Ellen Pohls väg 6C

Bilder

Utgångspris

2 350 000 kr

Bevaka slutpriset

Ellen Pohls väg 6C , Vikaholm , Växjö

Tillfälle ges nu att förvärva ett parhus i ett lugnt och naturnära läge - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här i Vikaholm har du ett bekvämt boende som byggdes 2018 och har därför alla bekvämligheter man önskar såsom genomgående golvvärme, stilrent HTH-kök, Elfa-förvaring samt nya vitvaror från Siemens.

I omgivningarna finns vacker natur som inbjuder till friluftsliv. Vikaholm är ett område som byggs för en hållbar framtid med plats för mycket träd, grönska och odling. En skön miljö för både små och stora att växa upp och bo i. Varmt välkomna på visning!

105 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
4 895 kr inklusive carport och sophantering. Tillkommer en avgift på 200kr/månad för VA.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
105 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
117
Byggår:
2018
Driftskostnad:
1 775 kr/månad
Utgångspris:
2 350 000 kr

Mer information

Visningar

  • Tor 20 jun 15:30-16:30

    Boka här

    Välkommen med din anmälan till visningen. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

105 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med klinker som erbjuder ordentlig förvaring i form av en stor skjutdörrsgarderob av märket Elfa. Vita väggar och vackert trägolv som sträcker sig igenom hela lägenheten.

Kök

Här har vi ett fint HTH-kök med vita, släta luckor och utrustning i form av inbyggnadshäll, inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl och frys, allt i rostfritt utförande. Här ges plats för en matplats om sex personer. Stora fönsterpartier som vetter ut mot uteplatsen på framsidan.

Vardagsrum

Vardagsrummet är lägenhetens naturliga samlingspunkt som erbjuder stor, lättmöblerad yta och en härlig utsikt. Ett rymligt och ljust rum med trägolv och vita väggar. Från vardagsrummet nås uteplatsen på baksidan.

Badrum

Rymligt badrum som erbjuder bra med förvaringsutrymme. Här finns även en praktisk tvättpelare utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Svart klinkergolv med golvvärme och delvis väggar i vitt kakel.

Uteplats - Baksida

Trevlig uteplats på baksidan som även erbjuder en härlig trädgårdstäppa. Här lockar många soltimmar och en rogivande utsikt över det fina området. Härifrån når man enkelt förrådet.

Plan 2
Sovrum

Här har vi ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng. Sovrummet erbjuder bra förvaringsmöjligheter i form av en stor inbyggd garderob med garderobsinredning av märket Elfa.

Sovrum

Fint sovrum som erbjuder bra förvaringsmöjlighet i form av inbyggd garderob med garderobsinredning. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Här har vi fönster som vetter ut mot bostadens framsida.

Sovrum

Fint sovrum som erbjuder bra förvaringsmöjlighet i form av inbyggd garderob med garderobsinredning. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Här har vi fönster som vetter ut mot bostadens framsida.

Badrum

Badrum med svart klinker och delvis kaklade väggar. Här har vi dusch med badkar.

På framsidan finns en plattbelagd yta med plats för en liten trädgårdsgrupp. Du får också en välkomnande entré med tak och över- och sidoljus vid dörren. På baksidan får du en lättskött tomt, med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna. Parhusen har en egen carport.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Pris

2 350 000 kr Utgångspris

Avgift

4 895 kr inklusive carport och sophantering. Tillkommer en avgift på 200kr/månad för VA.

Driftskostnad

21 300 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 900 kr
VA: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaderna är baserade på den nuvarande fastighetsägaren och bör endast ses som som en uppskattning.

Andel i föreningen

3,8462%

Andel av årsavgiften

3,8462%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Parhus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk, typ FTX med återvinning

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

HISSEN 1

Övriga byggnader

Till varje parhus ingår carport med möjlighet för uppställning av en bil framför carport.

Anslutet till fibernät, Wexnet.
Till varje bostad hör ett kallförråd.

Övrigt

Här har extra omsorg lagts på utemiljön i området och strävar efter att skapa lugna och trygga kvarter. I Brf Vikaholms Trädgårdar anläggs en fantastisk innergård, som uppmuntrar till odling och social samvaro. Här finns ett gemensamt växthus, odlingslotter och en pergola. Bostäderna passar med andra ord dig som värdesätter skönhet, bekvämlighet och trygghet. Brf Vikaholms Trädgårdar är ett välkomnande kvarter som hela familjen kan trivas i.

Förening

Namn

Brf Vikaholms Trädgårdar

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

26

Övrigt

2 års garanti på material och 5 års garanti för utfört arbete.

Om området

Vikaholm

Vikaholm är ett familjevänligt och lugnt område som har blivit mycket omtyckt sen det byggdes. I området finns ett vackert strövområde med hagar, ängar och skog ner mot Södra Bergundasjön, som inbjuder till friluftsliv. Stadsdelen erbjuder flera skolor samt flera lekplatser. Till centrala Växjö tar du dig enkelt med cykel, bil eller buss.

Kommunikation

Vikaholms förskola har redan öppnat och det finns också en ny lekplats i området. Här finns även f–2-skolan Torparskolan, förskola och fritids. På 10 minuters cykelavstånd ligger Linnéuniversitetet, in till centrum cirka 25 minuter. Väljer du istället bussen går den frekvent in till centrum. I närheten finns ett par handelscentrum, med butiker och service. Ett familjevänligt läge som underlättar vardagen, helt enkelt.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Daniella Isaksson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad