Karin Boyegatan 4E

Bilder

  • Såld!

Karin Boyegatan 4E , Löten , Uppsala

Nu har du möjlighet att förvärva denna härliga gavellägenhet på andra våningen med ett av områdets allra bästa lägen! Då lägenheten är placerad på gaveln har du här möjligheten till två balkonger. Lägenheten är fördelad på ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket, två bra sovrum, rymlig klädkammare och ett större renoverat badrum. Här finns dessutom möjlighet att återställa lägenhetens uthyrningsdel.

Här bor du i en omtyckt förening i barnvänligt område med närhet till naturen. Förening med välskötta gemensamma utrymmen såsom bl.a. festlokal, välutrustat gym, fem st. tvättstugor, pingisrum, biljardrum och flera stora bilfria innergårdar med fruktträd, lekplatser samt grillmöjligheter, det finns även möjlighet till odlingslotter i föreningen. .

Välkommen hit, välkommen hem!

84 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 818 kr inkl. värme, vatten, TV, bredband och telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
84 kvm
Våning:
2
Byggår:
1968
Driftskostnad:
378 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

84 kvm

Rumsbeskrivning

-Loftgång-
På lägenhetens entrésida finns utrymme i loftgången som fungerar som en extra balkong i och med att lägenheten ligger sist i loftgången.

-Hall-
Välkomnande hall med en naturlig plats att hänga ytterkläder. Inrett med ljusa väggar ett fint golv och spottar i taket.

-Vardagsrum-
Härligt stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Här ligger ett fint parkettgolv, väggarna är ljusa och i taket sitter spotlights. Från rummet når du lägenhetens rymliga och insynsskyddade balkong i söderläge.

-Balkong-
Från lägenhetens vardagsrum når man en 10 kvm stor balkong i söderläge. Här finns gott om utrymme för balkongmöbler och balkongen är belägen i ett lugnt och insynsskyddat läge.

-Kök-
Praktiskt och funktionellt kök med rejäla arbetsytor med svart mosaik ovanför. Det finns även gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Köket är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, spishäll, ugn och köksfläkt.

-Sovrum 1-
Bra sovrum med plats för dubbelsäng och plats för förvaringsmöjligheter. Rummet är inrett med ljusa väggar.

-Badrum-
Rymligt badrum där väggarna delvis är kaklade och på golvet ligger klinker. Här finns ett badkar, golvvärme, handdukstork, handfat med kommod, spotlights, spegelskåp och wc. Det är även förberett för tvättmaskin.

-Sovrum 2-
Ytterligare ett bra rum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter i en stor garderob med skjutdörrar. Väggarna är ljusa vilket bidrar till en rofylld atmosfär. Detta rum var tidigare del av bostadens uthyrningsdel.

-Klädkammare-
Rymlig klädkammare inrett med hyllor samt plats för upphängning av exempelvis jackor, skjortor eller klänningar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

4 818 kr inkl. värme, vatten, TV, bredband och telefoni

Driftskostnad

4 547 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 547 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,39673%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

1471 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 september 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 174 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Uppsala-Löten 3:2

Förening

Namn

HSB Brf 50 Dagerman

Om föreningen

Föreningen bildades 1967-68 och består av 19 tvåvåningshus med totalt 248 lägenheter (230 st 3:or och 18 st 6:or). Föreningen omfattar adresserna Karin Boyegatan 2-16 (jämna nummer) och Dagermansgatan 1-13. Besök gärna föreningens hemsida: www.uppsala.hsb.se/50dagerman

STÖRRE GENOMFÖRT UNDERHÅLL
1986 Omläggning tak.
2013-2015 Byte av avloppsstammar och el-stigar.
2015 Målning av fönsterbågar och dörrfoder.

EKONOMI
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Upplands Boservice. Föreningen debiterar köparen en överlåtelseavgift om 1120 kr (2017) och en pantsättningsavgift om 448 kr (2017) . Man har i dagsläget inga planer på avgiftshöjningar.

TV & INTERNET
Leverantör av TV är ComHem (basutbud av TV ingår i avgiften till föreningen). Föreningen har gruppavtal för ComHem digital-TV Small, digitalbox ingår ej. Internet levereras av ComHem och Bredbandsbolaget. Föreningen har kollektivavtal för bredband, vilket innebär att den fasta avgiften för bredband 100Mbit respektive IP-telefoni ingår i den ordinarie månadsavgiften. Du väljer själv om du vill aktivera någon av dessa tjänster, det kostar ingenting extra för dig.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har flera stora bilfria gårdar med fruktträd, lekplatser och grillmöjligheter. I föreningen finns även odlingslotter som medlemmar kan nyttja mot en mindre summa. I föreningen finns fem tvättstugor och en grovtvättstuga i ett separat hus. Maskinerna är självdoserande och ett tvättprogram kostar 11 kr (debiteras på hyresavierna). I föreningen finns även ett välutrustat gym (64 kr/mån för hela hushållet), bastu med dusch och relaxavdelning (37 kr/gång), pingisrum, biljardrum, festlokal, vävstuga, hobbyrum, tennisbana, basketplan, fotbollsplan, boulebana. Cykel parkeras i ställ eller cykelbur. I varje hus finns plats för barnvagnsförvaring.

PARKERING
Som medlem i föreningen har du tillgång en parkeringsplats med el-plint (118 kr/mån). I mån av tillgång kan du få hyra en extra uppställningsplats. Till garageplatserna är det separat kö och dessa kostar 300 kr/mån. Avgiftsbelagd gästparkering finns.

ÄGARFÖRHÅLLANDE
Föreningen accepterar delat ägande av bostadsrätten (ex förälder och barn äger tillsammans men bara barnet bor). Då bostadsrättsföreningen är en HSB-förening krävs även medlemskap i HSB Uppsala (medlemsavgift på 500 kr deponeras i samband med köpet och medlemsavgiften är sen 150 kr/år). Juridisk person accepteras inte som ägare.

ANDRAHANDSUTHYRNING
Styrelsens godkännande ges för uthyrning om beaktansvärda skäl föreligger.

ÖVRIGT
Föreningen har tecknat kollektivt bostadsrättstillägg för alla medlemmar och medlemmarna behöver alltså inte teckna något sådant tillägg till sin hemförsäkring.

Om området

Löten

Löten är en stadsdel i norra Uppsala där bebyggelsen består av lägre flerfamiljshus, blandat med hyres- och bostadsrätter. I Löten har du nära till naturen - genom von Bahrska häcken promenerar man till Röbospåret på 10 minuter. Inom 10-15 min promenad når man Gränbyområdets ishall, kolonilottsområde och shoppingcentrum.

Kommunikation

Bra kommunikation till city via stadsbusstrafiken. City ligger inom cykelavstånd.

Närservice

Centrum för stadsdelen är Heidenstams torg, med bland annat vårdcentral, apotek, ICA-affär, frisör, pizzeria och Lötenkyrkan. Här finns även Heidenstamsskolan och Lötens förskola.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter i området.

Karta

Hör av dig till Rozbeh Kalantari eller Jesper Ackelman för mer information!

Rozbeh Kalantari

Rozbeh Kalantari

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-001 99 70

rozbeh.kalantari@husmanhagberg.se

Jesper Ackelman

Jesper Ackelman

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

070-770 18 13

jesper.ackelman@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad