Herrhagsvägen 193

Bilder

  • Såld!

Herrhagsvägen 193 , Stenhagen , Uppsala

Välkommen till denna ljusa 2:a i toppskick. Lägenheten har generöst takhöjd och gott om ljusinsläpp från de stora fönsterna vilket resulterar en luftig känsla i bostaden.
Lägenheten är planerad med ljusa färgval, öppen och smart planlösning, rymlig balkong med plats för sittgrupp och ett kvadratsmart vardagsrum. Stilrent genomgångskök med anslutning till både sovrum och vardagsrum. Denna bostad är belägen i ett nyproducerat och växande område inom Stenhagen med ett stenkast ifrån köpcentrumet, livsmedels handel, Ica maxi, vårdcentral och förskola. Här bor du med naturen och fina strövområdet inpå knuten och utmärkta bussförbindelser till Uppsala centrum.

Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig mäklare Walat Taha på 0707- 925 943 eller via walat.taha@husmanhagberg.se

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 017 kr Inkl. Värme, Kabel-TV och Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2016
Driftskostnad:
240 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning

-Hall-
Mycket ljus och öppen hall som ger dig ett luftigt första intryck. Gott om plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i intilliggande klädkammare/garderob. Golvet består utav parkettgolv samt vita väggar.

-Vardagsrum-
Stort och ljust vardagsrum med utgång till solig balkong. Här har du flertalet möbleringsmöjligheter och möjlighet att sätta din egen prägel. Inrett med parkett golv och vitväggar.

-Kök-
Köket är stilrent och håller en modern design, genomgångskök integrerat med vardagsrummet. Här finner du goda arbetsytor på bänkskivan som är i laminat och även bra förvaring bakom vita över- & underskåp. Vitvarorna är i en mycket fin vit färg som passar perfekt till kökets färger. Spis med ugn, kyl och frys, fläkt och diskmaskin. Parkettgolv och vita väggar.

-Sovrum-
I sovrummet finner du gott om plats för en storsäng, garderob samt genomgångsdörrar. En mycket smart lösning för den som önskar sig öppenhet mellan rummen men även en dörr för lugn och ro. Vitmålade väggar och parkettgolv. Bra med förvaring plats i garderoberna.

-Kontor/Klädkammare-
I anslutning till hallen finns en praktisk kontor utrustad med parkettgolv och vita väggar. Den är rymlig och passar perfekt för den som önskar sig ett arbetsrum. Självklart kan man använda den som en klädkammare om intresset inte finns för ett arbetsrum.

-Dusch/WC-
Ett mycket fint badrum med vitt kakel på väggar och mörka klinkers på golvet. En mycket smart placerad arbetsbänk ovanpå tvättmaskin och torktumlare. Väl tilltagen duschplats med glasväggar, WC och överskåp med spegel.

-Balkong-
Fin och rymlig balkong med plats för sittgrupp. Denna balkong erbjuder plats för trevligt umgänge och mysiga stunder.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

3 017 kr Inkl. Värme, Kabel-TV och Bredband

Driftskostnad

2 880 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 680 kr
Försäkring: 1 200 kr

Andel i föreningen

0,92787%

Andel av årsavgiften

0,92787%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Berthåga 11:33

Förening

Namn

HSB Brf 65 Flintstenen

Om föreningen

Föreningens fastigheter Uppsala Berthåga 61:1 och 63:3 byggdes åren 2014-2016 med första inflyttning i november 2015.
I föreningen finns 80st lägenheter med adress Citrinvägen 1-30 och Herrhagsvägen 191-199

TV och Bredband

TV anslutet till kabelnät. Leverantör: ComHem
Bredband. Leverantör: ComHem

Parkering

58 parkeringsplatser med elplint. Går att hyra för 350kr/mån. Till parkeringsplatser är det separat kö.

Om området

Stenhagen

Stenhagen ligger i den västra delen av Uppsala och är ett expanderande och populärt område. Avståndet från Stenhagen till stadskärnan i Uppsala är ca fem kilometer och i närheten finns exempelvis Stenhagens Köpcentrum, villaområdena Berthåga och Flogsta. Stenhagen ligger beläget intill väg 55 mot Enköping. Området är barnvänligt och utgörs av stora gröna naturområden samt närhet till service och fina strövområden. Sjön Mälaren med bad och båtplatser ligger ca 9 km från Stenhagen. Bebyggelsen i Stenhagen utgörs av villor, bostadsrätter och hyresrätter. Som boende i Stenhagen har du nära till Stenhagens bildnings- och kulturcentrum som bland annat erbjuder sporthall, café och bibliotek.
Det finns flera förskolor i området samt skola upp till högstadium.

Kommunikation

Goda kommunikationer med flera busslinjer. Restid till centrum ca 15 minuter. Från Stenhagen finns det fina belysta cykelvägar mot Uppsala city.

Närservice

Stenhagens köpcentrum erbjuder bland annat följande butiker: ICA Maxi, Jysk, Siba, Lindex, Järnia, apotek, blomsterbutik, Rusta, Ö&B, Systembolaget, McDonalds och Coop Forum.

Karta

Hör av dig till Walat Taha för mer information!

Walat Taha

Walat Taha

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-792 59 43

walat.taha@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad