Ellegatan 3, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Ellegatan 3, 3 tr , Centrum , Uppsala

LUGNET I STADSPULSEN - HISS - TVÅ BALKONGER I FÖR- OCH EFTERMIDDAGSSOL - TVÅ BADRUM

Välkommen till denna moderna bostad i toppenläge bara ett stenkast ifrån Linnéträdgården!

Här finner du ett boende mitt i city, gjort för att slappna av. Här finns yta för hela familjen, med varje kvadratmeter välplanerad.

Med unika och smarta tillval gjorda som t ex komfortvärme men också de bekvämligheter som efterfrågas idag som tvättmaskin och torktumlare har du en nyckelfärdig bostad. Dubbelt upp får du med två badrum samt två balkonger. En inglasad med högt läge och kvällsol och en mot den fina innergården i söder där barnen har gott om plats att leka, utan fara för trafik.

Här får du ett kök med kvalité och utrymme för en större matplats, ett vardagsrum som rymmer det mesta med plats för både soffgrupp, bokhylla eller lekhörna samt tre stycken sovrum.

Lägenheten har gott om förvaring och garderober. Dessutom finns ett ytterligare förråd, som med fördel också kan användas som klädkammare, i anslutning till hallen.

I månadsavgiften ingår förutom värme även Kabel-TV, Bredband och IPtelefoni.

På grund av sitt toppenläge har du gångavstånd till service, universitet samt resecentrum. Pendlingsmöjligheterna är alltså goda! Runt hörnet har du också goda kommunikationer med både stads- och regionbussarna.

Passa på att ta din chans att bo stort och bekvämt i city, nära allt. Välkommen hem!

Välkommen att ta kontakt med fastighetsmäklaren Josef Boulaich för mer information på 0700019960 alt Josef.Boulaich@husmanhagberg.se

99 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 107 kr värme, kabel-tv och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
99 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
622
Byggår:
2012
Driftskostnad:
675 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

99 kvm

Rumsbeskrivning

-Hall-
Redan när du kliver in i hallen har du en fin utsikt över bostaden och vardagsrummet, men framförallt det generösa fönsterpartiet i vardagsrummet som bidrar till ljus och rymd. Här har du gott om förvaring i platsbyggd garderob med skjutdörrar till höger. Det erbjuds även en inre möblerbar del att nyttja till en sittbänk, en fin dekorativ byrå eller dylikt. På golvet vilar grått, slitstarkt klinker och väggarna är målade i ljusgrått. Om du söker ytterligare förvaring, är detta inget problem. Det finns ett förråd intill hallen som med fördel kan användas som klädkammare.

-Vardagsrum-
Från hallen når du direkt detta rum i öppen planlösning med flera möbleringsalternativ. Här knyts bostaden ihop på ett fint sätt och ger plats för både bokhyllor, större soffgrupp och TV-möbel. Endast fantasin sätter gränser här i bostadens hjärta, där både familj och vänner kan samlas. Ljusinsläppet kommer från det stora fönsterpartiet som även ger uppsikt över en av bostadens balkonger som är inglasad. På golvet vilar ljus parkett och väggarna är målade i ljusgrått.

-Kök-
Rymligt modernt kök med goda arbetsytor att jobba på för både stora och små. Nedanför det stora fönsterpartiet finns gott om plats för en större matgrupp där du kan njuta av trevliga middagar. Här får du ett fullt utrustat kök med kyl och frys, inbyggd micro och ugn, spishäll, fläkt samt integrerad diskmaskin. De bekvämligheter som kan tänkas önskas helt enkelt! Den mörkgråa bänkskivan skapar en fin kontrast till det övrigt vita ytskikten och med hjälp av det ljusa färgerna ges ett ljust och luftigt intryck till hela rummet.

-Sovrum 1-
Detta är bostadens master bedroom med utsikt mot innergården från stora fönster. Här finns generös yta för en dubbelsäng och övrig möblering om så önskas. Förvaring erbjuds i stor platsbyggd garderob med skjutdörrar.

-Sovrum 2-
Rymligt sovrum med plats för säng och ytterligare möblering om så önskas. Väggarna är målade i ljusgrått och på golvet vilar parkett.

-Sovrum 3-
Intill vardagsrummet finner du detta rymliga sovrum. Här finns plats för dubbelsäng och ytterligare möblering om så önskas. Det stora fönsterpartiet ger gott om naturligt ljus. Väggarna är målade i ljusgrått och på golvet vilar parkett.

-Badrum -
Helkaklat stort badrum med dusch! Utrustat med tvättmaskin, torktumlare och bänk ovanför för avlastningsyta. Övrig utrustning: wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning ovan. På golvet vilar ett grått klinker och väggarna går i vitt. Frostat vädringsfönster.

-Duschrum-
Från hallen nås ett helkaklat badrum utrustat med dusch med vikbara väggar, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning samt wc. På golvet vilar ett grått klinkergolv och vita kaklade väggar.

-Balkong 1-
Stor inglasad balkong i högt läge med kvällssol som nås från vardagsrummet. Här har du sol från eftermiddagen ända fram tills kvällens slut. Här finns gott om yta för större balkongmöbler och flera alternativ för möblering.

-Balkong 2-
Stor balkong i söderläge som vetter mot den fina innergården. Hit nås solen från morgonen tills senare på eftermiddagen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

4 107 kr värme, kabel-tv och bredband

Driftskostnad

8 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 900 kr
Försäkring: 4 200 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

2,7747%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2012

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 april 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 80 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

FÖRRÅD:
Det finns ett förråd som tillhör lägenhet som nås via fastighetens källarplan.

FÖRENINGENS INNERGÅRD:
Föreningen har mycket uppskattad utemiljö med bland annat lekplats och Förutom att gården är bilfri så finns det gemensamma uteplatser med grill och med plats för större sällskap. Det är väldigt grönt och lummigt med mycket blommor, även tidig vår och sen höst.

BIFOGADE DOKUMENT:
Under fliken "viktiga dokument" finns energideklarationen, stadgar och årsredovisningen.

Förening

Namn

Brf Bradbilen

Om föreningen

Allmänt:
Med ett attraktivt läge vid den gamla brandstationen mitt i Uppsala ligger Brf Brandbilen med 38 bostadsrätter. Lägenheterna är på 1-6 rum och kök och kännetecknas av en modern och luftig utformning med generösa sällskapsytor och hög standard. Lägenheterna får mycket ljusinsläpp då samtliga har fönster och balkong eller uteplats både in mot gården och ut mot Ellegatan.

Innergård:
Föreningen förvaltar innergården tillsammans med Brf Brandsoldaten (föreningen längs Skolgatan/Eddagatan) och Brf Moltas (kungsgatan) i en samfällighet. En förvaltare sköter den praktiska driften av innergården och ser till att den hålls fin och grönskande.

Soprum
Ett soprum med källsortering finns i anslutning till ingångarna Ellegatan 5 och 7. Typ av avfall och hämtningsintervall:

På innergården finns en mindre lekplats samt en grillplats som är till för samtliga medlemmar. Observera att vid grillning måste man ta med eget galler.

Lägenhetsförråd
Förråd av gallertyp i källarplan. Golv av obehandlad betong.

Lägenhetsdörrar
Säkerhetsdörr med titthål och cylinderlås. Ringklocka och tidningshållare vid varje lägenhetsdörr.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

38

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till Telia Triple-play (tv, bredband, telefon). Ett lokalt datanät finns installerat inom varje lägenhet. Nätet förläggs som ett stjärnnät med skåp innehållande patchpanell.

Parkering

Garaget ägs tillsammans med Brf Brandsoldaten (föreningen längs Skolgatan/Eddagatan). I Brf Brandbilen finns totalt 34 parkeringsplatser. Hyran ligger f.n. på 1150kr/mån och till varje plats finns en fjärrkontroll som öppnar garageporten på avstånd.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Om området

Centrum

Här finner man storstadens utbud och puls men samtidigt en småstads närhet och lugn. Flanera mellan charmiga butiker och gallerior, eller upptäck sevärdheter i stans klassiska Pelle Svanslös-kvarter. Promenera längs natursköna Fyrisån, koppla av på något av stadens caféer eller besök Domkyrkan, som bara är en av Uppsalas berömda sevärdheter och en del av Uppsalas historia. Universitetet är en annan, som fortfarande lockar studenter från hela landet. Musikintresserade kan ta del av Uppsala konsert och kongress gedigna utbud. Uppskattar man grönska och vackra trädgårdar ska självklart besöka Linnéträdgården eller Botaniska trädgården. Uppsala har blivit en stad med något för alla.

Kommunikation

Uppsala resecentrum är centralt beläget med kommunikationer mot Stockholm och Arlanda men även norr och söder över. Härifrån utgår även alla regionbussar som trafikerar hela Uppsala län. Stadshuset, Stora torget samt resecentrum är också stora knytpunkter för Uppsalas stadsbussar.

Närservice

Från Stora torget utgår de två största handelsgatorna, Svartbäcksgatan och Kungsängsgatan. Här ligger de större kedjorna och varuhusen men även caféer och restauranger.

Parkering

I centrala Uppsala finner du goda parkeringsmöjligheter. Här finns ett antal parkeringshus och även möjlighet att parkera på gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Josef Boulaich eller Lovisa Nittler för mer information!

Josef Boulaich

Josef Boulaich

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-00 199 60

josef.boulaich@husmanhagberg.se

Lovisa Nittler

Lovisa Nittler

Uppsala

Säljkoordinator

Extra kontaktperson

lovisa.nittler@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad