Petterslundsgatan 14 G

Bilder

  • Såld!

Petterslundsgatan 14 G , Fålhagen , Uppsala

Här erbjuds nu en ljus och luftig 1:a med uteplats samt egen ingång! Här samsas moderna ytskikt av hög kvalitét med smarta lösningar och de bekvämligheter som kan tänkas önskas.

Genom din egen ingång når du en entréhall med parkettgolv och bra avhängningsytor. Ljusinsläpp från fönstret bredvid dörren ger ett välkomnande och ljust intryck. Från hallen når du sedan kök och allrum i öppen planlösning.

Köket erbjuder ljusa ytskikt med vita, högblanka luckor, mosaik ovanför bänkytan, diskmaskin och en bänkskiva i massiv ek. Detta ger ett modernt kök med goda arbetsytor och alla bekvämligheter.

Allrummet ger ett luftigt och öppet intryck som erbjuder flera möbleringsmöjligheter. Här finns plats för en säng samt matplats för den som önskar. Ljusinsläpp från det stora fönstret ger en extra känsla av rymd. I det rymliga badrummet finner du sedan både golvvärme och tvättmaskin.

Till bostaden tillhör även en stenbelagd uteplats, perfekt för sommarkvällar med vänner eller familj. Här finns flera möbleringsalternativ för den som önskar. Från allrummet har du uppsikt över uteplatsen. Till bostaden hör även ett vindsförråd för ytterligare förvaring.

Beläget i populära Fålhagen, är denna bostad perfekt som första boende, studentbostad eller övernattningslägenhet. Från bostaden har du endast några minuters promenad till resecentrum med goda kommunikationer inom Uppsala, mot Stockholm och Gävle för att bara nämna några. Om du föredrar cykel tar du dig på goda cykelvägar till både universitet och city.
Trots sitt trevliga läge, nära vacker bebyggelse och parkliknande miljö, bor du med den mesta servicen inom gångavstånd.

Välkommen till denna bostad belägen nära Uppsalas hjärta, välkommen hem!

Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare Maxim Alami 0767-11 90 90 eller maxim.alami@husmanhagberg.se

26 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 942 kr inkl värme, vatten, Kabel-TV & Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
26 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2007
Driftskostnad:
291 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

26 kvm

Rumsbeskrivning

-Hall-
Genom din egna ingång når du denna entréhall med parkettgolv och målade väggar. Här finns plats för avhängning på hatthylla samt plats för skoställ. Ljusinsläpp från fönster bredvid dörren.

-Kök-
Med sina ljusa ytskikt i form av vita, högblanka luckor, mosaik ovan bänkytan samt bänkskiva i massiv ek har du här ett väl fungerande kök med bra arbetsytor. Köket är utrustat med bekvämligheter så som spishäll, ugn, micro, fläkt, rostfri kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Vita målade väggar och på golvet vilar parkett i ek.

-Allrum-
I öppen planlösning mot köket har du ett luftigt och öppet rum med flera möbleringsmöjligheter. Här finner du en sovalkov samt utrymme för matplats. Generöst ljusinsläpp från stort fönster med utsikt över den tillhörande uteplatsen. Bra förvaring erbjuds i garberober, linneskåp samt städskåp. Vitmålade väggar med ekparkett på golvet.

-Badrum-
Ljusa ytskikt finner du i detta generöst tilltagna badrum. Här erbjuds glasmosaik och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med bekvämligheter så som tvättmaskin, golvvärme, wc, tvättställ med kommod och dusch med infällarbara duschväggar.

-Uteplats-
Stenbelagd uteplats med utrymme för möblemang.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Avgift

1 942 kr inkl värme, vatten, Kabel-TV & Bredband

Driftskostnad

3 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,012753%

Andel av årsavgiften

1,27533%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 november 2012
Energiklass: -
Energiprestanda: 148 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Ett vindsförråd tillhör lägenheten.

Förening

Namn

Fålhagen 14

Om föreningen

Brf Fålhagen på Petterslundsgatan 14 är en bostadsrättsförening med 75 lägenheter. Huset är byggt 2007 och har 58 ettor och 17 tvåor.
Föreningen har 12 parkeringsplatser, de kostar 400 kr/månad.

För mer info besök föreningens informativa hemsida:

http://falhagen.bostadsratterna.se/

Antal lägenheter

75

TV och Bredband

Kabel-Tv via ComHem
Bredband via ComHem, 100 mbit/s bredband ingår i månadsavgiften

Parkering

Föreningen har 12 parkeringsplatser för uthyrning, 400kr/mån. Kösystem tillämpas.

Det finns avgiftsbelagda p-platser utmed Petterslundsgatan.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Övrigt

Som bostadsrättsinnehavare har man rätt att hyra ut sin lägenhet i andra hand. Styrelsen måste godkänna andrahanduthyrningen.

Styrelsen samt Certego själva rekommenderar att nyckelbytet sker hos Certego ute i Fyrislund.

Om området

Fålhagen

Fålhagen är en av de populäraste stadsdelarna i Uppsala. Området består idag mest av äldre villor och hyreshus från 1920-tal, 1940-tal och tidig efterkrigstid. Området har blivit mer attraktivt sedan det nya resecentrumet och järnvägsundergången byggts. Detta har underlättat för pendlare samt gjort centrala Uppsala mer lättillgängligt.

Kommunikation

Gångavstånd till city. Bra kommunikationer i övrigt med ett flertal stadsbussar som passerar genom området. Utmärkt läge, både för pendlaren och den som vill bo centralt, med direkt närhet till city och nya resecentrum med tåg och bussförbindelser.

Närservice

Här finns Kvarnens köpcenter med ICA Torgkassen, Systembolaget, Apoteket, samt restauranger och mindre butiker. Vaksala Torg med torghandel. Utmed gamla E4:an finns bl.a. mataffären Willy´s, bilmekaniker och bensinmack.

Parkering

I området finns både gratisparkering och betalparkering med boendeförmån.

Karta

Hör av dig till Maxim Alami för mer information!

Maxim Alami

Maxim Alami

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0767-11 90 90

maxim.alami@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad