Högstorpsvägen 99

Bilder

  • Såld!

Högstorpsvägen 99 , Högstorp , Växjö

Nytt lägre pris!
Välkomna till denna mycket ljusa och luftiga bostad med extra takhöjd och ljusa golv vilket leder till att bostaden känns extra rymlig och luftig. Det är en härlig planlösning med öppet mellan köket och vardagsrummet vilket gör det enkelt att umgås med sina gäster. Ett helt underbart "gå in" skafferi som sväljer hur mycket som helst. Två badrum ett med tvättmöjligheter och en gäst wc. Tre ljusa och trevliga sovrum alla med utgång till altanen som leder runt hörnet till den lite större sittdelen under tak. Då denna bostad ligger på bottenvåningen har man även tillgång till lite gräsytor runt altanen och till bostaden hör även ett garage med fjärrstyrd port. Missa nu inte att anmäla er till detta härliga boende med närhet till butik, busshållplats och med citykärnan inom cykelavstånd. Du tar dig även smidigt till Universitetet på cykel här ifrån.

93,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 844 kr inkl. Värme, vatten och garageplats.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
93,5 kvm
Våning:
1
Byggår:
2001

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

93,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

När du kommer in genom dörren har du en stor hall med gott om utrymme för ytterkläder och skor. På golvet ligger det klinker och väggarna är vitmålade med en grå fondvägg.

Sovrum

Direkt in till höger från hallen har du ett stort sovrum med en hel garderobsvägg. Här får du plats med din dubbelsäng med sängbord utan att det känns trångt. Från sovrummet tar du dig ut till altanen på baksidan.

Sovrum

Detta sovrum har två garderober och plats för säng och skrivbord. Här finns en utgång till altanen.

Sovrum

Ett sovrum med plats för säng och skrivbord. Det finns en altandörr ut till altanen på baksidan.

Kök

Välkomna till detta praktiska och stora och ljusa kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns ett stort och praktiskt skafferi som rymmer otroligt mycket. Det finns en kyl 2001, frys 2001 och diskmaskin 2012 i köket finns det även en köksö med snygg träbänkskiva och extra förvaring. I köksdelen finns det ett stort fönster och där matbordet står är det ytterligare fönster, detta ger en mycket ljus och trevlig känsla åt rummet. I delen där det passar bra att ställa ett bord är det gott om utrymme för ett bord för 8 personer utan att det känns trångt.

Vardagsrum

Ett mycket ljust och rymligt rum med utgång till altan under tak. Här får du plats med den lite större soffgruppen och tv-möbel.

Badrum/tvättstuga

När du kommer in i hallen tar du första dörren till vänster och då kommer du in i badrummet som renoverades 2011 med ett snyggt grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Här är det gott om utrymme med både tvättmaskin och torktumlare. Över maskinerna ligger det en stor bänk med ett stort handfat. Ovanför bänken hänger det en stor spegel. På den andra sidan i rummet finns det dusch med glasväggar, handukstork och en toalettstol.

Gästtoalett

Här finns ett handfat och toalettstol.

Genomgående i hela bostaden är det extra takhöjd vilket gör att alla utrymmena känns mycket luftiga och rymliga. På golven ligger det ett ljust trägolv förutom i våtutrymmena där det är ett snyggt grått klinkergolv. Väggarna är genomgående vita vilket gör det enkelt att matcha möbler och gardiner efter behag.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

6 844 kr inkl. Värme, vatten och garageplats.

Andel i föreningen

9,02235%

Andel av årsavgiften

8,82475%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

2-plan

Byggnadsår

2001

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk,

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 oktober 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 100 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Gulsporren 13

Övrigt

Till denna fina bostad finns det en altan som löper längs två sidor av byggnaden. Den ena sidan blir under tak och den andra är öppen. Här kan ni sitta och njuta av sol eller skugga efter behag under större delarna av dagen. Det är en liten gräsplätt precis utanför där du har nyttjanderätt. Utanför denna gräsplätt är det en uppvuxen bra häck som gör att du är helt insynsskyddat och privat.

Till varje lägenhet hör ett garage med förvaringsmöjligheter. Just detta garage har en fjärrstyrd garageport vilket gör det smidigt när du skall köra in och ut din bil.

Bredband finns indraget i fastigheten och ligger utöver månadsavgiften.

Förening

Namn

HSB Brf Gulsporren

Om föreningen

Föreningen har en kollektiv bostadsrättsförsäkring via Länsförsäkring Kronoberg

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

12

TV och Bredband

Bredband levereras via net at once.
TV via digitala marknätet.

Parkering

Det ingår ett garage till varje bostad i föreningen.

Renoveringar

2021 Byte av värmeväxlare
2019 Målning av fastighetens fasader
2019 Oljning av trädäck samt balkonger, Byte av cirkulationspumpar
2018 Målning av fastighetens fasader
2016 Målning av garage
2015 OVK
2011 Byte av ventilationsfläktar
2008 Målning av samtliga fasader

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1137 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Högstorp

Högstorp är ett lugnt och barnvänligt område. I början av området finns det en livsmedelsbutik men vill du ha ett större utbud på affärer är det enkel gångväg till Växjö Centrum. Högstorp erbjuder ett stort utbud av fritidsaktivteter och idrott, såsom fotboll och gymnastik. Stadsdelen ligger bra beläget för den som pendlar till andra orter då man kommer ut till de stora vägarna direkt.

Karta

Hör av dig till Camilla Cederlund för mer information!

Camilla Cederlund

Camilla Cederlund

Växjö / Alvesta

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0709-50 46 53

camilla.cederlund@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad