Patron Pehrs Väg 33

Bilder

  • Såld!

Patron Pehrs Väg 33 , Centrala Huddinge , Huddinge

Högst upp i huset! Frivilligt kapitaltillskott har gjorts av föregående ägare vilket betyder att månadsavgiften är betydligt lägre för denna lägenhet.

Mycket tilltalande, trevlig och ljus lägenhet. Rymligt kök med utgång till inglasad balkong i sydost. Mysigt vardagsrum i burspråk med plats för både soffgrupp samt matsalsbord. Badrum med dusch och tvättmaskin. Gångavstånd till Huddinge Centrum. Hiss.

64,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 979 kr inkl värme, vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64,5 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
84
Byggår:
1989
Driftskostnad:
292 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64,5 kvm

Rumsbeskrivning

Högst upp i huset! Frivilligt kapitaltillskott har gjorts av föregående ägare vilket betyder att månadsavgiften är betydligt lägre för denna lägenhet.

Stor inglasad balkong med läge i sydost. Stort vardagsrum med plats för både matsalsbord och soffgrupp. Rymligt kök med utgång till den inglasade balkongen. Rymligt badrum. Bra förvaringsmöjligheter i lägenheten samt ett rymligt vindsförråd. Hiss, som även går ända upp till förrådsplanet. Gångavstånd till Huddinge Centrum med dess breda utbud av affärer, service och restauranger.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:
Välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme bestående av två garderober och plats för ytterkläder.

Vardagsrum:
Stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord om man så vill. Stort vackert burspråk mot den mysiga innergården ger ett gott ljusinsläpp. Originalparkett på golv och tapetserade väggar.

Kök:
Ett bra kök med gott om arbetsyta samt förvaring bakom vita skåpsluckor. Rostfri diskbänk med vitt kakel ovan. Plats för bord och stolar vid stort fönster samt utgång till inglasad balkong. Köket är utrustat med kyl/frys, Spis/ugn och spisfläkt. Väggarna är tapetserade och delvis målade.

Sovrum:
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt extra förvaring eller skrivbord om man så vill. Stort fönster ger ett gott ljusinsläpp. Gott om förvaring i garderober längs ena väggen.

Badrum:
Rymligt badrum med vädringsfönster. Badrummet är utrustat med dusch, WC, handfat, badrumsskåp och det är förberett för tvättmaskin. Badrummet är delvis kaklat övriga väggar är målade. Våtrumsmatta på golvet.

Mer information finns på föreningen hemsida www.brftradgarden.se

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Avgift

2 979 kr inkl värme, vatten

Driftskostnad

3 508 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 268 kr
Försäkring: 1 240 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,42961%

Andel av årsavgiften

0,43583%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1989

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 december 2008
Energiprestanda: 139 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Trädgården 8

Förening

Namn

Brf Trädgården

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Trädgården består av 195 bostadsrättslägenheter och 2 hyreslokaler. För föreningens medlemmar finns också solarium, snickeriverkstad, vävstuga, grovtvättstuga samt en gemensamhetslokal som går att hyra.

Det finns 125 parkeringsplatser att hyra, med reservation för kö. 150 kr för parkeringsplats med elstolpeuttag samt 200 kr för carport.

Överlåtelseavgiften 1120 kr. Pantsättningsavgift, 448 kr.
Medlemskaps- och andelsavgift betalas av köparen, 500 resp 250 kr.

Se också föreningens egna hemsida: www.brftradgarden.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

197

Antal hyresrätter

1

TV och Bredband

Föreningen har tecknat avtal med Bredbandsbolaget om leverans av bredbandstjänster som internet, telefoni och bredbands-TV. Kostnaden för anslutningen är 175 kr per månad och betalas en gång i kvartalet.

Parkering

Föreningen har 40 parkeringsplatser under tak - Carport - och 79 övriga platser.

Alla utom två P-platser har uttag för motorvärmare med tidur ( 2 timmars inkoppling vid valbar tid ).

Renoveringar

Fortlöpande underhåll och under hösten 2017 kommer föreningen att uppdatera porttelefonerna.

Föreningen har en långsiktig plan för underhåll för de kommande 10 åren, de beräknar ej att behöva utöka skulden för dessa renoveringar.
- Byte av ventilationssystem
- Byte av tak
- Byte av entrédörrar och målning av trapphus
- Renovering av trädgårdar och utemiljö

Ekonomi

Föreningen har en långsiktig plan för underhåll som sträcker sig till 2045 där de fonderar pengar till kommande underhåll. Idag 2017 är skuldsättningen ca. 121 mkr och de amorterar dessa skulder varje år med ca 700 tkr. För att ha underlag och för kommande renovering kommer föreningen därför att höja avgiften med 6 % från 2018 och på så sätt undvika att föreningen belånar sig mer framöver för kommande underhåll.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Kontaktperson

Roland Carlström

Telefon

0725724257

E-post

styrelsen@brftradgarden.se

Övrigt

Tvättstuga finns i port nr 12, 24, 30, 23 och 29.

Om området

Centrala Huddinge

Centrumnära läge med gångavstånd till all service man kan tänka sig. I området finns många bostadsrätts-& hyreslägenheter. Skolor, förskolor och allmän service.

Kommunikation

Goda kommunikationer med många olika busslinjer (se www.sl.se) och Pendeltåg med ca 15 min till Stockholms C och 26 min till Södertälje.

Närservice

Huddinge centrum är ett levande utomhuscentrum med både lägenheter och butiker. Affärsytan är cirka 25 000 kvadratmeter och runt de två torgen, Forelltorget och Sjödalstorget, samt anslutande gator finns ett åttiotal affärer, banker, gym och populära restauranger.
De båda torgen, inspirerade av gamla stan, med sidogränder ger en trevlig och intim marknadsstämning för både boende och besökare.

Mitt i Huddinge Centrum ligger Sjödalsscenen där många av Sveriges mest kända artister uppträtt, som Jill Johnsson, Magnus Carlsson, Charlotte Pirelli och många fler. Scenen används flitigt året runt vid olika evenemang som Huddingedagarna, 1 000 meter konst, Nationaldagsfirandet, och Jokkmokksdagarna.

Det finns ungefär 400 bostadslägenheter mitt i centrum vilket höjer både stämning och puls kring de båda torgen. Både bussar och pendeltåg stannar ett stenkast från alla butiker vilket gör det mycket tillgängligt även för utomboende besökare.
Precis utanför butikscentrum bor dessutom många människor längs Sjödalsvägen, runt Sjödalsparken och i Fullersta.

Huddinges administrativa centrum med kommunalhus, kyrka, bibliotek ligger också tillgängligt kring centrum.

Karta

Hör av dig till Jeanette Dahlin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad