Vattholmavägen 4D, 4 tr

Bilder

  • Såld!

Vattholmavägen 4D, 4 tr , Kapellgärdet , Uppsala

Välkommen till en ljus och väldisponerad lägenhet högt upp i huset. Här har du en stor balkong med eftermiddags-/kvällssol, mot lummig välskött innergård, påkostat badrum och stora sociala ytor. Lägenheten är i gott skick med genomgående ljusa väggar, golv i ekparkett och flera stora fönster som ger mycket ljusinsläpp. Det finns också gott om förvaring i lägenhetens många platsbyggda garderober. Varmt välkommen på visning!

67 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 856 kr ingår värme, varmvatten, kallvatten, kabel-tv, tvättstuga, internet och ip-telefoni.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2006-2007
Driftskostnad:
458 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

67 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande ljus hall med ljusinsläpp från köksfönsterna. Hallen har ljusa väggar och mörkt klinkergolv som övergår till ljus ekparkett. I hallen finns en hatthylla och en inbyggd garderob med gott om förvaring. En liten vägg skärmar av hallen mot köket.

Kök

Köket är ljust och rymligt med mycket ljusinsläpp från de stora fönsterna. I köket finns gott om förvaring och arbetsytor. Det finns också gott om plats för matbord. Köket är utrustat med spishäll, inbyggnadsugn, micro och diskmaskin från Elektrolux (-14). Kyl och frys är från Whirlpool (-14). Köksskåpen är vita med stänkskydd i svart mosaik. Arbetsytorna utgörs både av en praktisk diskbänk och en bänkskiva i laminat. Det finns också ett städskåp. Köket öppnar upp sig både mot hall och vardagsrum. Väggarna är ljust målade och golvet är i ljus lackad ekparkett (samma som i köket/hallen).

Vardagsrum

Vardagsrummet är ljust och rymligt och öppnar upp sig mot köket. Här finns stora fönster som ger gott om ljus. Väggarna är ljust målade (samma som i köket) och golvet är i ljus lackad ekparkett (fortsätter från köket).

Sovrum

Sovrummet som vetter mot innergården är ljust och rymligt med stora fönster. Det finns gott om förvaring i de tre platsbyggda garderoberna. Väggarna går i en neutral kaffelattenyans med ekparkett (samma som i köket/hallen). Från sovrummet är utgången till balkongen.

Balkong

Stor rymlig balkong i lä med eftermiddags-/kvällssol. Utsikt från balkong över prunkande välskött innergård med lekplats och gott om umgängesytor.

Badrum

Rymligt helkaklat badrum som går i svartvitt med vädringsfönster. Väggarna är kaklade i vitt med golv och fondvägg i svart mosaik. Badrummet är utrustat med dusch, tvättställ med kommod, wc, tvättmaskin och spegelskåp.

Ljus lägenhet med genomgånde mycket fönster, ljusa neutrala väggar och ekparkettgolv. Stor balkong på drygt 6 kvm. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 6, hiss finns

Avgift

3 856 kr ingår värme, varmvatten, kallvatten, kabel-tv, tvättstuga, internet och ip-telefoni.

Driftskostnad

5 500 kr/år

Andel i föreningen

0,51416%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2006-2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd.
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Uppsala-Del Av Kvarngärdet 58:1

Övrigt

Balkong:
Från bostadens sovrum nås balkongen.

Förråd:
Till bostaden tillhör ett förråd.

Innergård:
Lummig välskött innergård (upprustad 2012) med lekplats,stor gräsmatta, träd, buskar och trätrall. Gården har gott om umgängesytor.

Förening

Namn

HSB Brf 88 Pedalen

Om föreningen

Byggnationen av föreningens hus har pågått hela räkenskapsåret. Inflyttningar sker etappvis under perioden 2006-04-13 - 2007-12-20.
Föreningens hus har byggts under 2005-2007.
Fastigheten Kvarngärdet 58:1 (del av) har ännu inget taxeringsvärde. I föreningen finns 156 bostadslägenheter upplåtna med bostadsrätt och 119 parkeringsplatser i garage.
Lägenhetsfördelning;
1 rok 12st
2 rok 32st
3 rok 58st
4 rok 52st
5 rok 2st

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos HSB.

Tvättstuga:
Föreningens 6 tvättstugor är utrustade med normalstora, högcentrifugerande och energisnåla tvättmaskiner .
Tvättstugorna är placerade i källaren på Vattholmavägen 4a

Föreningen har avtal med Certego för att sköta nyckelhanteringen.

TV och Bredband

Ansluten till kabelnät via ComHem, basutbudet ingår i månadsavgiften.
Här finns bredband och ip-telefoni via Bredbandsbolaget eller ComHem. Föreningen har träffat ett gruppanslutningsavtal med Bredbandsbolaget. Det innebär att föreningen betalar en fast månadsavgift för internetanslutning (100/100MBit/s) och IP-telefoni. Du som bostadsrättsinnehavare behöver altså inte betala något för bredbandstjänsten eller IP-telefonin om du väljer Bredbandsbolaget som leverantör för dessa tjänster.

Parkering

I direkt anslutning till trappuppgångarna når du det gemensamma garaget. Garaget ligger på bottenvåningen och består av 119st bil-parkeringsplatser. Det finns även 12st MC parkeringsplatser. I garaget återfinns även 5 st cykelparkeringsrum, ett av rummen är kombinerat cykel/barnvagnsförråd.

För att erhålla en Bil eller MC parkeringsplats kontaktar du vår fastighetsförvaltare. Han ansvarar för tilldelning och den eventuella kölistan till parkeringsplatserna.

För närvarande (maj 2015) är priset 700kr/mån för en bilparkering och 150kr/mån för en MC-parkeringsplats

Renoveringar

2012 upprustning av innegården, stensättning, plantering av träd osv.
2013 sanering i källaren
2013 OVK
2014 asfaltering
2015 spolning av vatten- och avloppsstammar, tätning av garagevägg

Om området

Kapellgärdet

Här har du tillgång till det mesta Uppsala har att erbjuda.
Oavsett om du söker kommunikationer, nytta eller nöjen hittar du det inom bekvämt avstånd. En välsorterad livsmedelsbutik finns i närbelägna affärshuset Kvarnen och till centralstationen går du på cirka 15 minuter.
Vid Vaksala torg har Uppsala Konsert och Kongress färdigställts under hösten 2007. Här erbjuds en mängd olika konserter och föreställningar.
Fyrishov ligger inom cykelavstånd med bland annat äventyrsbad, motionssim, gym och bowling.

Kommunikation

Goda kommunikationer till centrum. En fin cykelväg finns alldeles intill området och stadstrafiken i Uppsala trafikerar Vattholmavägen med busslinjerna 2 och 8 cirka fyra gånger i timmen.
Gångavstånd till Uppsala centrum samt Centralstation/Resecentrum.

Närservice

I närområdet Kvarngärdet finns köpcentrat Migo med viss service samt en nybyggd kvarterskyrka tillhörig Svenska kyrkan.
Ytterligare en bit bort ligger affärshuset Kvarnen med bland annat Apotek, ICA, systembolag, frisör, optiker, inrednings- och antikaffärer med mera.

Närheten till centrum gör att det finns en hel del skolor och daghem att välja bland. Både låg, mellan och högstadieskolor ligger på gångavstånd. Bland annat Uppsala Montessori på Djäknegatan 29 och förskolan Ringaren på Väktargatan 38.

Karta

Hör av dig till Josef Boulaich för mer information!

Josef Boulaich

Josef Boulaich

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-00 199 60

josef.boulaich@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad