre rymliga sovrum, två med takfönster och ett med fönster samt franskbalkong. Ett helkaklat badrum med dusch och intilliggande bastu.

Enkel och välskött trädgård med plana gräsytor och häckar/staket som avgränsar mot grannarna. Garage med plats för en bil och asfalterad uppfart med plats för 1-2 bilar. Här bor man bekvämt med gång avstånd till centrum, simhall, skolor, kommunikationer och endast en kort promenad till skog och sjö. Måste ses!

187 kvm, 7 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
187 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
398 kvm
Byggår:
1973
Utgångspris:
3 695 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 5 sovrum

Boarea

187 kvm

Rumsbeskrivning
- ENTRÉPLAN -
HALL

Ljus och välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Rummet har målade väggar och klinkergolv med golvvärme (el). Hallen renoverades 2018.

KÖK

Ljust och nyrenoverat arbetskök med stora arbetsytor. Köket har vita luckor och vitt kakel över arbetsytor i laminat. Här finns spis med häll, spisfläkt, inbyggd ugn, mikrovågsugn, kyl och frys, vinkyl och diskmaskin. Rummet har vitmålade väggar och klinkergolv med golvvärme (el). Köket renoverades 2019.

MATPLATS

Intill köket ligger den ljusa matplatsen. Här finns plats för 4-6 personer intill fönstret. Utgång till uteplats på framsidan i öster. Rummet har vitmålade väggar, fondvägg i sten och laminatgolv. Rummet renoverades 2018.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är rymligt med utgång till baksidan i väster. Här finns gott om plats för soffgrupp och fåtöljer. Platsbyggd hylla med belysning, förvaring och plats för TV. Rummet har ljust målade väggar och laminatgolv. Rummet renoverades 2018.

SOVRUM 1

Sovrummet är beläget intill hallen med utgång till baksidan. Gott om förvaringsmöjligheter i den platsbyggda garderoben med skjutdörrar. Platsbyggd nisch med belysning för tavlor eller TV. Rummet har målade och laminatgolv, renoverades 2018.

SOVRUM 2

Sovrummet är beläget intill vardagsrum och kök. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob med skjutdörrar. Rummet har vitmålade väggar och laminatgolv. Rummet renoverades 2017.

BADRUM

Badrummet på entréplan har helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme (el). Spotlights i taket och Här finns ett bubbelbadkar, ett tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, högskåp för förvaring, handdukstork (el) och vägghängd toalett. Fönster.

TVÄTTSTUGA

Tvättstugan är praktiskt inredd med arbetsbänk med tvättho, väggskåp för förvaring tvättmaskin och torkskåp. Rummet har helkaklade väggar och klinkergolv. Utgång till framsidan.

- ÖVREPLAN -
- ÖVREPLAN -
ALLRUM

Ljust och rymligt allrum med två stora takkupor. Här finns plats för både TV-rum och kontor. En dubbelgarderob med skjutdörrar ger gott om plats för förvaring.. Rummet har ljust målade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3

Sovrummet är rymligt med delvis snedtak med takfönster. Rummet har målade väggar, fondvägg och laminatgolv.

SOVRUM 4

Sovrummet är rymligt med delvis snedtak med takfönster. Rummet har målade väggar, fondvägg och laminatgolv.

SOVRUM 5

Sovrummet är rymligt med delvis snedtak. Rummet har målade väggar och parkettgolv. Franskbalkong. Sovrummet byggdes till 2017.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1973 Ombyggt, taklyft 1982

Uppvärmning

Direkt El och 2 luftvärmepumpar

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 april 2010
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä (bottenvåningen målad -19)
Fönster: 3-glas och några 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor -15
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

- Taklyftet utfördes av tidigare ägare 1982.
- Badrummet på övre planet renoverades av tidigare ägare 2013/2014.
- Taket lades om med nya pannor, papp, delvis ny råspont, nya takfönster och nya plåtdetaljer av tidigare ägare 2015.
- Tvättstugan renoverades av tidigare ägare 2015 då installerades en ny vattencentral med nydragna vattenledningar från kök, entrén och badrummet på övre plan.
- Badrummet på entréplanet renoverades 2018 av nuvarande ägare, våtrumsintyg finns.
- Bottenvåningens fasad är skrapad och målad 2019.
- Hall, kök, matplats har downligts som belysning liksom badrum på BV.
- Rymligt vindsförråd.

Fastighetsbeteckning

Stataren 38

Övriga byggnader

- Varmgarage med vipport med plats för 1 bil. Arbetsbänk och möjlighet till hyllor för förvaring. Ett förråd finns bakom garaget som också nås från altanen på baksidan.
- Lekstuga.

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 453 000 kr, varav byggnadsvärde 1 754 000 kr

Summa pantbrev

2 550 000 kr

Tomt

Areal: 398 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

- Trädgårdstomt med plana gräsytor omgärdad av häckar/staket.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Tillträde

Enligt ök.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Ösmo ligger ca 4 mil från Stockholm och här finner ni allt för familjen, för det är just så att det är flest barnfamiljer som hittar hit. Ösmo har stora grönområden och här har man gott om utrymme. Detta är också det rätta stället för den hästintresserade, med en rad ridskolor och privatstallar.

Kommunikation

Bra kommunikationer med pendeltåg och bussar. Direktbuss till Gullmarsplan. Med motorväg 73 så är du inne i Stockholm på 30 minuter men också Haninge på 20 minuter, här finns stormarknad, delikatess och klädaffärer. Till Nynäshamn är det ca 10 min med bil.

Närservice

Mataffär, plantshop, speceriaffär, restauranger, simhall, gym, bibliotek mm.

SKOLOR OCH BARNOMSORG
Breddals Förskola, Hallängen Förskola Fritidshem, Förskolan Vanstastugan, Montessoriförskolan Lilla Parveln och Skogsnibble. Vanstaskolan F-9, Tallbackaskolan F-3

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Josefin Svedman för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad