Råbyvägen 55 F, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Råbyvägen 55 F, 3 tr , Gränby , Uppsala

VÄLPLANERAD ETTA I GRÄNBY - SNABBT TILLTRÄDE

Här finns nu möjligheten att bli först att flytta in i denna nyproducerade lägenhet med bekväm planlösning och låg månadsavgift. Välplanerat och praktiskt boende med cykelavstånd till centrum och stationen.

Kök i öppen planlösning mot allrummet med gott om plats för umgänge och trivsel. I köket finns all den utrustning som du behöver som diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl/frys och induktionshäll. Genomgående lackad ekparkett och vitmålade väggar. Fönsterbänkar i kalksten och svart klinkergolv i entrén. Badrummet har vita kaklade väggar och mörka klinkergolv med golvvärme.

Gränby håller på att växa och nya och attraktiva kvarter håller på att byggas. Gångavstånd till Gränbystaden som just nu är i en stor utvecklings- och utbyggnadsfas och där visionen är att bli Uppsalas andra stadskärna. Expansionen handlar lika mycket om bostäder, arbetsplatser, kultur och spännande möten som om handel och kommersiella upplevelser i ett nytt shoppingcenter, (se mer hos Atrium Ljungberg, http://al.se/omraden/uppsala/granbystaden).
Närmare bostaden så ligger även Heidenstams torg, ungefär fem minuters gångväg från lägenheten. Här finns ICA, apotek, restaurang, frisör, kemtvätt och vårdcentral.

Bussar in till city går ungefär var tionde minut och busshållplats finns precis utanför huset. Att cykla till centrum tar ca tio minuter. Bostadsrättsföreningen ligger nära E4:an, vilket gör att det går utmärkt att pendla till både Stockholm och Gävle från området.

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper på 070-770 18 13, eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se!

29 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 013 kr inkl. värme, vatten, kabel-tv, bredband samt ip-tel.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
29 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
240 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

29 kvm

Rumsbeskrivning

-HALL-
Lägenheten nås via en säkerhetsdörr med ringklocka och titthål. Utanför finner du en tidingshållare.
Svart klinker på golvet vid entré i övrigt ligger en ekparkett på golvet. Vitmålade väggar och tak. Hatthylla och garderober enligt ritning

-ALLRUM-
På golvet ligger en ekparkett. Vitmålade tak och väggar. Fönsterbänkar i kalksten. Stort fönsterparti mot innergården med fransk balkong för härligt ljusinsläpp.

-KÖK-
Köksinredning från Ballingslöv. Arbetsytor i laminat ovan dessa sitter ett stänkskydd av vitt kakel samt spotlights under köksskåpen för belysning. Utrustat med vitvaror från Cylinda i form av: diskmaskin, kyl/frys, inbyggnadsugn med induktionshäll och inbyggnadsmikro samt en spisfläkt med kåpa.

-WC/DUSCH-
Helkaklat med svart kvadratiskt klinkers på golvet samt vita kaklade väggar. Under golvet finns en elektrisk komfortvärme. Utrustat med tvättställ med kommod, infälld spegel med belysning, wc samt duschdraperiskena vid duschen. Även förberett för tvättmaskin eller kombimaskin

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 7, hiss finns

Avgift

2 013 kr inkl. värme, vatten, kabel-tv, bredband samt ip-tel.

Driftskostnad

2 880 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
Försäkring: 1 080 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,7470149%

Andel av årsavgiften

0,74727%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Gränby 6:6

Förening

Namn

Brf Konstnären 1

Om föreningen

Föreningens lägenheter är fördelade på två hus mellan fem och sju våningar. Adressen för fastigheten är Råbyvägen 55 A-H. Fastigheten innehåller 101 bostadsrättslägenheter. Totalt finns det sex trapphus i byggnaden. Fem av dessa har ingång både från innergården och närliggande gata. I varje trapphus finns postboxar och lägenhetsinformation. Det finns gemensamma grillar på innergården.

Lägenhetsfördelning:
33 st. 1 rok 29-41 kvm
62 st. 2 rok 35-69 kvm
6 st. 3 rok 73-74 kvm

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

101

TV och Bredband

Anslutna med fiber via Telia för leverans av TV, IP-telefon och internet.

Parkering

Föreningen har två parkeringsplatser på framsidan av huset. Utöver dessa har föreningen tillgång till 50 st platser i det parkeringshus som Rikshem bygger på Bruno Liljeforsgatan 60. Tillträdesdatum är ca 10 april. Parkando, ansvarar för uthyrningen och intresse anmälan sker genom denna länk: https://cloud.parkando.se/internko/brf-konstnaren-skulptoren

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

CYKELRUM/CYKELSTÄLL
Utvändigt kommer det att finnas cykelställ både på innergården och på baksidan av Råbyvägen 55 A. Utöver detta finns ett cykelrum i entréplan i trapphus 2. Det finns också väggkrokar till cyklar på vindsplan i trapphus 1, 2, 3 och 5. Där kan cyklar hängas upp i krokar som finns placerade på väggen.

FÖRRÅD
Samtliga förråd är placerade på vinden. Varje lägenhet har ett förråd vars storlek är baserat på lägenhetens storlek.
Ett barnvagns- och rullstolsförråd finns på entréplan i varje trapphus.

TVÄTTSTUGA
Det finns en gemensam tvättstuga på innergården, mellan trapphus 2 och 3. Bokningstavlan sitter i trapphus 2. Ni kan använda er tagg till att komma in i tvättstugan samt till att boka tider på bokningstavlan. Alla lägenheter förbereds dock för egen tvättmaskin.

SOPHANTERING
Sophantering kommer att ske med nedgrävda behållare. Tre fraktioner kommer att finnas; brännbart, tidningar och kompost.

VÄRME OCH VENTILATION
Fastigheten kommer att anslutas till fjärrvärme och lägenheterna värms upp med vattenburet radiatorsystem. Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning.

EL
Varje lägenhet kommer att ha en egen elmätare där lägenhetens elförbrukning mäts. Respektive lägenhetsinnehavare ansvarar för att teckna och bekosta ett eget elabonnemang för sin lägenhet.

Om området

Gränby

Gränby är en stadsdel i Uppsalas norra delar. Bebyggelsen består främst av flerbostadshus uppförda under sextiotalet, både bostads- och hyresrätter, i främst trevåningshus med inbyggda gårdar. I området finns en stor park med många kullar, lekplatser, kolonilotter och en välbesökt 4H-gård.

Kommunikation

Det finns god kommunikation med stadsbussarna.

Närservice

I yttre delen av Gränby finns Uppsalas största köpcentrum Gränbystaden med nästan 100 butiker, serviceställen och serveringar. I detta köpcentrum hittar du både matbutiker, restaurang, bank och annan typ av shopping. Hela Gränbystaden som just nu är i en stor utvecklings- och utbyggnadsfas där visionen är att bli Uppsalas andra stadskärna. Expansionen handlar lika mycket om bostäder, arbetsplatser, kultur och spännande möten som om handel och kommersiella upplevelser. Du kan läsa mer om området här: http://al.se/projekt/mojliga/granbystaden/
I närområdet finns även flera butiker, vårdcentral och folktandvården.

Parkering

Avgiftsparkeringar samt fria parkeringar finns i hela området.

Karta

Hör av dig till Jesper Ackelman för mer information!

Jesper Ackelman

Jesper Ackelman

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-770 18 13

jesper.ackelman@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad