Bikungens väg 12

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Bikungens väg 12
  • Baksida
  • Imolas illustration
  • Imolas illustration
  • Planritning 2D

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bikungens väg 12 , Vistaberg , Huddinge

Välkommen till ett av de ytterst populära bostadsrättsradhusen i brf Bikungen i det s k Vistaberg 1:6. Fasader i järnvitriol, carport vid huset, mycket påkostade materialval. Tillträde möjligt från 3 april 2017. Huset är ännu ej färdigställt och får därför inte visas invändigt.

117 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
3 709 kr exkl hushållsel och uppvärmning.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
117 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
17
Byggår:
2016/2017
Driftskostnad:
1 550 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

117 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till ett av de ytterst populära bostadsrättsradhusen i det s k Vistaberg 1:6. Huset kommer att säljas som helt nytt fast med överlåtelseavtal.
Nedan text är i till stora delar från Imolas försäljningsbroschyr som vi använde när det såldes inför byggstarten. Under bilder finns en numrerad områdeskarta, det här är hus nr 17.

-- Entréhall med exklusivt keramiskt stengolv, fullhöga vit garderob och infällda spotlights från Delta Light. Vitvaxade ekgolv, Norrvikklinker, kommoder i grått,

-- Matplatsens placering på ena sidan av den stora, gråa köksön, med vardagsrummet på den andra, skapar ett socialt utrymme som inbjuder till flexibelt nyttjande.

-- I det påkostade och välutrustade köket i vitek från LESS som är speciellt framtagna för det här projektet. På toppen ligger Marengo, mörkgrå kvartsbänkskivor från Silestone. Induktionshäll, varmluftsugn, mikro, integrerad diskmaskin, kyl och frys kommer från Miele, vilket gör att till och med en kräsen kock bör känna sig hemma. Ovanför köksön finner du den specialritade köksfläkten och bistrohyllan där du med fördel förvarar kryddor, oljor och annat matnyttigt som du vill ha nära till hands. Allt lyses upp av spotlights från Delta Light.

-- Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort glasparti som öppnar upp hela huset. Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller bara familjärt fredagsmys. De rena och raka linjerna gör att det går lika bra att möblera kontrastrikt som strikt.

-- Övre plan har ett stort badrum med badkar och fyra sovrum.

-- Även badrummen är utrustade med en standard utöver det vanliga. Både i utförande och material. Golv och de väggar som är beklädda utgörs av stora 60/60-plattor. Här har arkitekterna valt ut tre vackra keramiska stenar som du väljer mellan. Dusch tillsammans med kommoder med integrerade handfat tillsammans med speglarna med inbyggda belysning från Swoon. En extra ljusglimt är de fina mässingslamporna av Per Söderberg som gör att du även kan bada i ljus.

- Internet via Öppen Fiber. Den ger tillgång till ett supersnabbt bredband och digital-tv med ett brett utbud av tv-kanaler samt telefoni. Fördelarna är valfriheten, uppkopplingen som ger all kapacitet för framtidens krav och det mervärde som det ger din nya bostad.

- Balanserad ventilation som är ett fläktstyrt till- och frånluftssytem.
- Carport vid huset.
- Ett varm- och ett kallförråd.

Bifogat finns den ekonomiska planen, stadgarna och den ursprungliga försäljningsbroschyren med all fakta kring nyproduktionen.

Eventuell budgivning är öppen, undantaget om säljaren uttryckligen bett mäklaren att inte publicera budet. Öppen budgivning innebär att det aktuella högsta budet, alternativt hela budhistoriken, publiceras på vår hemsida. Du som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut samtliga budgivares namn, telefonnummer och information om de bud som inkommer, till den slutgiltige köparen.

I det fall det kommer in bud till fastighetsmäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är undertecknat av båda parter, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som då får avgöra om denne vill förkasta eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

3 709 kr exkl hushållsel och uppvärmning.

Driftskostnad

18 600 kr/år

Kommentar

Driftskostnaderna är beräknade.

Andel i föreningen

4,3478%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Tidigast 3 april 2017

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans bostadsrättsradhus

Byggnadsår

2016/2017

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme på båda planen. Frånluftsvärmepump Nibe 750.

Ventilation

Mek. till- och frånluft med återvinning.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Bigården 1

Förening

Namn

Brf Bikungen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Bikungen består av 23 bostadsrättsradhus uppförda 2016 och 2017 på fastigheten Bigården 1.
All mark kommer att upplåtas med bostadsrätt. Föreningen har ej någon gemensam mark. Varje radhus har eget elabonnemang för uppvärmning och hushållsel. Sophämning och VA är gemensamt och ingår i årsavgiften.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

23

TV och Bredband

Öppen fiber

Parkering

Vid huset

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Delat ägande

Inträde i föreningen kan beviljas juridisk person endast under förutsättning att samtliga ledamöter ställer sig bakom beslutet.

Äger föreningen marken?

Ja.

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Karta

Hör av dig till Peder Brännström för mer information!

Peder Brännström

Peder Brännström

Huddinge

Fastighetsmäklare, franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-606 46 00

peder.brannstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad