Johannesbäcksgatan 86B

Bilder

  • Såld!

Johannesbäcksgatan 86B , Salabacke , Uppsala

Nu ges möjlighet att förvärva denna väldisponerade och ljusa 2:a i attraktivt läge i Salabacke med gångavstånd till Gränby Centrum!

Lägenheten erbjuder en balkong i högt och fritt läge, charmigt arbetskök, stamrenoverat duschrum, bra förvaring i garderober/klädkammare och ett ljust vardagsrum.

Belägen i ett lugnt område ett stenkast från Gränbystaden och allt vad det har att erbjuda gällande shopping och livs. Med goda kommunikationsmöjligheter till E4:an är det perfekt för dig som pendlar via bil, men det erbjuds även god kollektivtrafik till centrala Uppsala via Stadsbuss. Föredras cykel tar du dig på bra cykelvägar till stadskärnan på 10 - 15 minuter.

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Maxim på 0767-11 90 90, eller maxim.alami@husmanhagberg.se!

42 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 286 kr inkl. värme, vatten och Kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
42 kvm
Våning:
3
Byggår:
1963
Driftskostnad:
250 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

42 kvm

Rumsbeskrivning

-HALL-
Hall med mörkt klinkergolv och vita väggar. Plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i platsbyggd garderob och ingång till klädkammare.

-KLÄDKAMMARE-
Från hallen nås detta praktiska förvaringsutrymme som även skulle kunna nyttjas som arbetshörna.

-KÖK-
Charmigt arbetskök med vita skåpsluckor, vitt kakel och ekbänkskiva. Rostfri kyl & frys, ugn, spis och fläkt finns att tillgå. Parkettgolv, vita målade väggar och ljusinsläpp från fönster.

-DUSCH/WC-
Stamrenoverat och helkaklat duschrum med duschväggar, wc, tvättställ med kommod, spegelskåp och mörkt klinkergolv. Förberett för anslutning av tvättmaskin.

-VARDAGSRUM-
Rymligt vardagsrum med goda sällskapsytor. Parkettgolv, vita väggar och mönstrad fondvägg. Utgång till balkong i fritt läge med härlig fri utsikt.

-BALKONG-
Härlig balkong i högt och fritt läge!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 286 kr inkl. värme, vatten och Kabel-tv

Driftskostnad

3 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,334%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1963

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 oktober 2012
Energiprestanda: 152 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Gradskivan

Om föreningen

Föreningen består av tre stycken trevåningshus med 93 bostadsrättslägenheter (1-4 rok) samt fyra hyresrättslokaler. Byggnaderna är uppförda 1963. Besök gärna föreningens hemsida: http://gradskivan.bostadsratterna.se.

TV och Bredband

Kabel-TV levereras av ComHem, grundutbud (19 st kanaler) ingår i årsavgiften till föreningen. Internet levereras av Bredbandsbolaget via fiberoptik.

Parkering

Föreningen har 29 st p-platser (100kr/mån utan elplint, 200 kr/mån med elplint) och 47 st garageplatser (550 kr/mån). Utmed gatorna i området finns kostnadsfri parkering.

Renoveringar

2008 Renovering balkonger.
2010 Stambyte och elrenovering.
2014 Byte av fönster och balkongdörrar. Renovering av lekplats. Installation av bredband via fiberoptik till alla lägenheter. Byte av yttertaken kommer att ske i framtiden men det är ej beslutat när.

Övrigt

ÄGARFÖRHÅLLANDE
Föreningen accepterar delat ägande av bostadsrätten (ex förälder och barn äger tillsammans), den boende måste äga minst 10 %. Juridisk person accepteras inte som ägare.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns tvättstuga (i huset finns en liten och en stor), torkrum, cykelförråd och hobbyrum. På föreningens fina gård finns trädgårdsmöbler och grill.

EKONOMI
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Visma Services AB.

Om området

Salabacke

Sala Backe (Salabackar) är en stadsdel i östra delen av Uppsala. De flesta husen är byggda under 1950-talet; många av dem ritades av Gunnar Leche. Bebyggelsen består av bostadsrätter och hyresrätter. Stadsdelens centrum ligger runt Brantingstorg (uppkallat efter Hjalmar Branting) I närområdet ligger Källparken, och den lite mindre Byggmästarparken, som är Sala Backes trevliga grönområden.

Kommunikation

Bra pendlarläge med fina gång och cykelvägar till city. Stadsbussarna trafikerar stora delar av Sala Backe.

Närservice

Gränby Centrum med all tänkbar service samt Willys stormarknad ligger inom cykelavstånd. I hjärtat av Salabacke finner du Brantingstorg som tillhandahåller mataffär, apotek samt restauranger.

Parkering

Gratis parkering utmed gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Maxim Alami för mer information!

Maxim Alami

Maxim Alami

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0767-11 90 90

maxim.alami@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad