Gottsunda, Uppsala

Bilder

  • Kommande®

Gottsunda , Uppsala

Här erbjuds inom kort en 3:a med två uteplatser i bra läge i Brf Serenaden. En välplanerad bostad med generöst tilltagna ytor i alla rum. Möjlighet finns även att nyttja lägenheten som en 4:a. Då bostaden är i visst renoveringsbehov så kan du här skapa dig din egen drömlägenhet.

Du välkomnas in i bostaden via en entré med bra avhängningsmöjlighet. Du når sedan bostadens möblerbara inre hall. Köket erbjuder yta för större matplats och ger ett vardagsrum som får vara just det, ett vardagsrum. Med flera alternativ sätter endast fantasin gränser för vad utrymmet ska användas till. Här finns plats för både stor soffgrupp och ytterligare möblemang för när gäster kommer på besök. Från vardagsrummet har du en vacker utsikt över uteplatsen och intilliggande grönområde.

Bostaden har två sovrum varav ett större med plats för dubbelsäng och förvaring men det finns även möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas! Här erbjuds nämligen ett extra rum som kan nyttjas som just sovrum, en större klädkammare eller varför inte ett kontor?

Välkommen att njuta varmare dagar på den tillhörande uteplatsen i bästa solläge (sydväst). Den uppväxta uteplatsen är som gjord för grillkvällar med familj och vänner samt goda möjligheter för planteringar. Bostaden erbjuder också en extra uteplats vid entrén där plats finns för att avnjuta till exempel morgonkaffet.

Här bor du i en stabil förening som erbjuder gemensamma utrymmen så som kvarterslokal och övernattningsrum vid större festligheter. Här finns även flertalet parkeringsplatser för föreningens gäster att nyttja vid besök.

Beläget i barnvänligt område och nära naturen är denna bostad perfekt för dig som vill bo i lugnt läge. På kort gångavstånd har du Gottsunda centrum som erbjuder god service med bland annat matbutik och shopping men också goda kommunikationer via kollektivtrafik till centrala Uppsala.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

78,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 463 kr inkl. värme, vatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni samt br-tillägg

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jesper Ackelman eller Göran Eriksson för mer information!

Jesper Ackelman

Jesper Ackelman

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-770 18 13

jesper.ackelman@husmanhagberg.se

Göran Eriksson

Göran Eriksson

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

070-770 18 23

goran.eriksson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Andra har också tittat på