Västgötaresan 31

Bilder

  • Såld!

Västgötaresan 31 , Sävja , Uppsala

Det blir allt fler som letar efter ett boende nära naturen samtidigt som det gärna får gå snabbt in till city. På Västgötaresan 31 bor du knappt sju kilometer söder om Uppsala i en radhuslägenhet fördelad på två plan med skogen direkt utanför och där ordet hemtrevligt aldrig har passat bättre!

Detta är ett optimalt planerat hem där du på entréplan finner en rymlig hall, trevligt kök med matplats, fint badrum samt ett stort vardagsrum med utgång till en helt fantastisk uteplats i söderläge där du är omfamnad av naturen.

På övre plan finner du tre mysiga sovrum, badrum med badkar, klädkammare och utgång till balkong där du ser ut över skogens trädtoppar.

Sävja är ett stilla, vackert och ostört område med många bekvämligheter såsom skolor, matbutik, sporthall, kulturcentrum, naturreservat, apotek, lekplatser, bra bussförbindelser in till stadspulsen och nära E4:ans påfart.

Välkommen hit, välkommen hem!

110,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
7 379 kr inkl. värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
110,5 kvm
Våning:
Byggår:
1990
Driftskostnad:
491 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

110,5 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

- HALL -
Välkomnande och förvaringsrik hall med flertalet garderober samt sko-och hatthylla. Här kliver du in på ett ljust klinkergolv och väggarna är vita.

- KÖK -
Hemtrevligt kök där det ryms en matgrupp med plats för hela familjen! Vita skåpsluckor och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Här finner du utrustning såsom ugn med spishäll, fläkt, fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Parkettgolv och vita väggar.

- VARDAGSRUM -
Det perfekta "fredagsmys-rummet" där du rymmer en stor och härlig soffgrupp och det övriga möblemang som önskas. Fantastiskt ljusinsläpp tack vare flertalet fönster och från vardagsrummet når du även boendets trevliga uteplats. Parkettgolv och vita väggar.

- TERASS -
Väldigt trevlig och grönskande uteplats i söderläge i direkt anslutning till fågelkvitter, skog och gräsmatta där barnen kan leka fritt och bli ett med djur och natur.

- BADRUM -
Badrum med kaklade väggar och en blå plastmatta på golvet. Här finner du utrustning såsom handfat med kommod, spegelskåp med belysning, dusch samt wc.

ÖVRE PLAN

- ÖVRE HALL -
Ljus övre hall med ljus plastmatta på golvet, ljusa väggar och förvaring i klädkammare. Härifrån når du boendets möblerbara balkong med utsikt över skog och trädtoppar.

- SOVRUM 1 -
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i form av skjutdörrsgarderober i spegelglas. Ljus plastmatta på golvet och ljusa randiga tapeter.

- SOVRUM 2 -
Trivsamt sovrum med väggar tapetserade i en jordnära kulör och en ljus plastmatta på golvet. Här finns garderober och plats för dubbelsäng.

- SOVRUM 3 -
Sovrum med parkettgolv och ljusa väggar.

- BADRUM -
Badrum med kaklade väggar och en blå plastmatta på golvet. Här finner du utrustning såsom handfat med kommod, spegelskåp, fullstort badkar, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare samt wc.

- SÄLJAREN BERÄTTAR -
"Jag har bott i Sävja i snart 30 år sedan radhuset var nybyggt och stortrivts här! Det bästa med att bo här är närheten till naturen med Lunsenskogen som inbjuder till många fina naturupplevelser, vackra omgivningar med Linnés Sävja, hästhagar och årummet. Cykel och gångvägar till allt! För barnfamiljer finns bra förskolor/skolor, apotek & vårdcentral, bibliotek samt Ica Sävja. Cykelväg til City samt täta bussturer tar dig in till stan på 15-20min. Detta boende har ett av de bästa lägena med en underbar skyddad uteplats i söderläge mot skogen som inbjuder till härliga grillkvällar om sommaren! Trevliga grannaroch aktiv Brf med återkommande gemensamma aktiviteter året om. Ett hem och en plats att verkligen trivas på!"

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

7 379 kr inkl. värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

5 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 600 kr
Försäkring: 1 300 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,83049%

Andel av årsavgiften

0,83049%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1990

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 mars 2009
Energiprestanda: 152 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Isolerat förråd om 6kvm.

Fastighetsbeteckning

Sävja 1:83

Förening

Namn

HSB Brf 81 Västgötaresan

Om föreningen

Föreningens fastigheter är Sävja 1:83 och 1:84 och bebyggdes 1990.

Föreningen i siffror
Byggnader: 36 st
Bostadsyta: 13 193 m2
Bostäder: 142 st fördelade på radhus, flerbostadshus och punkthus.
Radhus: 33 st lgh med 3,5 rok och 33 st med 4,5 rok
Flerbostadshus (4 bostäder/hus) : 10 st lgh med 2 rok och 10 st med 3 rok
Punkthus (höghus): 2 st lgh med 1 rok, 28 st med 2 rok och 26 st med 3 rok

Besök gärna föreningens hemsida
https://www.hsb.se/uppsala/brf/vastgotaresan/

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

142

TV och Bredband

TV-anslutning: Ansluten till kabelnät, leverantör: ComHem (basutbud ingår i avgiften)
Internetanslutning: Bredband, levernatör: ComHem

Parkering

66 st. kallgarage med eluttag för motorvärmare (400 kr/mån). 80 st. p-platser varav 54 st. med eluttag för motorvärmare. Till dessa är det separat kö. I föreningen finns dessutom 11 st. gästparkeringar.

Renoveringar

GENOMFÖRT UNDERHÅLL
2016-2018-Målning av garage och servicebyggnader. Förnyelse av två lekplatser inom området. Bytt ut belysning i området till LED-belysning. Stamspolning av flerfamiljshusen samt storstädning av tvättstugorna.
Målning av radhusen med tillhörande förråd. OVK genomfördes i punkthusen och fyrfamiljshusen. Rengöring av ventilationen och funktionskontroll i radhusen.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

750 kr

Pantsättningsavgift

375 kr

Övrigt

Föreningen har fyra tvättstugor som finns på adresserna Västgötaresan 30, 37, 48 och 95. I varje tvättstuga finns tvättmaskiner, centrifug, torktumlare, torkskåp, torkrum och mangel. Styrelsen har även beslutat göra iordning ett gästrum samt en bastu som inom kort ska gå att hyra.

Om området

Sävja

Sävja ligger ca 6 km sydost om Uppsala, med närheten till naturen. Området består av blandad bebyggelse med både hyresrätter, bostadsrätter samt radhus. Ett stenkast från Sävja börjar Lunsen, en av Uppsalas största skogar med fina strövområden och ett rikt djur- och fågelliv. I Sävja har man närhet till Mälaren med bad och båtplatser, vidare finns bibliotek, pizzeria, samt vårdcentral och apotek. Ett flertal skolor och förskolor finns i området. I Bergsbrunna, området strax intill, finns Danmarks IF med fotbollsplan och klubbverksamhet. En stor ICA Supermarket hittar du i Vilan.

Kommunikation

Det finns bra bussförbindelser med stadsbusstrafiken till city och vill man cykla, finns det fina cykelvägar in till Uppsala centrum.

Närservice

Sävja-Hörnet,ICA Supermarket,Gottsunda Centrum.
Föräldraföreningen Kaspers förskola finns i området.

Karta

Hör av dig till Maxim Alami eller Walat Taha för mer information!

Maxim Alami

Maxim Alami

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0767-11 90 90

maxim.alami@husmanhagberg.se

Walat Taha

Walat Taha

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

070-792 59 43

walat.taha@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad