Vattholmavägen 6C

Bilder

  • Såld!

Vattholmavägen 6C , Kapellgärdet , Uppsala

Nu finns en möjlighet att förvärva denna unika och mycket välplanerade 4:a med två uteplatser varav den ena med en egen liten stadsträdgård. Den stora uteplatsen mot innergården är på hela 68 kvm (28 kvm trall+40 kvm gräsmatta) och den mindre altanen är på 14 kvm med en egen ingång från gatan.
Huset är byggt 2013 och här finns hiss samt garage bekvämt beläget i källarplan. Perfekt för barnfamiljen med en trivsam innergård och en nyanlagd lekpark runt knuten. Förening med god ekonomi och i sommar har föreningen haft två avgiftsfria månader. Härifrån har du gångavstånd till resecentrum och direkt närhet till restauranger, butiker, gym mm. Varmt välkommen att ta kontakt med fastighetsmäklare för mer information.

98 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 208 kr I avgiften ingår värme samt Telia Triple Play Lagom
Typ:
Lägenhet
Boarea:
98 kvm
Våning:
bv, hiss finns
Byggår:
2013

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

98 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Rymlig och välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Väggarna är vita och vid entrén ligger ett praktiskt mörkgrått klinker på golvet.

Duschrum

Snyggt helkaklat duschrum med vita väggar och mörkgrått golv. Utrustningen består av golvvärme, handdukstork, rymlig dusch med glasdörrar, handfat med kommod, wc och spegel med spotlightbelysning.

Badrum

Stort och ljust badrum med kaklade väggar i vitt och mörkgrått klinkergolv. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns en praktisk arbetsbänk med belysning och eluttag samt gott om förvaringsmöjligheter i överskåp. Utrustningen består även av golvvärme, handdukstork, badkar, handfat med kommod, wc och spegelskåp.

Kök

Praktiskt Marbodalkök med gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor, diskbänksdel i rostfritt utförande samt arbetsyta i mörk laminat. Praktisk arbetsbelysning och gott om eluttag. Luckor och lådfronter är vita och kaklet är svart. Utrustningen är från Husqvarna och består av hällspis, spisfläkt, integrerad diskmaskin, fullstor kyl och frys samt inbyggd ugn och mikrovågsugn. I köket finns gott om plats för en matgrupp om 8-10 personer. Vita väggar med en ljus randig fondvägg och ekparkettgolv. Från köket når man en uteplats i österläge.

Vardagsrum

Trivsamt vardagsrum med ett stort fönsterparti och dörr ut mot den stora uteplatsen och föreningens innergård. Här finns plats för soffgrupp framför fönstret och även en separat läshörna. Vita väggar och ekparkettgolv.

Sovrum 1

Sovrum 1 har vita väggar och ekparkettgolv. Här finns gott om plats för dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter finns i en rymlig klädkammare om 4 kvm som även kan användas som kontor.

Sovrum 2

Sovrum 2 har ljusa väggar och ekparkettgolv. Här finns två stycken garderober.

Sovrum 3

Sovrum 3 har ljust gröna väggar och ekparkettgolv. Här finns bra förvaringsmöjligheter i en stor platsbyggd skjutdörrsgarderob.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

bv av 5, hiss finns

Avgift

5 208 kr I avgiften ingår värme samt Telia Triple Play Lagom

Andel i föreningen

1,77183%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2013

Fastighetsbeteckning

Kvarngärdet 56-3

Övrigt

Till lägenheten finns två härliga uteplatser. Den i österläge, om 14 kvm, lämpar sig utmärkt för frukostar i skön morgonsol med bekväm utgång från köket samt egen ingång från Vattholmavägen. Den andra (68 kvm) ligger i västerläge och här njuter man sommartid av sol från lunchtid till kväll. Denna uteplats når man från vardagsrummet och den ligger i ett lugnt läge in mot föreningens gård. Här finns både ett trädäck med gott om plats för både matgrupp, soffa och förvaring samt en gräsmatta med möjlighet att ha egna planteringar.

På den stora uteplatsen har en ny häck planterats framför den befintliga häcken. Häcken ska ta sig till nästa säsong. Den nya häcken kommer göra att uteplatsen blir mer skyddad. Det går även att skärma av uteplatsen mot grannen med exempelvis pallkragar eller liknande om så önskas."

Till lägenheten hör ett förråd i källarplan om ca 5 kvm.

Övriga dokument:
Stadgar och årsredovisning för 2015 finns bifogat under "viktiga dokument".

Förening

Namn

Organisten

Om föreningen

Föreningen består av 68 lägenheter (2-5 r.o.k.) och är belägna i Kv. Östra Orgeln Uppsala.
Ekonomisk förvaltare: Upplands Boservice. Överlåtelseavgiften betalas av köparen. Kommande avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (2016-06-17). Besök gärna föreningens hemsida: brforganisten.bostadsratterna.se

Gemensamma utrymmen
Innergården är en trevlig mötesplats där barnen kan leka på lekplatsen och grannar samlas till trevlig samvaro - en plats för alla att trivas och umgås på. Bostadsrättsföreningarna ingår i en samfällighetsförening för kvarteret som ansvarar för drift och skötsel av gemensamma ytor därigenom finns tillgång till bl.a. tvättstuga, cyckelförråd, barnvagnsförråd, soprum och garage.

Radonmätning
Årsmedelvärde mindre än 30Bq/m3 (riktvärde för människors hälsa är 200Bq/m3).

TV och Bredband

Föreningen är kollektivt ansluten till Telia Triple Play där Digital-TV kanalpaket Lagom samt bredband med hastighet 100mb/sek, ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen har 45 garageplatser och 5 parkeringsplatser utomhus.

Om området

Kapellgärdet

Här har du tillgång till det mesta Uppsala har att erbjuda.
Oavsett om du söker kommunikationer, nytta eller nöjen hittar du det inom bekvämt avstånd. En välsorterad livsmedelsbutik finns i närbelägna affärshuset Kvarnen och till centralstationen går du på cirka 15 minuter.
Vid Vaksala torg har Uppsala Konsert och Kongress färdigställts under hösten 2007. Här erbjuds en mängd olika konserter och föreställningar.
Fyrishov ligger inom cykelavstånd med bland annat äventyrsbad, motionssim, gym och bowling.

Kommunikation

Goda kommunikationer till centrum. En fin cykelväg finns alldeles intill området och stadstrafiken i Uppsala trafikerar Vattholmavägen med busslinjerna 2 och 8 cirka fyra gånger i timmen.
Gångavstånd till Uppsala centrum samt Centralstation/Resecentrum.

Närservice

I närområdet Kvarngärdet finns köpcentrat Migo med viss service samt en nybyggd kvarterskyrka tillhörig Svenska kyrkan.
Ytterligare en bit bort ligger affärshuset Kvarnen med bland annat Apotek, ICA, systembolag, frisör, optiker, inrednings- och antikaffärer med mera.

Närheten till centrum gör att det finns en hel del skolor och daghem att välja bland. Både låg, mellan och högstadieskolor ligger på gångavstånd. Bland annat Uppsala Montessori på Djäknegatan 29 och förskolan Ringaren på Väktargatan 38.

Karta

Hör av dig till Josef Boulaich för mer information!

Josef Boulaich

Josef Boulaich

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-00 199 60

josef.boulaich@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad