Kungsängen, Uppsala

Bilder

  • Kommande®

Kungsängen , Uppsala

Välkommen till en välplanerad 3,5:a med funktionen av en 4:a med ett högt och ljust läge och med en stor balkong mot innergården!

Här erbjuds genomgående ekparkett och ljusa väggar. Ett välplanerat och fullutrustat Marbodalkök med gedigna förvaringsmöjligheter. Helkaklat och rymligt badrum med både tvättmaskin och tumlare. Stort vardagsrum med utgång till en stor balkong med en trevlig utsikt över den fridfulla innergården. Här kan man njuta solen hela dagen. Tre bra sovrum varav ett är något mindre.
Detta är lägenheten för dig som söker en 4:a till priset av en 3,5:a med ett fräscht och genomtänkt boende och med hög standard i ett populärt och växande område. Föreningen har en mycket vacker innergård och ett praktiskt garage i källaren för den som önskar. Vid Tullgarnsgatan 14 bor ni i ett stadsnära och lugnt område med närhet till allt man kan önska sig. Bara ett stenkast bort finner ni Willys, Lager-157, gym och apotek. På gångavstånd tar ni er även till Resecentrum och Uppsalas stadskärna med alla dess bekvämligheter.
För den som söker rekreation nås Anna Petrus park på promenadavstånd. Vid andra sidan Fyrisån finner ni även Stadsträdgården med paradplanteringar, lekplats, friluftsteatern, Parksnäckan samt fina promenadstråk längs ån.
För den som pendlar utgör Tullgarnsgatan ett drömläge med sin närhet till Resecentrum och smidiga åtkomst till E4:an via Kungsgatan och Kungsängsleden.

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

87 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 833 kr inkl värme, kallvatten, kabel Tv och Telias Triple-play

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jesper Ackelman för mer information!

Jesper Ackelman

Jesper Ackelman

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-770 18 13

jesper.ackelman@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!