Kungsängen, Uppsala

Bilder

  • Kommande®

Kungsängen , Uppsala

Drömmer du om det nybyggda drömboendet mitt i Kungsängen, vad sägs då om denna riktiga pärla? Här finner du en välplanerad gavel-2:a på hela 71 kvm!

Utöver detta så finner du även en stor och rymlig balkong om 9 kvm i klockrent läge. Högt upp i huset med fantastisk utsikt utan insyn. Här kan du utöver utsikten njuta av den härliga solen hela kvällen!

Här finner du välplanerade 71 kvm som fördelar sig över ett rymligt sovrum med fönster i två väderstreck, kök och vardagsrum i semiöppen planlösning. Gott om möbleringsalternativ och plats för både stor soffgrupp och matplats vid fönstret. I köket finner du härliga tillval som t.ex. rostfria vitvaror, avfasat kakel i förband och köksluckor i klassisk stil. Från vardagsrummet finner du även utgång till den härliga balkongen. Förvaring finns det gott om plats för i de tre skjutdörrsgarderoberna, dessutom så hör även ett vindsförråd till lägenheten. Det sista rummet är badrummet. Här finner du tvätt avdelningen med både tvättmaskin och torktumlare samt en ljus arbetsyta i laminat och förvaring i överskåp. På golvet ligger ett ljust klinkergolv med golvvärme som går i ton med kaklet. Detta är endast några av fördelarna med denna bostad!

Som ett sista körsbär på moset så bor du här i en fantastisk förening där man har satsat på det lilla extra och gemensamt byggt upp kvarteret som man kallar för Kungsträdgårdarna. Här finner du en härlig och grönskande innergård med plats för både umgänge och lek. Dessutom så finner du i den västra delen av kvarteret på sjunde våningen en generös takterrass om 160 kvm med eget växthus och en stor trallbelagd yta med plats för solstolar och sittgrupper. Växthuset är takträdgårdens centralpunkt med plats för samvaro både till vardags och fest för föreningens medlemmar.

När du flyttar till Kungsängen så finner du en närhet till matbutik, gym, frisör, restauranger, dagis och Anna Petrus park runt hörnet. Ett stenkast från lägenheten har ni Stadsparken, Fyrisån och härliga promenadstråk, gå eller cykla till centrum på några minuter för citys breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Perfekt läge för pendlaren med närhet till Resecentrum och även E4:ans på- och avfarter.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

71 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 705 kr inkl. värme, kallvatten, br-tillägg, tv och bredband

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jesper Ackelman för mer information!

Jesper Ackelman

Jesper Ackelman

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-770 18 13

jesper.ackelman@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!