Kyrkvägen 5

Bilder

  • Såld!

Kyrkvägen 5 , Östervåla , Heby

Välkommen till en nyproducerad bostad utöver det vanliga!

I denna tidigare skolbyggnad uppförd 1898 har man tagit ett unikt tillfälle i akt och gett husets historia ett nytt kapitel. Här inhyses nu flera moderna bostäder där denna generösa 3:a kan bli din.

Detta är en bostad där charm och historia bevarats i sina detaljer, men som efter en totalrenovering förvandlats till denna moderna bostad. Här får du det bästa av två världar med höga fönster och generös takhöjd men ett hem med det bekvämligheter och öppna planlösning som eftefrågas idag.

Du välkomnas in i en hall där naturligt ljus dominerar. Här sätts tonen för bostaden direkt med stora fönster från golv till tak. Vidare erbjuds ett modernt och fullt utrustat kök med plats för matgrupp, utan att för den delen tumma på ytan.

Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet som utgör bostadens hjärta. Här sätter endast fantasin gränser för möbleringen! Vidare erbjuds två bra sovrum och ett helkaklat badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring finns i flera platsbyggda garderober men även i klädkammare.

Som boende på Kyrkvägen 5 blir du en del av en ny men stabil förening där du erbjuds två gemensamma uteplatser, perfekt för sommarfester i det gröna! Här bor du lugnt och naturnära med skog och promenadstråk som granne, men bibehåller ändå service och kommunikationer nära.

I Östervåla finns nämligen flera matbutiker, systembolag och annan service som kan tänkas önskas. Bakom bostaden finner du en busshållplats, perfekt för den som pendlar via kollektivtrafik men föredras bil tar du dig till Uppsala på ca 45 minuter (1,5 timme till Stockhom). Här finns även en skola som erbjuder undervisning från årskurs F - 9 i närområdet samt en sporthall för den aktiva!

Välkommen på visning, välkommen hem!

60 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 320 kr värme, vatten, kabel-tv och p-plats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
1
Byggår:
2016

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

60 kvm

Rumsbeskrivning

-HALL-
Välkomnande hall där förvaring erbjuds i flera platsbyggda garderober. Redan när du kliver in genom dörren får du en försmak av hur ljus bostaden är. Här finns flera stora fönster från golv till tak som gör att hallen känns rymlig och luftig. Vita målade väggar och slitstarkt klinker vilar på golvet.

-KÖK-
Från hallen når du detta moderna kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här skapas en naturlig plats för en matgrupp, utan att för den delen behöva tumma på kökets yta. Köket är utrustat med bekvämligheter så som kyl/frys, inbyggd ugn och micro, spishäll samt köksfläkt (alla i rostfritt utförande). Vidare finns även en integrerad diskmaskin. Ytskikten är genomgående vita och förvaring finns i flera över och underskåp. Detta skapar en fin kontrast mot den mörkare bänkskivan som ger flera bra arbetsytor. Ovanför bänkytan sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Även väggarna går i vitt och på golvet vilar ekparkett.

-VARDAGSRUM-
Vardagsrummet är sannerligen bostadens hjärta. Här erbjuds ett generöst tilltaget rum med högt i tak och stora fönster. Rummet badar i naturligt ljus och ger direkt en känsla av rymd. Här finns flera möbleringsmöjligheter med plats för både större soffgrupp men även övrig möblering om så önskas. Endast fantasin sätter gränser för detta rum! Här får du även flera sociala ytor med hjälp av den öppna planlösningen, perfekt för när gäster kommer på besök. Väggarna är målade vita och på golvet vilar den bostadens genomgående ekparkett.

-SOVRUM 1-
Från vardagsrummet når du detta master bedroom, som även här har en härlig takhöjd! Här finns plats för både dubbelsäng men också övrig möblering. Stora fönster ger fint ljus till rummet och ger rummet karaktär med sina tidstypiska detaljer. Väggarna går i vitt och på golvet ekparkett.

-SOVRUM 2-
Från hallen når du detta rymliga sovrum med plats för säng och övrig möblering. Väggarna går i vitt och på golvet vilar ekparkett.

-BADRUM-
Helkaklat badrum med golvvärme, handfat med kommod, duschhörna med vikbara väggar, WC, spegel med belysning ovan, tvättmaskin samt torktumlare. I taket sitter flera spotlights som ger ett mukt och behagligt ljus. Väggarna går i vitt i fin kontrast mot det mörkare klinkergolvet.

-KLÄDKAMMARE-
Större utrymme som ger ytterligare plats för dold förvaring. Här finns avhängningsmöjlighet på flera hyllor.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 320 kr värme, vatten, kabel-tv och p-plats

Andel i föreningen

10,1%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2016

Ventilation

FTX ventilation, frånluft/tilluft med VV

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 april 2010

Fastighetsbeteckning

Hov 73:1

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd i markplan.

Förening

Namn

Bostadsrättsföreningen Kyrkskolan

Om föreningen

Brf Kyrkskolan består av 9 st bostadsrättslägenheter belägna på adressen Kyrkvägen 5. Byggnaden uppfördes från början 1894 men undergick 2016-2017 en totalrenovering och gjordes om till bostadsrätter. Det gemensamma utrymmena består av två stycken gemensamma uteplatser.

Föreningen godkänner juridisk person som ägare men detta prövas i fall till fall.
Uthyrning av bostad i andrahand måste godkännas av styrelsen.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Mediator.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Parkering

10 parkeringsplatser finns till föreningens förfogande.

Renoveringar

GENOMFÖRDA UNDERHÅLL
Stambyte 2016-2017
Nya el-, värme och ventilationssystem 2016-2017
Renoverade/nya fönster 2016-2017
Ny fjärrvärmecentral 2016-2017

PLANERADE UNDERHÅLL
Fasaden är planerad att målas om under sommaren 2018.
Planer finns på att rusta utemiljön med bland annat cykelförvaring samt göra iordning uteplatserna under året.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Om området

Östervåla

Östervåla är ett mindre samhälle beläget mellan Gävle och Uppsala. I och med sitt läge har du här ca 45 minuter till Uppsala och 1,5 timme till Stockholm. Östervåla tillhör Heby kommun.

Östervåla är känt för sitt möbelsnickeri sedan 1700-talet vilket har influerat samhället starkt med entreprenörskap och företagande. Här tar man till vara på aktivt föreningsliv och många nätverk. Utvecklingsarbetet leds av Östervålas utvecklingsråd med flera aktiva arbetsgrupper.

Kommunikation

Lokaltrafiken sköts av UL (Upplands lokaltrafik) som trafikerar flera områden runt om Östervåla samt Uppsala.

Närservice

Östervåla erbjuder den samhällsservice som kan tänkas önska där centrum erbjuder flera matbutiker så som Coop Konsum och Tempo men också bank, shopping, bibliotek, biograf, systembolag etc.

Karta

Hör av dig till Maxim Alami för mer information!

Maxim Alami

Maxim Alami

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0767-11 90 90

maxim.alami@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad