Skolgatan 22B, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Skolgatan 22B, 3 tr , Centrum , Uppsala

Välkommen till denna moderna bostad i toppenläge!
På Skolgatan 22B finner du ett boende mitt i city, gjort för att slappna av. Här finns yta för hela familjen, med varje kvadratmeter välplanerad.

Med unika och smarta tillval gjorda som t ex badkar men också de bekvämligheter som efterfrågas idag som tvättmaskin och torktumlare har du en nyckelfärdig bostad. Dubbelt upp får du med två balkonger. En inglasad med fantastisk vy över domkyrkan och en mot den fina innergården där barnen har gott om plats att leka, utan fara för trafik.

Här får du ett kök med kvalité och utrymme för en större matplats, ett vardagsrum som rymmer det mesta med plats för både soffgrupp, bokhylla eller lekhörna samt tre stycken stora sovrum varav ett med badrum intill.

Förvaring finns bland annat i hallen då du har en hel platsbyggd garderob till förfogande med spegelskjutdörrar. Dessutom finns ett ytterligare förråd, som med fördel också kan användas som klädkammare, i anslutning till hallen.

På grund av sitt toppenläge har du gångavstånd till service, universitet samt resecentrum. Pendlingsmöjligheterna är alltså goda! Runt hörnet har du också goda kommunikationer med både stads- och regionbussarna.

Passa på att ta din chans att bo stort och bekvämt i city, nära allt. Välkommen hem!

99 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 976 kr Inkl värme, kabel-tv, bredband och förråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
99 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2013-2014
Driftskostnad:
750 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

99 kvm

Rumsbeskrivning

-Hall-
Redan när du kliver in i hallen har du en fin utsikt över bostaden och vardagsrummet, men framförallt det generösa fönsterpartiet i vardagsrummet som bidrar till ljus och rymd. Här har du gott om förvaring i platsbyggd garderob med skjutdörrar till höger. Det erbjuds även en inre möblerbar del att nyttja till en sittbänk, en fin dekorativ byrå eller dylikt. På golvet vilar grått, slitstarkt klinker och väggarna är målade vita. Om du söker ytterligare förvaring, är detta inget problem. Det finns ett förråd intill hallen som med fördel kan användas som klädkammare.

-Vardagsrum-
Från hallen når du direkt detta rum i öppen planlösning med flera möbleringsalternativ. Här knyts bostaden ihop på ett fint sätt och ger plats för både bokhyllor, större soffgrupp och TV-möbel. Endast fantasin sätter gränser här i bostadens hjärta, där både familj och vänner kan samlas. Ljusinsläppet kommer från det stora fönsterpartiet som även ger uppsikt över en av bostadens balkonger. På golvet vilar ljus parkett och väggarna är målade i vitt med en fondvägg i blått.

-Balkong 1-
Stor inglasad balkong i högt läge, som lata sommardagar förlänger vardagsrummet. Här finns gott om yta för större balkongmöbler och flera alternativ för möblering. Med en vacker vy över domkyrkans majestätiska torn är utsikten oslagbar!

-Sovrum 1-
Intill vardagsrummet finner du detta rymliga sovrum. Här finns plats för dubbelsäng och ytterligare möblering om så önskas. Det stora fönsterpartiet ger gott om naturligt ljus och även här har du en vacker utsikt över domkyrkan. Väggarna är målade vita med en mönstrad fondtapet och på golvet vilar parkett.

-Kök-
Rymligt modernt kök med goda arbetsytor att jobba p�� för både stora och små. Nedanför det stora fönsterpartiet finns gott om plats för en större matgrupp där du kan njuta av trevliga middagar. Här får du ett fullt utrustat kök med kyl och frys, inbyggd micro och ugn, spishäll, fläkt samt integrerad diskmaskin. Det bekvämligheter som kan tänkas önskas helt enkelt! Den mörkgråa bänkskivan skapar en fin kontrast till det övrigt vita ytskikten och med hjälp av det ljusa färgerna ges ett ljust och luftigt intryck till hela rummet.

-Sovrum 2-
Detta är bostadens master bedroom med utsikt mot innergården från stora fönster. Här finns generös yta för en dubbelsäng och övrig möblering om så önskas. Förvaring erbjuds i stor platsbyggd garderob med vita skjutdörrar. Intill sovrummet har du ett eget badrum.

-Badrum 2-
Intill det stora sovrummet finns här ett helkaklat badrum utrustat med dusch med vikbara väggar, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning samt wc. På golvet vilar ett grått klinkergolv och vita kaklade väggar.

-Sovrum 3-
Rymligt sovrum med plats för säng och ytterligare möblering om så önskas. Här får du rikligt med ljus från stort fönster samt från balkongdörren då du når bostadens andra balkong här.

-Balkong 2-
Stor balkong med plats för möblering. Vetter mot den fina innergården i högt läge.

-Badrum 1-
Helkaklat stort badrum med unikt tillval i form av badkar! Utrustat med tvättmaskin, torktumlare och bänk ovanför för avlastningsyta. Övrig utrustning: wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning ovan. På golvet vilar ett grått klinker och väggarna går i vitt. Frostat vädringsfönster.

-Förråd-
Rymligt förråd. Kan med fördel göras om till en klädkammare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

5 976 kr Inkl värme, kabel-tv, bredband och förråd

Driftskostnad

9 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 500 kr
VA: 4 500 kr

Andel i föreningen

0,027123%

Andel av årsavgiften

2,78795%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2013-2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Brandsoldaten

Om föreningen

Antal lägenheter
Det finns 39 lägenheter som upplåts med bostadsrätt i 2 stycken huskroppar. Eddagatan har ett hus och Skolgatan 1 hus.

Gemensamma utrymmen
Det finns inga tvättstugor då alla lägenheter har egen tvättmaskin och tumlare. Föreningen har dessutom en möteslokal.

Utemiljö
Föreningen har en trevlig utegård. Det finns en lekplats med klätterställning i form av brandbil och en sandlåda samt grill och tre sittgrupper.

Värme
Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i årsavgiften.

Vatten och el
Individuell debitering gäller för vatten och el. Förbrukningen av varmvatten, kallvatten och hushållsel debiteras med den faktiska förbrukningen, per kvartal, i samband med utskick av avier.

Nyckelöverlåtelse
Lägenhetsnycklarna skall överlämnas hos Lås och Säkerhetscenter, Kungsgatan 107, Uppsala. Lås och Säkerhetscenter kollar mot registret över tillverkade nycklar.

"SBC Godkänd -hållbart boende"
När en förening lever upp till de krav SBC ställer, får föreningen stämpeln "SBC Godkänd -hållbart boende". Stämpeln är en indikator på att föreningen arbetar aktivt för ett hållbart boende. SBC Boendeindikator är en bedömning av en bostadsrättsförening utifrån fyra huvudsakliga parametrar fastighet, förvaltning, boende och miljö. Modellen analyserar dessa områden och ger styrelsen en plattform att arbeta vidare utifrån inklusive förbättringspotential. Efter genomförd analys får styrelsen en åtgärdsplan att arbeta med oavsett om du blir godkänd eller ej.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

39

TV och Bredband

Telia är leverantör av bredband, IP telefoni och kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i årsavgiften. Bredbandet är 100/10 Mbit. 1000 Mbit är tillgängligt i Telias utbud.

Parkering

Föreningen har 34 garageplatser som hyrs ut mot betalning, kostnaden för detta är 1150 kr / mån. Separat kösystem tillämpas.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Om området

Centrum

Här finner man storstadens utbud och puls men samtidigt en småstads närhet och lugn. Flanera mellan charmiga butiker och gallerior, eller upptäck sevärdheter i stans klassiska Pelle Svanslös-kvarter. Promenera längs natursköna Fyrisån, koppla av på något av stadens caféer eller besök Domkyrkan, som bara är en av Uppsalas berömda sevärdheter och en del av Uppsalas historia. Universitetet är en annan, som fortfarande lockar studenter från hela landet. Musikintresserade kan ta del av Uppsala konsert och kongress gedigna utbud. Uppskattar man grönska och vackra trädgårdar ska självklart besöka Linnéträdgården eller Botaniska trädgården. Uppsala har blivit en stad med något för alla.

Kommunikation

Uppsala resecentrum är centralt beläget med kommunikationer mot Stockholm och Arlanda men även norr och söder över. Härifrån utgår även alla regionbussar som trafikerar hela Uppsala län. Stadshuset, Stora torget samt resecentrum är också stora knytpunkter för Uppsalas stadsbussar.

Närservice

Från Stora torget utgår de två största handelsgatorna, Svartbäcksgatan och Kungsängsgatan. Här ligger de större kedjorna och varuhusen men även caféer och restauranger.

Parkering

I centrala Uppsala finner du goda parkeringsmöjligheter. Här finns ett antal parkeringshus och även möjlighet att parkera på gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Josef Boulaich för mer information!

Josef Boulaich

Josef Boulaich

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-00 199 60

josef.boulaich@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad