Byalagsvägen 22

Bilder

  • Såld!

Byalagsvägen 22 , Stuvsta Centrum , Huddinge

Välkommen till en fräsch och välplanerad tvåa med bra planlösning. Balkong i väst med ett insynsfritt läge. Promenadavstånd till Stuvsta C med butiker och kommunikationer. Stambytt förening.

56 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 034 kr inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
56 kvm
Våning:
2
Byggår:
1958-60
Driftskostnad:
398 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

56 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en fräsch och välplanerad tvåa med bra planlösning. Balkong i väst med ett insynsfritt läge på promenadavstånd till Stuvsta C med butiker och kommunikationer.

- Välkomnande hall med valnötsparkett och målade väggar. Större klädkammare bakom draperi.
- Vitt kök med matplats, idag bord och 4 stolar. Valnötsbänkskiva, kaklat ovan bänk, rostfri fläktkåpa, rostfri diskho, spishäll, kyl och sval. Mikro och varmluftsugn i ett högskåp.
- Stort vardagsrum med ekparkett och målade väggar. Utgång till balkong i västerläge.
- Sovrum med valnötsparkett och målade väggart, tre fasta garderober.
- Fräscht badrum med vitkaklade väggar och mörkt klinkergolv med golvvärme. Duschkabin, toalettstol, kommod, vägghängt badrumsskåp, Infällda spotlights i tak, Tvättmaskin.
- Till lägenheten hör ett källarförråd och en liten matkällare.

Fönsterrenovering och omputsning av fasad färdigställs i augusti/september.

Årsredovisning, stadgar samt energideklarationen finns under "Dokument och länkar".

Bilderna är tagna av en yrkesfotograf som använder sig av vidvinkeloptik för att kunna visa så mycket som möjligt av bostaden. Detta kan medföra att vissa ytor ser större eller mindre ut än vad dom i verkligheten är.

Accepterat pris innebär att det ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris om inget annat händer. Även när ett Accepterat pris är angett, råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren, vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vår budgivning är öppen om inte säljaren vill annat. Det innebär att alla som vill, på den aktuella bostaden på vår hemsida husmanhagberg.se, kan se det högsta bud som inkommit.
Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är undertecknat av båda parter, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som då får avgöra om denne vill förkasta eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 034 kr inkl värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

4 784 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Försäkring: 1 284 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,08627%

Andel av årsavgiften

1,08627%

Reparationsfond

1940 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1958-60

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 oktober 2008
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Magne 1

Förening

Namn

HSB:s Brf Magne

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen består av 87 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 3 uthyrningslokaler fördelat på tre stycken hus med adress Byalagsvägen 20-30, Lillskogvägen 2 och 4-8. Förskolan "Ur och Skur Skogsängen" bedriver verksamhet i två av föreningens lokaler.

Gemensamma utrymmen: Här finns gott om möjlighet att umgås med släkt och vänner vid föreningens trivsamma och gröna gård med trädgårdsmöbler och grillplats samt på kommunens parkmark. För föreningens medlemmar finns en gemensamhetslokal och ett gym på Lillskogsvägen 4. Medlemsaktiviteter ordnas, bland annat Valborgsfirande och kräftskiva. Det finns även ca 15 st kolonilotter som går att hyra för ca 100 kr/mån vid ev tillgång. Tvättstugor finns på Lillskogsvägen 2 och 8. Till varje lägenhet finns källarförråd och matkällare.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp, ca 1113 kr, som betalas av säljaren. Vid belåning utgår en pantsättningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp, ca 445 kr, av köparen för varje pant. Medlemskap i HSB Södertörn krävs och andelsavgiften är 500 kr/person (återfås vid eventuellt utträde) och medlemsavgiften till HSB erläggs av köparen med 300 kr/familj. I föreningens fastighetsförsäkring ingår BR-tillägg för föreningens lägenheter.

För mer information se föreningens informativa hemsida: www.hsb.se/sodertorn/magne/

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

87

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Kabel-TV via Comhem och bredbandsanslutning via Bredbandsbolaget. Medlem tecknar eget avtal.

Parkering

Det finns ca 30 st p-platser med el-stolpe samt 6 st utan. Hyra för p-platserna är f n 230 kr/mån. Det finns även 20 st garage. Fri parkering på gatan.

Renoveringar

Renoveringar/underhåll:
2010/2011 Stambyte samt renovering av tvättstugor
2012 Renovering av trapphus
2015 Renoveringar av fasaden, taken och balkonger samt målning av fönster.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1113 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Om området

Stuvsta Centrum

Stuvsta är ett naturskönt område med närhet till skog samt Långsjön, som utgör en gräns mellan Stockholm och Huddinge kommun. Det finns en anlagd promenadväg runt sjön med asfalt, grus och gångbroar, vilket ger perfekta promenadstråk för hundägare samt barnfamiljer. Långsjön erbjuder bad på sommartid och skridskoåkning vintertid, när isen bär. El-ljusspår med flera slingor finns i närliggande Älvsjöskogen. I Skeppsmyreparken, som är en av Huddinges mest anrika parker, finns aktivitetsmöjligheter för hela familjen. Lekplatser, fotbollsmål, boulebanor, utegym och basketplan är bara några av dem. Stuvsta är ett särskilt attraktivt område för pendlare med sin närhet till stationen. 1917 byggdes Stuvstas stationshus, som fortfarande finns kvar. Något år senare var det en av landets största stationer avseende passagerarantal. Området erbjuder flertal skolor, från lågstadienivå upp till gymnasienivå. I Stuvsta centrum finns vårdcentral, apoteket Kronans Droghandel, Pressboden, First Class fitness, frisörsalong, konditori, klädbutiken Happy life, Daisy's, pizzerior, sushirestaurang, blomsterhandel, Ica, djuraffär och ett antal andra butiker. Stuvsta centrum, som det ser ut idag, byggdes 1985-87.

Kommunikation

Pendeltåget som går mellan Märsta och Södertälje. Buss 703, 705, 710 till Solgård, Sörskogen, Fruängen och Skärholmen. Nattbussarna 792 mellan Skärholmen och Balingsnäs samt buss 971 till Källbrink och Huddinge C stannar också i Stuvsta.

Karta

Hör av dig till Fredrik Edsberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad