Årsta, Uppsala

Bilder

  • Kommande®

Årsta , Uppsala

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a i det populära södra Årsta! Här finner du en bostad som har genomgått välbehövlig upprustning det senaste året. Nu finner du ett välutrustat kök, renoverat badrum samt balkong i fint söderläge. Lägenheten har ytskiktsrenoverats med nymålade väggar och tak i alla rum samt nya härliga parkettgolv och i entrén finner du ett grått klinkergolv.

Denna bostad är som gjord för dig som vill bo nära city men utan att störas av stadens brus.

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och br-tillägg. Till lägenheten hör ett förråd bekvämt beläget i trapphuset utanför lägenhetsdörren. Inom föreningen finns dessutom många gemensamma utrymmen som lekplatser, tvättstugor, cykelförråd, bordtennisrum, hobbyrum och samlingslokal.

Här bor du i en populär och välskött förening med alla stora renoveringar utförda. Årsta är en lugn och barnvänlig stadsdel med ett stort grönområde i mitten. Brf Kumminen ligger bekvämt belägen med gångavstånd till närbelägna Årsta Centrum där du finner bl.a. en välsorterad livsmedelsbutik samt vårdcentral. Kommunikationerna är goda med bra bussförbindelser och om du pendlar med bil tar du dig enkelt ut på genomfartsstråken. In till city kan du ta cykeln på 10-15 minuter.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

60,3 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 352 kr inkl. värme, vatten, kabel-tv och br-tillägg

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jesper Ackelman för mer information!

Jesper Ackelman

Jesper Ackelman

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-770 18 13

jesper.ackelman@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!