Floravägen 27

Bilder

  • Såld!

Floravägen 27 , Stuvsta , Huddinge

Stor och smakfullt renoverad villa i tvåplan med delvis souterräng byggd 1972 om totalt 234 kvm. Här finns allt som en familj kan önska sig såsom genomgående ljusa och fräscha ytor, stora, och bra förrådsmöjligheter med dubbel garage i huset. Dessutom ligger villan lugnt och barnvänligt centralt i Stuvsta nära butiker, kommunikation(5 min till pendeltåg) samt skolor.

117 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
117 kvm
Biarea:
117 kvm
Tomtarea:
752 kvm
Byggår:
1972
Driftskostnad:
2 627 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

117 kvm

Biarea

117 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Entréplan
Du kliver in i en välkomnande hall och finner vidare in i huset gillestuga, kontor, tvättstuga, matkällare, förrådsrum, pannrum och dubbelgarage. Rymlig hall klädd i klinker på golv och snygg tapet på väggarna vackert ljus in från fostade fönster vid sidan som når från tak till golv invid entrén. Ni har gott om plats för förvaring av säsongens ytterkläder och skor. Vidare in till vänster finner du gillestugan, mycket rymlig med möjlighet att dela av för extra rum. Smakfullt inrett och öppen spis. Det andra rummet på detta plan har gott om förvaring bakom skjutdörrar. Fönster ut mot trädgård och ljust inredd. Helkaklat badrum utrustat med dusch, handfat och WC.

Övreplan
Snygg trappa i vitt leder er upp till det övreplanet. Vardagsrummet ligger i vinkel och är ljust och luftigt med stora sällskapsytor. Gott om plats för stor soffgrupp med TV samt matsalsdel om man så vill. Stora fönsterpartier i två väderstreck samt utgång till både balkong med plats för cafébord samt stolar och altan. Stenlagd och med perfekt läge i syd rymmer altanen bord eller sittgrupp under tak. En trapp ner når ni härlig trädgårdstomt. I direkt anslutning till vardagsrummet finner ni köket. Gott om förvaring bakom skåpsluckor i bok, plats för matbord vid fönster rymmer hela familjen. Snyggt mörkgrönt kakel ovan diskbänk i rostfritt. Utrustningen består av elspis med häll och ugn, fläkt, dubbla kyl och frys samt diskmaskin.
Sovrummen ligger avskilt i huset. Ett större om ca. 12 kvm med gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare förvaring och fönster mot väst, två fortsatt rymliga men något mindre om 10 samt 9 kvm mot öst. Helkaklat badrum intill sovrummen med badkar, handfat med kommod, WC, bidé, luftningsfönster, frånluftsfläkt och golvvärme.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla delvis i souterräng

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 juni 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 56 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Fasad: Tegel
Fönster: I huvudsak kopplade 2-glasfönster
Bjälklag: Betong + träkonstruktion
Tak: Gummiduk

Fastighetsbeteckning

Gumsen 22

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

31 525 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 16 679 kr
VA: 3 095 kr
Renhållning: 1 635 kr
Försäkring: 10 116 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 208 000 kr, varav byggnadsvärde 1 460 000 kr

Summa pantbrev

2 725 000 kr

Tomt

Areal: 752 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Stuvsta

Stuvsta är ett naturskönt område med närhet till skog samt Långsjön, som utgör en gräns mellan Stockholm och Huddinge kommun. Det finns en anlagd promenadväg runt sjön med asfalt, grus och gångbroar, vilket ger perfekta promenadstråk för hundägare samt barnfamiljer. Långsjön erbjuder bad på sommartid och skridskoåkning vintertid, när isen bär. El-ljusspår med flera slingor finns i närliggande Älvsjöskogen. I Skeppsmyreparken, som är en av Huddinges mest anrika parker, finns aktivitetsmöjligheter för hela familjen. Lekplatser, fotbollsmål, boulebanor, utegym och basketplan är bara några av dem. Stuvsta är ett särskilt attraktivt område för pendlare med sin närhet till stationen. 1917 byggdes Stuvstas stationshus, som fortfarande finns kvar. Något år senare var det en av landets största stationer avseende passagerarantal. Området erbjuder flertal skolor, från lågstadienivå upp till gymnasienivå. I Stuvsta centrum finns vårdcentral, apoteket Kronans Droghandel, Pressboden, First Class fitness, frisörsalong, konditori, klädbutiken Happy life, Daisy's, pizzerior, sushirestaurang, blomsterhandel, Ica, djuraffär och ett antal andra butiker. Stuvsta centrum, som det ser ut idag, byggdes 1985-87.

Kommunikation

Pendeltåget som går mellan Märsta och Södertälje. Buss 703, 705, 710 till Solgård, Sörskogen, Fruängen och Skärholmen. Nattbussarna 792 mellan Skärholmen och Balingsnäs samt buss 971 till Källbrink och Huddinge C stannar också i Stuvsta.

Karta

Hör av dig till Jeanette Dahlin eller Peder Brännström för mer information!

Peder Brännström

Peder Brännström

Huddinge

Fastighetsmäklare, franchisetagare

Extra kontaktperson

070-606 46 00

peder.brannstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad