Yttervägen 4

Bilder

  • Såld!

Yttervägen 4 , Vistaberg , Huddinge

Hjärtligt välkomna till populära Vistaberg och till detta ljusa, mycket välskötta och lättskötta boende och med den som ägaren vill framhålla; den stora, trygga innergården för barnen att leka i. P-plats ingår

95,8 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 800 kr inkl uppvärmning, vatten och p-plats med eluttag.
Typ:
Radhus
Boarea:
95,8 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
4
Byggår:
2013
Driftskostnad:
583 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

95,8 kvm

Rumsbeskrivning

.

Hjärtligt välkomna till populära Vistaberg och till detta ljusa, mycket välskötta och lättskötta boende och med den som ägaren vill framhålla; den stora, trygga innergården för barn att leka i.
Fyra rum varav tre sovrum, alla på övervåningen. Två kaklade badrum med klinkergolv, ekparkett i alla andra rum, golvvärme i hela huset. Trädäckad altan med el-markis mot sydväst och lekytor. Flera bostadsrätter i föreningen har sålts salu under året och dom flesta som sålt har köpt större i området.

- Entréhall med klinkergolv.
- Arbetskök med Marbodals vita, släta, luckor, vitkaklad vägg under väggskåpen, rostfri diskbänk med dubbla hoar, induktionshäll i laminatbänkskiva, kolfilterfläkt. Siemens rostfria vitvaror; diskmaskin samt höga kyl- och frysskåp, varmluftsugn och inbyggd mikrovågsugn.
- Vitt kakelklädda väggar, mörkt klinkergolv med värmeslingor och ett fönster. Wc, duschhörna med infällbara glasdörrar, kommod med handfat, badrumsskåp med spegel och belysning. Siemens tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk.
- Trevligt vardagsrum, ca 24 kvm stort, med fönsterpartier från golv till tak och med utgång till en trädäckad altan mot lekplats och grönytor. Målade väggar och ekparkett.

- Förråd under trappan.

- Övre hall med målade väggar och ekparkett.
- Sovrum 1 är ca 12 kvm stort, det största av sovrummen med plats för dubbelsäng. Tre garderober, målade väggar och ekparkett.
- Sovrum 2 är ca 10 kvm med en garderob, ett fönster, målade väggar och ekparkett.
- Sovrum 3 är ca 10 kvm med ett fönster, målade väggar och ekparkett.
- Badrum med vitkaklade väggar, mörkbrunt klinkergolv med värmeslingor och ett fönster. Wc, handfat i kommod, badkar, handduksvärmare, badrumsskåp med spegel och belysning.

- Golvlagd förrådsvind.

Åtgärder/förbättringar:
Altanmarkis -14
Utbyggnad av altan -14
Stenplattor till uteplatsen -14
Golvlagd vind -14
Planterat tujor -15

Samtliga bilder är tagna av yrkesfotografer som ibland använder sig av stark vidvinkeloptik vid vissa bilder för att kunna visa så mycket som möjligt av bostaden. Detta kan medföra att vissa ytor ser större ut än vad de i verkligheten är.

Vår budgivning är öppen, undantaget om säljaren uttryckligen bett mäklaren att inte publicera budet, då vi är skyldiga att följa säljarens önskemål. Du som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut samtliga budgivares namn, telefonnummer och information om de bud som inkommer, till den slutgiltige köparen. I det fall det kommer in ytterligare bud efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är undertecknat av båda parter, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som då får avgöra om denne vill förkasta eller anta budet eftersom det råder fri prövningsrätt.

Vi kommer att ställa frågan till dig som eventuell budgivare om ni har ett gällande lånelöfte. Har ni inget så hjälper vi förstås till att snabbt etablera en bankkontakt.

Uppgifterna i denna beskrivning har lämnats av säljaren och innehållet i denna beskrivning som är sammanställt och skrivet av mäklaren, är godkänt av säljaren innan publicering.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

4 800 kr inkl uppvärmning, vatten och p-plats med eluttag.

Driftskostnad

7 000 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 5 000 kr
Försäkring: 2 000 kr

Andel i föreningen

2,03%

Andel av årsavgiften

2,03%

Tillträde

Tidigast april 2017

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans bostadsrättsradhus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 augusti 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 121 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Separat förråd på baksidan av huset.

Fastighetsbeteckning

Pergolan 3

Förening

Namn

Brf Pergolan 2

Om föreningen

Välkommen till Brf Pergolan 2, org nr 769621-5081, Box 102, 141 28 Huddinge.
45 bostadsrätter som radhus och lägenheter, färdigbyggda 2013.
Till samtliga lägenheter ingår en parkeringsplats och ett förråd.
Nyckeltal per 2014;
Årsavgift per kvm, 405 kr
Belåning per kvm, 10.936 kr

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

45

TV och Bredband

Kabel-TV: Telia.
Bredband: Fiber via Telia.
Bostadsrättsinnehavaren tecknar egna avtal.

Parkering

En parkeringsplats ingår i avgiften.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1107 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Vistaberg

Mycket lugnt och barnvänligt område nära grönområden och ca 10 min promenad från Huddinge Centrum. Cykelavstånd till sjön Gömmaren, Huddinge C, Flottsbro friluftsområde med bl.a. badplats och skidbacke samt Huddinge sjukhus
Gömmarens naturreservat angränsar till Vistaberg. Många promenadstråk, löpspår, markerade leder och liknande går genom området. Allt detta gör att området är mycket välbesökt både under dag- och kvällstid. På cykelavstånd ligger sjön Gömmaren, med vandringsleder runt och omkring sjön.Sportfiske erbjuds genom fiske efter inplanterad fisk, som exempelvis regnbåge. Källbrinks IP ligger nära med bl.a. friidrottsarena, fotbollplaner, ruggbyplan, tennishall mm. Mellan Källbrinks IP och Vistaberg ligger också motionsspår och ca 1,9 km långt elljusspår. Cykelväg finns genom reservatet till Kungens Kurva. Flottsbron ligger ca 10 min bilväg från Vistaberg. Här finns tre skidbackar med liftsystem, spår för långfärdsskidor samt badplats, kanotuthyrning och servering.

Kommunikation

Bussar mellan Huddinge centrum och Vistaberg trädgårdsstad, linje 714 trafikerar med halvtimmestrafik, i rusningstrafik är det kvartstrafik. Vissa turer går också till Flottsbro friluftsområde från Vistaberg via Glömsta, (Vistabergs Allé, Talldalsvägen, Gustav Adolfsvägen och Glömstavägen.) Busshållplats finns också utmed Glömstavägen mot Huddinge C, Huddinge sjukhus, Masmo, Kungens Kurva och Skärholmen C (bl.a. buss 740).

Karta

Hör av dig till Peder Brännström för mer information!

Peder Brännström

Peder Brännström

Huddinge

Fastighetsmäklare, franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-606 46 00

peder.brannstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad