Orrspelsgatan 61B

Bilder

  • Såld!

Orrspelsgatan 61B , Alsike , Knivsta

Välkommen till detta unika radhus med egen takterass! Beläget i Alsike finner du denna bostad, byggt 2016. Här får du alla fördelar av en nyproducerad bostad med välplanerade ytor, öppen planlösning, moderna ytskikt och neutrala färger att göra till ditt eget.

Från verandan når du detta tvåplanshus med 3 - 5 sovrum, två allrum, två helkaklade badrum samt gott om förvaring med ett förråd i anslutning till bostaden. Här plats finns för hela familjen!

I vardagsrummet finner du stora fönsterpartier med utsikt mot trädgården där både trädäck och gräsmatta samsas och ger det bästa av två världar. Här får du plats för både större utemöbler och grillen, redo för sommarkvällar med vänner och familj. På gräsmattan kan sedan barnen leka och spela boll under god uppsikt.

I och med det stora och väl utplacerade fönsterpartierna ges en bostad som badar i naturligt ljus, framförallt det som silar ner genom trappan upp till takterrassen. Med hela 20 kvm är denna terrass som gjord för stunder under sommarens vackra stjärnhimmel tillsammans med familjen. Här kan ni umgås även när kylan smyger sig på, då du får vindskydd i form av trästaket utan att tumma på utsikten.

Med ett kök med bra arbetsytor och köksö samt helkaklade badrum med dusch finns det gott om yta. Därtill finns även allrum/vardagsrum på både övre och undre plan, så nu kan ni skippa bråket om fjärrkontrollen!

Varmt välkommna ni som pendlar till både Stockholm och Uppsala, här tar ni er med både bil och kollektivtrafik med god kommunikation till båda. Här bor du med service och bekvämligheter nära, men utanför storstadens brus. Ett utmärkt val!

Detta är ett nyckelfärdigt boende som bara väntar på dig. Här får du ett underbart radhus, utan kraven att göra allt själv då du har en förening att stötta dig på.

113 kvm, 6 rok

Månadsavgift:
4 953 kr inkl. p-plats
Typ:
Radhus
Boarea:
113 kvm
Biarea:
20 kvm
Byggår:
2016-2017
Driftskostnad:
1 865 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum

Boarea

113 kvm

Biarea

20 kvm

Rumsbeskrivning

--NEDRE PLAN--

-Hall-
Från en mysig uteplats med trädäck kommer du in i denna moderna och trevliga hall. Här finns avhängningsmöjlighet på hatthylla, förvaring i garderob samt ytterligare förvaringsutrymme under trappan upp till övre plan. Golvvärmen är perfekt för kalla morgnar och kvällar under det gråa klinkerplattorna. Väggarna är målade vita.

-Sovrum 1-
Till höger från hallen når du detta rymliga rum som i dagsläget används som kontor. Här har du plats för säng och övrig möblering om så önskas. Fint naturligt ljus från stort fönster. Väggarna är målade vita och på golvet vilar parkett.

-Badrum-
Intill hallen finner du detta badrum. På golvet vilar ett vackert grått klinkergolv med skimmer (tillval) och på väggarna vitt kakel. Här har du belysning från inbyggda spotlights. Utrustat med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med en avlastningsbänk, tvättställ med kommod, spegel med belysning, wc samt dusch med vikbara väggar. Fint ljusinsläpp från frostat vädringsfönster ovan avlastningsytan.

-Kök-
I öppen planlösning mot vardagsrummet finner du ett stort, modernt kök. Här har du kvalité med vitvaror från Siemens. Utrustat med rostfri kyl och frys, inbyggd micro och ugn, diskmaskin samt spishäll med fläkt. Här ryms hela familjen när maten ska lagas, då det finns generöst med arbetsyta samt en köksö med förvaring i underskåp. Bänkskivan är mörkt grå och övriga ytskikt vita. Ovan bänkytan finns kakel som stänkskydd.Vita målade väggar och ljust parkettgolv. Här finns även yta för en större matplats med fin utsikt mot trädgården på baksidan. Perfekt för trevliga middagar, även för flera gäster!

-Vardagsrum-
Ett vackert stort fönsterparti ramar in vardagsrummet och köket fint. Här finns plats för större soffgrupp och övrig möblering om så önskas. Här kan ni slappna av och njuta. Här finns utgång till en av bostadens uteplatser. Med hjälp av balkongdörren i glas och det stora fönsterna får ni gott om naturligt ljusinsläpp. Detta fångas sedan upp i det vita målade väggarna. På golvet vilar ett parkettgolv.

-Uteplats-
På detta väl tilltagna trädäck har ni gott om yta för både grill och stora utemöbler. Uteplatsen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och är perfekt för att njuta fina sommardagar med vänner och familj. Nedanför däcket breder en fin gräsmatta ut sig, perfekt för barnen att leka på! Här har du insynsskydd från grannarna med högt staket på sidorna. Du har även god uppsikt inifrån över både uteplats och trädgård.

--ÖVRE PLAN--

-Allrum/vardagsrum-
Nedanför ett stort fönsterparti med fransk balkong, finner du detta extra utrymme att nyttja! Här slipper ni bråka om fjärrkontrollen då du kan ha ett extra TV-rum, vardagsrum för lugna stunder eller ett bibliotek med din egen favoritfåtölj. Här finns plats för soffgrupp och övrig möblering. Vita målade väggar samt parkettgolv.

-Sovrum 2-
Rymligt sovrum med plats för säng och övrig möblering. Här får du fint ljus från stort fönster och bra förvaring i två stycken garderober. Vita målade väggar och parkettgolv.

-Badrum 2-
Stort helkaklat badrum med mörkt klinker på golvet samt vitt kakel på väggarna. Utrustat med tvättställ med kommod, spegel med belysning, dusch med vikbara väggar samt wc.

-Sovrum 3-
Väl tilltaget master bedroom med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Här har du bra förvaring i garderober och fint naturligt ljusinsläpp från stora fönster. Vita målade väggar och på golvet vilar parkett.

-Sovrum 4-
Rymligt sovrum med plats för säng och övrig möblering. Här får du fint ljus från det stora fönstret och bra förvaringsmöjlighet i garderob. Väggarna är målade vita och på golvet vilar parkett.

-Klädkammare-
Rymlig klädkammare med avhängningsmöjlighet.

-Takterass-
Upp för den sista trappan med vitlaserade trappsteg slås du direkt av det vackra ljuset som kommer från det stora glaspartiet. Här finner du utgången till terrassen. Med trädäck har du här utrymme för trevliga sommarkvällar under stjärnorna. Yta finns för större utemöbler och här får fantasin vandra fritt för vad du vill nyttja de till. Vindskydd får du från högt trästaket och terrassen ramas in fint med ett räcke i svart.

-Förråd-
I anslutning till bostaden finns ett rymligt förråd, perfekt för trädgårdsredskap, cyklar etc.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

4 953 kr inkl. p-plats

Driftskostnad

22 382 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 090 kr
El: 5 472 kr
VA: 4 920 kr
Försäkring: 1 900 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

8,3333%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus med takterass

Byggnadsår

2016-2017

Uppvärmning

Värmepump från Nibe

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Förråd i anslutning till entrén.

Fastighetsbeteckning

Vrå 1:752

Förening

Namn

Brf Boängs Hage

Om föreningen

I Brf Boängs Hage uppfördes 2016 12 stycken radhus om 113 kvm. Bostäderna är belägna i tre mindre längor - där alla är i två plan med härliga takterasser. Takterasserna om 20 kvadratmeter har trädäck. Till varje hus hör ett intill liggande förråd i anslutning till entrén.

Parkering

Gemensamm parkering nära huset.

Ekonomi

Förvaltare: Emvix förvaltning i Knivsta AB
Kontakt: info@emvix.se
Telefonnummer: 018-34 77 90

Styrelsens ordförande:
Robin Smedbäck, mailadress: styrelsen@boangshage.se

Kontaktperson

Robin Smedbäck

E-post

styrelsen@boangshage.se

Om området

Alsike

Alsike ligger ca 15 km söder om Uppsala i Knivsta kommun. Här bor du nära flera andra städer så som Uppsala, Stockholm och Arlanda. Här bor du i lugnt och trevligt område, perfekt för barnfamiljen.

I området finns flertalet förskolor och tre skolor. Alsike skola har undervisning från förskola upp till årskurs 9, S:t Maria skola från förskola till årskurs 6 och Brännkärrskolan har undervisning från förskola upp till årskurs 4. I nuläget byggs även en ny kommunal grundskola för årskurs 5 - 9 med inflytt beräknad till hösten 2018. Här ska även upföras ett idrotts - och aktivitetshus intill skolan.

Inom kommunen finns även flera grundskolor samt gymnasium. Här finns Thunmanskolan, Ängbyskolan, Segerstaskolan, Högåsskolan, Långhundra skola, Lagga skola och Margaretaskolan samt Sjögrenska gymnasiet med flera yrkesförberedande utbildningar.

Mer information hittar du under kommunens hemsida www.knivsta.se.

Kommunikation

ULs regionsbussar trafikerar området och går regelbundet både till Uppsala och Knivsta. Från Knivsta station tar du dig med tåg på endast 29 minuter till Stockholm, 9 minuter till Uppsala och 8 minuter till Arlanda.

För dig som föredrar buss finns en busslinje som trafikerar Knivsta-Alsike-Knivsta på båda sidor av tågstationen. Direktbuss finnns även till Uppsala

Närservice

I Alsike bor du nära en Närlivs och pizzeria. Ytterligare service hänvisas till centrala Knivsta (ca 6 km från Alsike) med bl.a. livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, frisörer, optiker och ett antal mindre butiker samt restauranger, caféer och bageri.

Parkering

Vid Knivsta station finns flera pendlarparkeringar med avgift. Dessa går även att använda som korttidsparkering. Det finns även flera anordnade parkeringsplatser.

Avgift och parkeringsskiva gäller vardagar mellan klockan 06-18. Övrig tid gäller fri parkering. Parkering är även tillåten på pendlarparkeringarna och enligt skyltning på vissa gator i Knivsta centrum.

Vid E4:ans påfart finns en avgiftsfri parkering med plats för både cykel och bil. Här stannar även flera busslinjer för den som pendlar.

Karta

Hör av dig till Maxim Alami för mer information!

Maxim Alami

Maxim Alami

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0767-11 90 90

maxim.alami@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad