Arvesgärde 18

Bilder

Utgångspris

1 850 000 kr

Bevaka slutpriset

Arvesgärde 18 , Hisingen - Tuve , Göteborg

Genomgångstvåa om hela 65 m² med inglasad balkong belägen endast en trappa upp! Här ingår näst intill allt i avgiften så inga extrakostnader för vatten och bredband. Hela lägenheten är i kanonskick där både kök och badrum har renoverats stilrent. Brf Måsängen är en stabil förening som trots stora renoveringsåtgärder de senaste åren har god ekonomi. Tillträde är flexibelt så hör av dig redan idag för mer information!

65,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 471 kr inkl värme, VA, Kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
65,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
179
Byggår:
1964
Driftskostnad:
225 kr/månad
Utgångspris:
1 850 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

65,5 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Genomgångstvåa om 65 m² med inglasad balkong belägen endast en trappa upp! Hela lägenheten är i kanonskick där både kök och badrum har renoverats stilrent tillsammans med övriga lägenheten. Stilrent, ljust och fräscht är ett genomgående tema här.

Hall

Välkommen in! Rymlig hall med vitt laminatgolv och vita väggar. Här finns även ett stort garderobssystem med skjutdörrar. Ytterligare möblemang får plats här.

Kök

Stilrent renoverat kök med matplats för 4-6 personer och utgång till balkong. Hela köket byttes ut 2014 och har vita högblanka luckor, grå bänkskiva i laminat och vitt kakel mellan över- underskåp. Här finns kyl/frys, induktionshäll, fläktkåpa, inbyggnads micro och ugn samt diskmaskin. Ljus laminat på golvet och väggar tapetserade i ljusgrått.

Balkong

Härlig inglasad balkong i österläge. Österläge innebär morgon- och förmiddagssol vilket innebär att balkongen värms upp på förmiddagen och sen är det behagligt resten av dagen. Inglasningen går såklart att skjuta bort om man vill. Härifrån är det fri utsikt åt skogspartiet mot Brunnehagen sett. Väggarna här ute är målade och på golvet ligger trall.

Sovrum

Sovrummet nås från hallen och har även det utgång till balkongen. Endast ett par steg ut för att möta morgonsolen när du vaknar. Här är det vita väggar där det bakom sängen sitter en läcker vitlaserad råspontsvägg. Samma vita laminatgolv som ligger i hallen och förvaringen löses via ett par garderober.

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort och rymligt och avskärmas via pardörrar i glas. Här ryms både soffa och matbord om så önskas. Slipad originalparkett på golvet i holländskt förband (speciell golvläggningsteknik). Väggarna är målade vita. I taket sitter dimbara downlights.

Badrum

Bostadens badrum är renoverat 2012 när föreningens stambyte gjordes. Här är det ljust kakel och klinker på golv och väggar. Här inne finns det dusch med vikbara glasväggar, toalett, kommod med handfat, handdukstork samt spegelskåp. Det är även förberett för installation av tvättmaskin om man vill ha det.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Pris

1 850 000 kr Utgångspris

Avgift

4 471 kr inkl värme, VA, Kabel-TV och bredband

Driftskostnad

2 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 500 kr
Försäkring: 1 200 kr

Andel i föreningen

0,003229%

Andel av årsavgiften

0,32295%

Reparationsfond

968 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1964

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 juni 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 127 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- och 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 10:122

Övrigt

-Balkong i österläge, inglasad. Trall på golvet.

Förening

Namn

Brf Måsängen Tuve

Om föreningen

Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen äger fastigheterna Tuve 10:119-122. Fastigheterna bebyggdes 1964-1965 och består av 8 fristående flerbostadshus i fyra våningar samt en panncentral. I panncentralen finns fastighetsexpedition, styrelsekontor, föreningslokal samt en mattvätt. Föreningen upplåter 304 lägenheter med bostadsrätt. Fastigheternas adress är Arvesgärde 9-24 i Göteborg. Dessa är fullvärdesförsäkrade via Trygg-Hansa.

Stamrenovering genomfördes 2011-12.

Lägenhetsfördelning:
64 st 1 rok
112 st 2 rok
88 st 3 rok
40 4 rok

Förvaltning:
SBC Sveriges BostadsrättsCentrum sköter:
Ekonomisk förvaltning
Lägenhetsförvaltning

Föreningen sköter i egen regi:
* Teknisk förvaltning

Expeditionen är öppen: Vardagar mellan 09.30 - 10.00 Tel: 031-555075 Mobil: 0705-557514 E-post: styrelsen@masangen.se .

Gå gärna in på föreningens informativa hemsida www.masangen.se

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

304

TV och Bredband

Ansluten till fibernät via NetAtOnce. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med bredband som levererar 200/200 Mbit/s, detta ingår i månadsavgiften. Digital-TV levereras via ComHem, där föreningen ombesörjer digitalbox med grundutbud.

Parkering

P-plats går att hyra för 120 kr utan elstolpe och för 210 kr med elstolpe (sep. kö till dessa). Det finns även garageplatser i föreningen för 390 kr (sep. kö). I dagsläget är det kö till samtliga platser. Dock brukar föreningen utfärda parkeringstillstånd till gästparkeringen för de som står i kö. Det går att sätta upp sig i kö till parkering så snart du är antagen som medlem i föreningen.

Renoveringar

Utfört underhåll:
2011-12 Stamrenovering i samtliga uppgångar
2013 Modifiering garageportar
2013 Montering låscylindrar
2014 Nya parkbänkar i området
2014 Ny parkeringsautomat
2014 Nya orienteringstavlor i området
2015 Renovering av lekplatsen
2016 2 st nya tvättstugor i panncentralen. Laddningsplats för el-bil
2017 Renovering av fasader

Planerat underhåll:
Inga större underhåll är planerade de närmsta åren

Föreningen följer upprättad underhållsplan.

Ekonomi

Avgiftshöjningar:
Inga kända avgiftshöjningar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

453 kr

Kontaktperson

Simon Lundholm

Telefon

0705-201 011

E-post

styrelsen@masangen.se

Övrigt

Gemensamhetslokaler:
Till lägenheten hör ett källarförråd. Via föreningen har man också tillgång till barnvagnsförråd, cykelförråd, mattvätt och tvättstuga med torkrum. Det finns även en festlokal att hyra för föreningens medlemmar. Festlokalen är placerad i mitten av området, Arvesgärde och kostar f.n. 450kr/dag att hyra.

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad