Hortensiavägen 31

Bilder

  • Såld!

Hortensiavägen 31 , Vistaberg , Huddinge

Trevligt gavelradhus om 118 kvm i barnvänliga och populära Vistaberg! Kök med stor matplats, fyra sovrum, två helkaklade badrum med golvvärme, vardagsrum med braskamin samt utgång till en trädäckad altan. Tillträde februari 2017.

118 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
118 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
194 kvm
Byggår:
2011
Driftskostnad:
2 433 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

118 kvm

Rumsbeskrivning

- Entréhall med 0klinkergolv vid entrén och parkettgolv i resterande del. Tapetserade väggar och inbyggda garderober med skjutdörrar.
- Förråd under trappan.
- Kök från Ballingslöv med stor matplats. Parkettgolv och målade väggar. Klinker ovan diskbänk. Spishäll, fläktkåpa, varmluftsugn och mikrovågsugn i högskåp, diskmaskin, kyl och frys. Siemens vitvaror från byggåret 2011.
- Duschrum med kaklade väggar, klinkergolv med golvvärme, spotlights i tak. Wc, duschväggar, tvättställ, tvättmaskin, torktumlare och en Nibe luft-/vattenpump.
- Ljust vardagsrum med braskamin, parkettgolv, tapetserade väggar, spotlights och utgång till baksidan och den trädäckade altanen.

Övre plan
- Rymlig hall med parkettgolv, tapetserade väggar och lucka till vinden. Flera i området har inrett detta till ett extra rum. OBS! Bygglov kan behövas.
- 4 sovrum. Alla med parkettgolv och garderobslösningar. Ett med en vädringsbalkong.
- Badrum med spotlights, ljust kaklade väggar och grått golvklinker med värmeslingor. Badkar, wc, tvättställ med kommod, badrumsskåp med belysning.

Stenlagd uteplats på framsidan vid entrén med utrymme för en liten sittgrupp som på bilden. På baksidan med utgång från vardagsrummet finns en trivsam, trädäckad uteplats med för en större möbel.
TV och Internet via fiber, Telia. I samfällighetsavgiften om 6000 kr/år ingår parkering, belysning på parkering, motorvärmare, gemensamhetsytor, renhållning och snöröjning.

OBS! Samtliga bilder är tagna av en yrkesfotograf som använder sig av vidvinkeloptik för att kunna visa så mycket som möjligt av bostaden. Detta kan medföra att vissa ytor ser större ut än vad de i verkligheten är.

Accepterat pris innebär att det ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris om inget annat händer. Även när ett Accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren, vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Vår budgivning är öppen vilket innebär att alla som vill på vår hemsida kan se de bud som lagts. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer, samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är undertecknat av båda parter, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som då får avgöra om denne vill förkasta eller anta budet.

Innehållet i detta är skrivet av mäklaren och är godkänt av säljaren innan publicering.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Ventilation

Mek. till- och frånluft med återvinning.

Energideklaration

Beställd. Utfärdat den 12 maj 2016

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Fönster: Isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongtakpannor
Utv. plåtarbete: Hängrännor av plåt

Fastighetsbeteckning

Glasbäret 4

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 20 000 kr
VA: 3 200 kr
Väg, samf: 6 000 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

Faktiska driftskostnader, exkl försäkring, enligt uppgift från säljaren. I samfällighetsavgiften ingår parkering, belysning på parkering, motorvärmare, gemensamhetsytor, renhållning och snöröjning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 984 000 kr, varav byggnadsvärde 1 852 000 kr

Summa pantbrev

2 932 500 kr

Tomt

Areal: 194 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Glasbäret S:1, GA:1. Se bifogade dokument.

Tillträde

Februari -17

Om området

Karta

Hör av dig till Peder Brännström för mer information!

Peder Brännström

Peder Brännström

Huddinge

Fastighetsmäklare, franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-606 46 00

peder.brannstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad