Kansligränd 18

Bilder

  • Såld!

Kansligränd 18 , Kvarnbergsplan , Huddinge

Nyproducerad drömetta med fönster mot lugn innergård. En mycket yteffektiv lägenhet med öppen planlösning, gott om förvaring samt stort badrum och flera tillval. Beläget enbart kort promenad från Huddinge centrum med sina butiker, restauranger och pendeltåget.

29 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 972 kr inkl värme, kallvatten, 100/10 Mbit bredband och Telias basutbud
Typ:
Lägenhet
Boarea:
29 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2015-2016
Driftskostnad:
425 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

29 kvm

Rumsbeskrivning

Nyproducerad drömetta med fönster mot lugn innergård. En mycket yteffektiv lägenhet med öppen planlösning, gott om förvaring samt stort badrum och flera tillval. Beläget enbart kort promenad från Huddinge centrum med sina butiker, restauranger och pendeltåget.

Ni möts av en välkomnande entré. Vidare in i modernt trapphus, härifrån tar du dig via hiss till våning två av tre. De 29 kvadraten genomsyras av praktiska och välplanerade ytor. I halldelen erbjuds det plats för avhängning i flertalet garderober. Via hallen nås även badrummet vilket är helkaklat och inrymmer dusch med vikbara dörrar i glas, handfat, tvättmaskin, spegelskåp samt wc. Lägenhetens rum möbleras enkelt med ett mindre matbord för två till tre personer, en soffhörna samt en säng. Stora fönster som vetter in mot den lugna innergården ger ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet har ett litet pentry som inrymmer kyl/frys, diskho, induktionshäll, integrerad ugn och inbyggd mikrovågsugn. Gott om förvaring i överskåp samt fin bänkskiva med kakel ovan. På golvet ligger en parkett i ek och väggarna är målade i en ljusgrå nyans.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

1 972 kr inkl värme, kallvatten, 100/10 Mbit bredband och Telias basutbud

Driftskostnad

5 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
VA: 800 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,4041%

Andel av årsavgiften

0,4%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2015-2016

Uppvärmning

Fjärrvärme. Vattenburna radiatorer med termostat.

Ventilation

Mekanisk från- och tilluftsventilation

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Fastighetsbeteckning

Kansliet 4

Övriga byggnader

Separat byggnad med lägenhetsförråd och cykelrum.

Övrigt

Förråd och cykelrum i separat byggnad på innergården.

Förening

Namn

Brf Sågbäcken

Om föreningen

Brf Sågbäcken, med fastighetsbeteckning Kansliet 4, är belägen på Kansligränd 2, 16, 18 och 20 i Huddinge. Det finns 171 lägenheter och en lokal, samliga med bostadsrätt.

Juridisk person och andrahandsuthyrning kan godkännas, se stadgarna.

Gemensamma utrymmen finns i husen eller i separata byggnader på gården. Gemensamma utrymmen för cyklar, barnvagnar, rullstolar, hushållsavfall och återvinning, undercentral, elcentral, städ, postboxar, anslagstavla vid entrédörren samt tidningsbehållare intill respektive lägenhetsdörr.

Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd beläget i separat byggnad på innergården alternativt i hus 2 på vindsvåningen. Styrelseansvarsförsäkring samt ett kollektivt upphandlat bostadsrättstillägg för samtliga medlemmar ingår. Samtliga lägenheter avses upplåtas med bostadsrätt.
Brf Sågbäcken tillämpar linjär avskrivning på bokfört byggnadsvärde med en avskrivningsplan på 100 år.

Separata avtal gäller för hushållsel och varmvattenförbrukning, bredband utöver basutbudet om 100/10 Mbit (vilket ingår i avgiften), tjänster utöver Telias basutbud gällande kabel-TV och telefoni (basutbud ingår i avgiften) samt hemförsäkring.
Driftkostnaden är beräknad på en normal, förväntad användning. Faktiskt användning kommer att faktureras i efterskott tillsammans med månadsavgift en gång per kvartal.

Föreningen är klassad som en äkta bostadsrättsförening. Organisationsnummer: 769622-2640.

Läs mer om föreningen på deras hemsida: www.sagbacken.se

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

171

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Telias basutbud och 100/10 Mbit ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har tillgång till ca 79 parkeringsplatser för uthyrning till medlemmarna till en kostnad av 400 kr i månaden. Av dessa är sex tilldelade förskolan i lokaldelen. Utöver detta finns besöksparkeringar på gatan. I övrigt finns gatuparkering tillgänglig.

Ekonomi

Se bifogade årsredovisning.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

485 kr

Om området

Kvarnbergsplan

Kvarnbergsplan ligger i korsningen Kommunalvägen/Lännavägen ca 800 meter från Huddinge Centrum. Här ligger bl a Huddinge gymnasium, Kvarnbergsskolan, Huddingehallen - kommunens bad- och motionscenter, affärer, restauranger.

Kommunikation

Vid Kvarnbergsplan finns ett busstorg med förbindelser mot bl.a. Huddinge centrum, Stuvsta, Skärholmen, Högdalen, Huddinge sjukhus och Skogås. Tre stycken nattbussar passerar här.

Både Huddinge och Stuvsta har stationer på Stockholms pendeltågsnät.

Närservice

Här ligger två kommunala förskolor: Drakens förskola och Eldens förskola. Runt Kvarnbergsplan finns också fem stycken enskilda förskolor.

Tomtbergaskolan är en grundskola med 485 elever i klass F-9. Skolan har särskilda undervisningsgrupper för elever i upp till sjätte klass som behöver stöd på grund av ex. koncentrationssvårigheter.
Eleverna i årskurs 7-9 studerar ett par dagar i veckan i Huddingegymnasiet. I årskurs 7-9 finns det också möjlighet att gå en profilinriktning mot innebandy.Kvarnbergsskolan är en högstadieskola med 768 elever i årskurs 7-9. Skolan är stor med 30 klasser, och har en mängd profilinriktningar: allt om mat, bild & form, dans, design & media, drama, hantverk, handboll, ishockey, mode & design, musik, naturvetenskap & matematik och vildmark. Även i Kvarnbergsskolan finns det mindre undervisningsgrupper för barn i behov av särskilt stöd.

Huddingegymnasiet är en gymnasieskola med 900 elever och 17 olika program inom samhällsvetenskap, naturvetenskap och estetik samt media. På Huddingegymnasiet erbjuds introduktionskurs för invandrare, samt ett individuellt program för elever med Asperger syndrom. Huddingegymnasiet för ett samarbete med Karolinska Institutet.

På andra sidan Huddingevägen finns Sågbäcksgymnasiet, vars program till större delen är yrkesförberedande.

Karta

Hör av dig till Peder Brännström för mer information!

Peder Brännström

Peder Brännström

Huddinge

Fastighetsmäklare, franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-606 46 00

peder.brannstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad