Prostvägen 30A

Bilder

  • Såld!

Prostvägen 30A , Stuvsta Snättringe , Huddinge

Stor och fin villa beläget i ett lugnt villaområde med fristående varmgarage och uteförråd, ca 42 kvm stort. Stort, härligt kök och en stor matplats i öppen planlösning som gjort för barnfamiljen och för sociala tillställningar. I anslutning till det, ett tillbyggt vardagsrum med öppen spis. Fem sovrum, varav ett med fransk balkong och två med takfönster. Två helkaklade badrum med golvvärme. Lätt kuperad trädgårdstomt med stor, insynsskyddad altan i söderläge inklusive matplats under tak med både morgon- och kvällssol. Fristående varmgarage med goda förvaringsutrymmen samt asfalterad uppfart med plats för två bilar. Nära till skolor och dagis, goda kommunikationer med pendeltåg eller buss.

195 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
195 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
953 kvm
Byggår:
1990
Driftskostnad:
3 932 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 5 sovrum

Boarea

195 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Ca 17 kvm stor hall med sten-/ekgolv och vattenburen golvvärme i entrén. Inbyggda garderober med skjutdörrar, Contura 500 braskamin i täljsten från 2004. Dörr mot altanen samt trappa till övervåningen.

SOVRUM 1
Ca 8 kvm som idag används som "walk-in closet" men som kan återställas till ett sovrum.

BADRUM/DUSCH
Kakelklädda väggar, mosaik i duschhörnan, vattenburen golvvärme, handdukstork, vägghängd wc och tvättställ samt skåp och hyllor i ek.

KÖK MED MATPLATS
Ca 28 kvm stort med öppen planlösning och med två ingångsöppningar, burspråk med matplats för 6-8 personer, bardisk mot matsalen, ca 30 infällda spotlights i taket, stengolv i ljus granit med el-golvvärme. Skafferi och övriga snickerier i massiv oljad ek, Interhem. Arbetsbänk i matt granit med nedsänkt diskbänk och 80 cm bred spishäll (Siemens 2016). Frihängande fläkt i rostfritt stål (Fjäråskupan 2004) med fläktmotor monterad utomhus på taket. Kyl och frys med inbyggda is/kolsyra (Husqvarna 2013), vinkyl (KCC 2013), diskmaskin (Electrolux 2005), inbyggd ugn (AEG 2004) och micro (Whirlpool 2004).

VARDAGSRUM
Ca 31 kvm stort, brutet tak med takhöjd på 3,2 meter, massivt oljat ekgolv med vattenburen golvvärme, Stor öppen spis/kamin (SUPRA Crystal 2004). Stort fönsterparti med dörr mot altan.

MATRUM
Ca 25 kvm stor med massivt ekgolv. Avskilt mot köket med en 205 cm bardisk med infällda vinställ. Stort fönsterparti, skjutdörrar i glas mot vardagsrummet.

TVÄTTSTUGA
Med grovingång från trädgården och med goda förvaringsutrymmen. Bosch tvättmaskin från 2010, Bosch torktumlare från 2016, Cylinda torkskåp från 2005. Nibe frånluftsvärmepump från 2011. Här finns även elskåp och vattenmätare.

ÖVRE PLAN
Trappa täckt i ek från nedre hallen till den övre hallen där det finns linneskåp och taklucka till vinden.

SOVRUM
På övervåningen ingen finns fyra större sovrum, ca 6, 15, 18 och 20 kvm stora. Ett av rummen har en fransk balkong, ett har burspråk och ett har takfönster. Alla rum har ekparkett och samtliga rum har goda förvaringsmöjligheter i stora garderober. Planlösningen på övervåningen kan relativt enkelt ändras då vissa väggar är monterade ovanpå parketten.

BADRUM
Ca 9 kvm med kakelklädda väggar, mosaik i duschhörnan, infällda spotlights, klinkergolv med både vattenburen och elgolvvärme, handdukstork, vägghängd wc, kommod i ek och handfat i granit samt skåp i ek.

ÖVRIGT
På övervåningen finns också ett mindre förrådsutrymme, om ca 3 kvm med fönster(syrum). Det mindre sovrummet används idag till kontor. Kattvindarna längs övervåningen nås via luckor.

Stor, golvlagd vind med ståhöjd med mycket goda förvaringsutrymmen. Finns även en stor vind ovanpå garaget.

Bredband, nätverk och datorer: Bredband (fiber) finns anslutet med möjlighet att koppla IP-TV, telefon, etc. (f.n. Telia 100/100). I huset finns nätverk installerat med kablar till de flesta rum som utgår från "kontoret" där fiberanslutningen (modemet) sitter. På kattvinden innanför kontoret finns också ett ljudisolerat och kylt utrymme för datorer (frånluft från luftvärmepumpen).

Parabol Canal Digital HD (uttag vardagsrummet) och vanlig antenn för marksänd HDTV (uttag i sovrum, kök och matsal). I vardagsrummet finns kabelrör dragna i väggar/golv för högtalarsladdar (surroundanläggning), mm.

Torpargrunden nås en via golvlucka i nedre hallen innanför altandörren. Därifrån nås hela krypgrunden inklusive utbyggnaden. Alla grundmurar gjutna på pålar i berg. Grundmuren isolerad invändig och ventilerad passivt via ventilationsöppningar i muren.

Huset är förhandsbesiktigat och energideklarerat. Besiktningsprotokoll och energirapport finns bifogat.
Innehållet i denna beskrivning är godkänd av säljaren.
Bud kommer inte att accepteras om det inte lånelöfte. Saknas det lånelöfte så hjälper vi gärna till att försöka ordna det på snabbaste sätt.

Vår budgivning är öppen, undantaget om säljaren uttryckligen bett mäklaren att inte publicera budet. Öppen budgivning innebär att det aktuella högsta budet, alternativt hela budhistoriken, publiceras på vår hemsida. Du som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut samtliga budgivares namn, telefonnummer och information om de bud som inkommer, till den slutgiltige köparen.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är undertecknat av båda parter, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som då får avgöra om denne vill förkasta eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1,5 plans villa

Byggnadsår

1990 tillbyggd 2004

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 november 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 97 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Torpargrund
Grundmur: Gjutna pålar i berg
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Bjälklag: Trä

Övrigt

Ca 52 kvm altan, oljad trä, inramar delar av huset med tillträde från tre utgångar (entré, hall/kök och vardagsrum). Delvis inbyggd under tak med matplats för 8 personer. Fast installerad infravärme och infällda spotlights. I den andra delen av altanen finns plats för sittgrupp med utfällbar markis.

Fastighetsbeteckning

Kanslisten 9

Övriga byggnader

Fristående varmgarage och uteförråd, ca 42 kvm stort, med goda förvaringsutrymmen samt stort vindsförråd, 3-fas eluttag. Bakom garaget finns en trädgårdsbod och en vedbod.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

47 190 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 29 200 kr
VA: 3 500 kr
Renhållning: 2 450 kr
Sotning: 600 kr
Försäkring: 6 400 kr
Övrigt: 5 040 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Övrigt kr/år: Bredband Telia 100/100

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 842 000 kr, varav byggnadsvärde 2 184 000 kr

Summa pantbrev

1 386 000 kr

Tomt

Areal: 953 kvm
Tomttyp: trädgårds-/naturtomt

Tomtbeskrivning

953 kvm lätt kuperad uppvuxen trädgårdstomt med flera träd och stor altan i syd och i ost runt delar av huset. Asfalterad uppfart med plats för två bilar. Lugnt villaområde med blandad bebyggelse. Nära till skolor och dagis, goda kommunikationer med Pendeltåg från Stuvsta eller buss Huddinge/Fruängen.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

" ? Foto: 6446899
" ? D-Photo Reel
" ? Social Video
Nedanstående produkter är ej klara för leverans:
" ! Planritning: 6446902
" ? D-Photo Styling: 6446905

Om området

Karta

Hör av dig till Peder Brännström eller Jeanette Dahlin för mer information!

Peder Brännström

Peder Brännström

Huddinge

Fastighetsmäklare, franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-606 46 00

peder.brannstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad