Vänge, Uppsala

Bilder

  • Kommande®

Vänge , Uppsala

Snart till salu! Cirka 5 minuter norr om Vänge finner ni ett mysigt litet bostadsområde med flera vackra hus och underbara trädgårdar. Nu finns möjligheten att tillhandla sig just ett sådant familjärt hus med naturen som närmaste granne, välkommen till Kil Hörnbo!

Denna vita enplansvilla erbjuder till att börja med en välkomnande hall med skjutdörrsgarderober där familjens alla ytterkläder och skor får plats och ett stilrent kök med köksö och plats för stor matgrupp invid fönster! Mellan kök och vardagsrum råder en härligt öppen planlösning vilket är utmärkt för större sociala sammankomster och från vardagsrummet når du boendets stora trälagda altan och trädgård. Altanen är en plats där enbart fantasin sätter gränserna, här kan du inreda med både stor matgrupp och härliga loungemöbler. På altanen har du sol från eftermiddag och hela kvällen tills solen gått ner, det är den självklara platsen på sommaren helt enkelt!

Vidare inne i huset finner du två fina barnrum, ett gästrum, samt boendets master bedroom med en klädkammare och en egen utgång till altanen vilket gör detta rum lite extra lyxigt. Det finns en gäst wc och ett smakfullt badrum med plats för ett fullstort badkar och vid groventrén hittar du en utrustningsrik tvättstuga. Till huset tillhör även ett rymligt dubbelgarage med två portar.

Vänge har mycket att erbjuda, för barnfamiljen finns Vänge skola och förskola (F-6) och inte långt därifrån hittar ni även "High Chaparall" som är minst sagt en välutrustad lekplats med allt man kan tänka sig! Här finns också bibliotek, sporthall, tennisbanor, Fibyurskog, Fibysjön, skid-och motionsspår, postombud samt pizzeria och restaurang.

Från Kil Hörnbo är det drygt 12km till det stora handelsområdet i Stenhagen med bland annat ICA Maxi, Willys, Systembolaget, Rusta, NetOnNet, Lindex, Arken Zoo och mycket mer. In till Uppsala city tar det cirka 20 minuter med bil men bussförbindelserna från Vänge är också mycket goda då linje 848 (Uppsala-Sala) har frekventa avgångar.

Detta är en Kommande försäljning. Kontakta ansvarig mäklare för mer info om visning!

121 kvm, 5 rok

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Maxim Alami för mer information!

Maxim Alami

Maxim Alami

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0767-11 90 90

maxim.alami@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!