Segerstadsvägen 40

Bilder

  • Såld!

Segerstadsvägen 40 , Hovshaga , Växjö

Välkommen till en smakfullt renoverad tvårummare i absolut toppskick! Bostaden präglas genomgående av ett enhetligt och påkostat ekparkettgolv samt vitmålade väggar vilket ger ett stilrent helhetsintryck. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och bra förvaringsmöjlighet i stor walk-in-closet. Helkaklat badrum med dusch och tvättmöjlighet. Här bor du bekvämt i välordnad förening samt i ett lugnt område som erbjuder närhet till all tänkbar service, lekplats och goda kommunikationer.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att anmäla dig till visning!

64 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 039 kr inklusive, värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
1992
Driftskostnad:
408 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Rymlig hall med en stor skjutdörrsgarderob längs med ena väggen. Genomgående genomsyras bostaden av ljusa och välbehållna ytskikt såsom ljust ekgolv och vita väggar.

Sovrum

Ordentligt sovrum med utrymme för både dubbelsäng och övrig möblering. Parkettgolv och målade väggar. Längs ena väggen finns en stor walk-in-closet.

Vardagsrum

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger härligt utrymme för större sällskap. I taket finns spotlights och inbyggd LED-belysning för extra mysfaktor på kvällarna. Belysningen styrs av trådlös fjärrkontroll.

Kök

Köket är i öppen planlösning med vardagsrum och känns genomtänkt för att maximalt kunna umgås med vänner och familj. Här erbjuds generösa arbetsytor och gott om förvaring bakom vita skåpsluckor. Köket har utrustats med rostfria vitvaror, kyl och frys från Samsung, diskmaskin från Siemens, varmluftsugn och inbyggd mikrovågsugn från Electrolux samt induktionshäll och kraftfull fläkt. I anslutning till köket finns en naturlig plats för matbord.

Uteplats

Härlig uteplats med nylagd trätrall och skyddande tak. Här får man enkelt plats för loungemöbler och grill. Öppen gång från uteplatsen gör det smidigt att nå ut till gräsytan som förlänger den redan stora uteplatsen.

Badrum

Från hallen nås badrummet som även det är stort. Stilrent och lyxigt med grå klinker på golv, vitt kakel på väggarna. Stort handfat med kommod för förvaring, spegel på vägg, WC och dusch med takdusch. Infällda spotlight i tak för behagligt ljus.

Genomgående i bra skick med parkett på golvet samt målade väggar. Gott om förvaring med en klädkammare i lägenheten och ett vindsförråd. Elfasystem för bästa förvaring. Välskött förening med många gemensamhetsutrymmen såsom bland annat bastu, gemensamhetslokal samt en bilfri innergård med grill- och lekplats.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

4 039 kr inklusive, värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägg

Driftskostnad

4 903 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 903 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaderna är baserade på den nuvarande bostadsägaren och bör endast ses som en uppskattning.

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0,70347%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Byggnad

Byggnadsår

1992

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 januari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 133 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Björksätra 1

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd. Parkeringsplats, carport och garage kan hyras enl separat kösystem. Kostnad för parkeringsplats är 100 kr per månad. Bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i avgiften.

Föreningens innergård är stor och grönskande och populär bland föreningens medlemmar där man har tillgång till grill och duka upp till picknick med nära och kära. I föreningens kvarterslokal finns samlingslokal, övernattningsrum och bastu för uthyrning till bostadsrättsinnehavarna. Uthyrningsrum 250 kr/dygn och festlokal 500 kr/dygn.

Här finns också tvättstuga avsedd för grovtvätt. På området finns kolonilotter.

Förening

Namn

HSB Brf Björksätra i Växjö

Om föreningen

I föreningen finns också en fin kvarterslokal som innehåller en samlingslokal med fullt utrustat kök, övernattningsrum samt bastu för uthyrning till bostadsrättsinnehavarna.
I närliggande byggnad, precis utanför porten, har man också tillgång till en tvättstuga avsedd för grovtvätt.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

110

Parkering

I föreningen finns 20 garage och 12 carport, till dessa är det en separat kö.
Parkeringsplats finns i nära anslutning till lägenheten om så önskas.
Kontakta Jan för mer info om parkering - 076-106 34 82.

Ekonomi

Det finns inga beslutade eller planerade avgiftshöjningar.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Hovshaga

Hovshaga är ett omfattande lugnt och barnvänligt område med flera förskolor och grundskolor. Ett eget centrum med mataffär och andra nödvändiga butiker finns att erbjuda. Stadsdelen Hovshaga har även en egen sporthall som ger chans till pulshöjande aktiviteter.

Karta

Hör av dig till Daniella Isaksson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad