Knivsta, Knivsta

Bilder

  • Kommande®

Fast Pris

1 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Knivsta , Knivsta

FAST PRISDenna nyproducerade 1:a i Knivsta finns nu chans att förvärva efter att projektet sålde slut! Beläget med tågstationen runt hörnet är det perfekt för dig som pendlar.

Här har du goda kommunikationer till universitet eller arbete oavsett om det är beläget i Uppsala eller Stockholm samt till Arlanda. En bostad perfekt för dig som söker en övernattningslägenhet eller något mer permanent.

Denna lägenhet erbjuder ett boende med hög standard så som Marbodalkök, extra högt i tak (2,70 m) samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Det bekvämligheter som kan tänkas önskas helt enkelt!

Du når lägenheten från en entréterass och redan när du kliver in genom dörren slås du av det ljusa och luftiga intrycket. Det vitmålade väggarna och vitlaserade trägolvet ökar till den moderna känslan och erbjuder ett blankt blad att göra till sitt eget.

Fördelat på 27 kvm, finner du här en hall med fint ljusinsläpp från allrummets stora fönster samt ett kök med alla bekvämligheter i öppen planlösning, vilket ger gott om sociala möjligheter.

I allrummet sätter endast fantasin gränser för möbleringen. Här får du plats med både säng samt soffgrupp eller matplats om så önskas. I det helkalkade badrummet finner du b.la. tvättmaskin.

Med den genomtänkta planlösningen och smarta förvaringen har du gott om plats, men önskas ytterligare förvaringsmöjligheter har bostaden ett tillhörande förråd. Det gemensamma utrymmena utgör även en stor del av charmen då det finns en gemensam takterrass att nyttja.

Med service och bekvämligheter ett stenkast bort och kommunikationerna runt hörnet är det en perfekt bostad för dig som inte vill begränsas.

Välkommen till din nya bostad, välkommen hem!

Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare Maxim Alami på telefonnummer 0767-11 90 90 eller mail på maxim.alami@husmanhagberg.se.

27 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 636 kr inkl. värme, vatten
Fast Pris:
1 195 000 kr

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Maxim Alami för mer information!

Maxim Alami

Maxim Alami

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0767-11 90 90

maxim.alami@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!