Enens Väg 13

Bilder

Pris

390 000 kr

Bevaka slutpriset

Enens Väg 13 , Burvik , Uppsala

Varmt välkommen till möjligheten att kunna bygga något alldeles eget. Ypperlig möjlighet för golfentusiasten eller den som tycker om att röra sig i fin natur! Endast ett stenkast från golfbanan i idylliska Burvik erbjuds en tomt med möjligheter till ett drömboende.

Burvik är ett golfparadis med vacker kringliggande natur. Här väljer allt fler att bo permanent, oavsett om man spelar golf eller inte. Många väljer Burvik för den vackra, omgivande naturen, medan andra vill nyttja den pedantskötta golfbanan.

På andra sidan huvudvägen vid den östra infarten finns en badplats som tillhör Burvik och sköts av den gemensamma samfälligheten. Vid badplatsen finns grillplats och en liten lekplats för barn.

Allt detta finner du beläget endast ca 45 minuter från Uppsala, en timme från Stockholm och en halvtimme från Norrtälje och Arlanda. Förutom golfen finns här möjlighet till bad, fiske, skidåkning eller promenader i vandringsleder.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Josef Boulaich för mer information, 070-001 99 60 / josef.boulaich@husmanhagberg.se

Typ:
Tomt
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
605 kvm
Pris:
390 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Burvik 2:145

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

218 000 kr

Tomt

Areal: 605 kvm
Tomttyp: Skogstomt

Vatten/avlopp

AVLOPP: Vid den Västra infarten ligger avloppsverket. Roslagens VA-teknik, Norrtälje har hand om tillsyn och skötsel av avloppet. VATTENVERK: Vattenverket ligger vid 3:ans green och försörjer Burviks område. Vattenverket genomgår en gradvis uppgradering för att säkerställa framtida vattenförsörjning, men en hög kvalitet. Under våren har förbrukningen varit 40m3 per dygn och den totala kapaciteten är 120-130 m3 per dygn.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Burvik GA:4-GA:7

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Burvik

Burvik är ett område som präglas av en naturskön högklassig golfanläggning, som stod spelklar 1992, samt en storslagen rogivande natur. Burvik ligger ca 40 minuter utanför Uppsala, en timme från Stockholm och 30 minuter från Arlanda och Norrtälje. För den som älskar att golfa är detta ett golfparadis!

I Burvik finns gott om året-runt-bostäder men även många fritidshus. Många väljer att bo i Burvik, oavsett man golfar eller inte, för den unika och mycket vackra natur som Roslagen erbjuder. Cykel- och promenadavstånd till sjön Sottern där det finns en badplats med brygga och grillplats som sköts av den gemensamma samfälligheten. För den som gillar att promenera erbjuds rogivande promenadspår i skogarna runt golfbanan, goda svamp- och bärmarker. Vintertid erbjuds även skidspår. Vidare finns även restaurang samt en mindre klädshop.

Läs gärna mer om boende i Burvik samt samfällighetens verksamhet på www.burviksbo.se, mer info om Burviks GK hittar du på www.burvik.se.

Knutby ligger ca 6 km från Burvik och har ett rikt föreningsliv för idrott, bygdegård, kultur och hembygd. Nysporthall finns vid skolan. I Knutby finns två flerfamiljsfastigheter och i övrigt består bebyggelsen av villor. Inne i Knutby finns mataffär, bensinstation, förskola, restaurang och läkarmottagning.

Kommunikation

Bra bussförbindelser med UL:s linje 808 mellan Norrtälje och Knutby där du byter vidare med buss 809 mot Uppsala.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Josef Boulaich för mer information!

Josef Boulaich

Josef Boulaich

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-00 199 60

josef.boulaich@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad