Galtövägen 45

Bilder

  • Såld!

Galtövägen 45 , Hov , Växjö

Välkommen till denna fantastiskt stilrena bostad med magisk takhöjd och rikligt med ljusinsläpp som skapar en förstklassig känsla av rymd. En väldisponerad trea med en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till bostadens generösa balkong i härligt solläge. Vidare erbjuder bostaden ett vackert ekgolv med vita väggar som bryter av fint mot det snygga svarta köket med mässingsdetaljer.

65 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 459 kr Inkl. värme, VA, kabel-tv och carport
Typ:
Lägenhet
Boarea:
65 kvm
Våning:
2
Byggår:
2001
Driftskostnad:
406 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

65 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande och öppen hall med snygga svarta stenplattor i högglans på golv. Resterande av bostaden har ett nyslipat golv sen förra året som mynnar ut i alla rum. Direkt till vänster når man badrummet som erbjuder tvättmöjlighet.

Kök

Nytt kök sen 2018 som är stilenligt och elegant med mässingsdetaljer. Arbetsbänk i grå sten smälter bra ihop med det vitmålade teglet som stänkskydd, vilket ger köket en rustik känsla. Här ges plats för ett matbord om 4 personer och ett stort fönster som vetter ut mot balkongen och innergården. Den maskinella utrustningen är i märket Electrolux och består utav diskmaskin, ugn, spishäll, fläkt samt hel kyl och frys.

Vardagsrum

Trivsam och porös yta med stora fönsterpartier, vilka kröns längs ena kortsidan av väggen, och ger ett vackert ljusinsläpp till bostaden. Här ges möjlighet att ha en större möbelgrupp som inbjuder till umgänge. Den fantastiska takhöjden i bostaden ses och upplevs bäst i vardagsrum hänget och ger bostaden en tydlig karaktär.

Sovrum

Ett mindre sovrum med plats för en säng och annan möblemang efter önskemål. En stor klädkammare med hyllplan system och klädstång nås härifrån vilket ger bra förrådsutrymme. Stort fönsterparti som ger bra med ljusinsläpp.

Sovrum

Ett större sovrum med plats för dubbelsäng. Stort fönsterparti som ger ordentligt med ljusinsläpp till rummet.

Badrum

Ett större badrum med tvättmöjlighet och bra arbetsyta samt förvaringsmöjlighet. Väggarna är i vitt kakel med en grå bård av kakel och det är plastmatta på golv. Utrustningen består utav tvättmaskin, torktumlare, WC, handfat, badrumsskåp samt dusch.

Balkong

Generös yta med plats för utemöbler inbjuder till trevligt umgänge sena sommarkvällar. Här är det även tillåtet att ha kolgrill.

En snyggt utformad trerummare, där varje eluttag har bytts för att skapa fram en enhetlig känsla i svart och vitt. Köket är nytt från 2018 med stilrena mässingsdetaljer och det höga taket ger en härlig känsla av rymd. Här ges även möjlighet att bygga ett mysigt loft där man kan skapa ytterligare utrymmen att umgås på. Den generösa balkongen med överbyggd del och soligt läge inbjuder till trevliga grilltillfällen. Härifrån har man fri och vacker utsikt över området. Välkommen på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

4 459 kr Inkl. värme, VA, kabel-tv och carport

Driftskostnad

4 878 kr/år

Kommentar

Driftskostnaderna är beräknade på den nuvarande ägaren och är en individuell mätning.

Andel i föreningen

3,958%

Andel av årsavgiften

3,958%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljsbostad

Byggnadsår

2001

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk, typ FTX med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 september 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 120 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Bondegårdsbacken 5

Övrigt

Här bor man med lugnet och grönområden in på knuten samtidigt som man har Växjös stadskärna inom räckhåll - på cykel-, gång- eller bilavstånd. Intill bostadsområdet finns det bra bussförbindelser både in till stan men även till Grand Samarkand eller Linnéuniversitetet.

Det finns tillgång till gästparkeringar för familj och vänner som är på besök.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Bondegårdsparken

Om föreningen

Föreningen äger tomten Bondegårdsbacken 5.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

24

Parkering

Det finns 24 st parkeringsplatser i carport samt 2 st öppna parkeringsplatser.

Renoveringar

Det finns inga planerade avgiftsändringar eller större underhåll planerade för 2018.

Övrigt

Hemförsäkringen bekostas av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget bekostas kollektivt av föreningen. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam.

Om området

Hov

Omtyckt stadsdel då det är beläget nära centrum och har nära till det mesta såsom skolor, service samt grönområden. Hov är ett område som är barnvänligt och lugnt samt har ett eget centrum med serviceinrättningar såsom mataffärer, idrottsanläggningar och andra shoppingbutiker.

Karta

Hör av dig till Camilla Cederlund eller Daniella Isaksson för mer information!

Camilla Cederlund

Camilla Cederlund

Växjö / Alvesta

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0709-50 46 53

camilla.cederlund@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad