Toftasjövägen 37

Bilder

  • Såld!

Toftasjövägen 37 , Sandsbro , Växjö

Tillfälle att förvärva en etta i trivsamt område!
Här är föreningen med det där underbara läget som man bara drömmer om. Föreningen ligger precis vid kanten av Toftasjön med en egen liten udde ut i sjön med en vedeldad bastu, grillplats, badbrygga och båtplats. Det är härliga grönområden med lekplats för barnen och sköna promenadstråk längs sjön. I föreningen finns även en samlingslokal och bra parkeringsmöjligheter. Bostaden är en ljus och trevlig etta, med genomgående laminatgolv samt med en uteplats både på framsidan och på baksidan. På baksidan finns det även möjlighet till lite blomsterplanteringar om man så önskar. Köket är ljust och erbjuder bra arbetsyta samt förvaringsmöjlighet. Badrummet är rymligt och ger plats för tvättmöjlighet om så önskas.
Välkomna att bo och trivas i denna underbara miljö, en bit bort från stadens stress och trängsel, men med buss eller bil tar du dig snabbt och enkelt till både GrandSamarkand och stadskärnan med dess breda utbud av affärer och restauranger. För dig som skall studera så går 5:ans buss hela vägen från lägenheten till universitet.

40 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 450 kr inkl värme, VA och kollektivt bostadsrättstillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
40 kvm
Våning:
1
Byggår:
1987

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

40 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Du kommer in i en hall som är öppen mot köket som ligger till vänster om ytterdörren. I hallen har du tre garderober och utrymme för att hänga av dig dina ytterkläder och skor på väggen till höger om ytterdörren. Väggarna är vita och på golvet ligger det ett brunt laminatgolv.

Kök

Köket är stort och ger bra arbetsyta samt förvaring. I köket får du plats med ett matbord för 4 personer och ändå ha ett luftigt kök. Här finns det spis med ugn, kyl och frys. Skåpluckorna är släta och vitmålade med en gråmålad fondvägg. På golvet ligger det samma golv som i hallen ett mörkare laminatgolv.

Badrum

Badrummet är stort och har badkar med dusch, handfat och toastol. På golv och väggar är det vitt kakel respektive klinker och det finns utrymme för övrigt möblemang.

Rum

Ett större rum med plats för både säng soffa, tv-möbel och skrivbord. Från detta rum kommer du ut till en rymlig uteplats på baksidan och en trevlig trädgårdstäppa för den som vill odla lite blommor mm.

Varmt välkomna till denna trivsamma etta med vackra Toftasjön som utsikt ett stenkast bort!
Lägenheten har ett fantastisk läge med sjön som närmsta granne samt ges ett rikligt ljusinsläpp i bostaden tack vare stora fönsterpartier. Bostaden har en trevlig planlösning med ett vardagsrum som rymmer diverse möblemang så som säng, soffa, matbord och tv-möblemang och ett kök som rymmer ett matbord. Bostadens badrum är rymligt och ger tillgång till att installera tvättavdelning om så önskas.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

2 450 kr inkl värme, VA och kollektivt bostadsrättstillägg

Andel i föreningen

1,2905%

Andel av årsavgiften

1,29047%

Reparationsfond

570 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljsbostad

Byggnadsår

1987

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk, till och frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 oktober 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 101 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Sågverket 1

Förening

Namn

Brf Sågverket i Växjö

Om föreningen

I föreningen finns det en udde ut i Toftasjön där medlemmarna har tillgång till vedeldad bastu, en grillplats, badplats med brygga samt båtplatser.
Föreningen har även en gemensamhetslokal med toalett där man kan hålla styrelsemöten eller hyra för att hålla kalas.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

44

Parkering

I föreningen finns den 18 parkeringsplatser och 14 garage. Till dessa är det separat kö som man får anmäla sig till via föreningen.

Renoveringar

2018 OVK, Balkonger fönster
2015-16 Fasad och balkong renovering
2015 Anläggning av ny lekplats

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Sandsbro

Stillsamt bostadsområde med närhet till grönområden och skog. Området är populärt då det erbjuder bra förbindelser in till stan och universitetet med antingen buss eller cykel. Närliggande i Sandsbro finns Toftasjön och Helgasjön som erbjuder flera badplatser och vackra promenadstråk.

Parkering

Parkering finns i föreningen

Karta

Hör av dig till Camilla Cederlund eller Daniella Isaksson för mer information!

Camilla Cederlund

Camilla Cederlund

Växjö / Alvesta

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0709-50 46 53

camilla.cederlund@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad