Virvelvindsgatan 8

Bilder

  • Såld!

Virvelvindsgatan 8 , C Hisingen - Brämaregården , Göteborg

Top floor på våning 11/11 med utsikt över flera av Göteborgs landmärken!
Nu kan vi erbjuda er en fantastisk gaveltrea om 66 kvadratmeter i genomgående fint skick. Gavelläget på våning 11 av 11 innebär magisk utsikt från alla rum! Från den härliga inglasade balkongen är det magnifik utsikt över Hisingen och centrala Göteborg med landmärken som Läppstiftet, Liseberg, Gothia Towers m.m. Här bor ni i en välmående förening i ett expansivt område med saluhall, restauranger och knutpunkt för kollektivtrafiken alldeles utanför. Endast ett par minuters kollektivtrafik till Centralstationen och Brunnsparken.

66 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 195 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägg.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66 kvm
Våning:
11, hiss finns
Lägenhetsnummer:
61
Byggår:
1958
Driftskostnad:
383 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

66 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkommen in till bostadens rymliga hall där avhängning erbjuds direkt innanför dörren och via en inbyggd garderob. Här finns gott om utrymme att komplettera med ytterligare möblemang för att få ytterligare förvaring. Väggarna är vita och på golvet ligger ljus parkett.

Kök

Köket har vita, stilrent blanka luckor och ovan den gråa bänkskivan sitter ett gråsvart kakel. Vitvaror finns i form av en häll, fläkt, ugn, diskmaskin samt en kombinerad kyl och frys. Mycket gott om förvaring och en naturlig matplats finns invid fönstret med vidsträckt utsikt bort emot Sankt Jörgen.

Vardagsrum

Härligt ljust vardagsrum med stort fönsterparti som ger fint ljusinsläpp och dessutom utsikt över flera av Göteborgs landmärken däribland Läppstiftet och Liseberg. På golvet ligger ett stilrent ljust parkettgolv och väggarna är vitmålade. Utan problem ryms här både matsalsbord och soffhörna.

Sovrum 1

Bostadens sovrum bjuder in till rofyllda nätter tack vare hörnläget och det större sovrummet förlängs tack vare den inglasade balkongen. Via sängens naturliga placering kan ni här vakna upp med utsikt över Göteborg utan att ens kliva upp ur sängen! Här erbjuds bra förvaring via tre stycken garderober. På golvet ligger ljust parkettgolv och väggarna är vitmålade.

Balkong

Den inglasade balkongen har en bra storlek, där du med gott utrymme kan möblera i olika vinklar och inreda med vackra gröna växter. Blicka ut över den vidsträckta utsikten som inkluderar Kvillebäckens takåsar och Göteborgs skyline till en kopp kaffe i gott sällskap.

Sovrum 2

Det mindre rummet nås från köket och här får man plats med en mindre säng, skrivbord och ytterligare förvaring om inte de tre garderober som finns räcker. Man kan även göra detta rummet till ett kontorsrum, välj vid behov. Golvet består av ljus parkett och väggarna är även här vitmålade.

Badrum

Till vänster från hallen finner ni ett fräscht, helkaklat badrum. Här finns toalettstol, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med vikbara väggar och tvättmaskin! Vi skall inte heller glömma vädringsfönstret som ger såväl dagsljus som frisk luft. Kaklet består av vita stora plattor medans klinkern i mörkare grått snyggt bryter av.

Här har vi en genomgående fräsch gavellägenhet på våning 11/11! Magisk utsikt över flera av Göteborgs landmärken från alla bostadens rum, den kanske bästa utsikten finns dock på bostadens inglasade balkong där man bland annat har första parkett till Göteborgs magnifika nyårsfyrverkeri. Bostaden har genomgående nymålade väggar och ett stilrent ljust parkettgolv som följer genom hela lägenheten. Kök och badrum är båda fräscha och i mycket bra skick! Välkommen till en lägenhet där det bara är att flytta in och njuta av det fantastiska läget!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

11 av 11, hiss finns

Avgift

4 195 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägg.

Driftskostnad

4 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 600 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar med förbrukning och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,27243%

Andel av årsavgiften

0,27084%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 december 2018
Energiklass: E

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Brämaregården 72:1

Förening

Namn

HSB Brf Ekemarken

Om föreningen

Föreningen omfattar 6 fastigheter med 379 lägenheter och 3 lokaler med bostadsrätt samt 2 st hyresrätter. Byggt 1958 - 59. Fastigheten innehas med tomträtt med nuvarande avgäld tom 2028. Det finns gästlägenhet, cykelförråd samt fritidslokal. En välutustad tvättstuga i varje hus. I varje våningsplan finns även sopnedkast med valbar kompost.

Se gärna föreningens hemsida för ytterligare information. http://www.hsb.se/goteborg/ekemarken

Har du frågor till styrelsen? Kontakta styrelsen via e-mail styrelsen@ekemarken.se.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

377

Antal lokaler i föreningen

4

TV och Bredband

Brf Ekemarken är anslutna till ComHem. Föreningen har upphandlat ett bredband/tv-paket via ComHem som ingår i avgiften.

Parkering

Det finns 147 parkeringsplatser. Dessa går att hyra för ca 320 kr/mån med el och för 260 kr/mån utan el. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Föreningen förfogar över 19 platser för mc/moped inomhus. Dessa platser kostar 160 kr/mån och har separat kö.

Mellan Hisingsgatan och Hallegatan finns en parkering som fastighetsbolaget Balder ansvarar för de nås på 031-10 99 06. Vid Kvilletorget finns flera parkeringshus med andra uthyrare.

Kontakta vicevärden via mail vid frågor om uthyrning av p-plats/mc-plats: Uthyrning@gbg.hsb.se.

Renoveringar

Hela underhållsplanen som revideras varje år ligger på föreningens hemsida.
https://www.hsb.se/goteborg/brf/ekemarken/om-foreningen1/underhallsplan/

Ekonomi

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt fn 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper lägenhet är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Tvättstuga
I entréplan i varje hus finns en tvättstuga med tre maskiner, två torktumlare, två torkrum samt ett mangelrum med kallmangel.

Fritidslokal
På Hallegatan 15 har föreningen en fritidslokal där föreningen har olika aktiviteter och som du som medlem kan boka till ett förmånligt pris. Bokas via HSB:s vicevärd.

Gästlägenhet
På Virvelvindsgatan 6 i bottenvåningen, har föreningen en gästlägenhet med två rum, dusch och pentry samt fyra bäddar + en extrasäng och en tv. Uthyres till ett förmånligt pris för medlemmar och bokas via HSB:s vicevärd.

Om området

C Hisingen - Brämaregården

Brämaregården är en stadsdel bebyggt med främst landshövdingehus från 20-talet. Här bor man med närhet till allt. Med kollektivtrafiken är du inne i city på nolltid. På promenadavstånd finner ni Backaplan som har ett härligt utbud av affärer. I Kvillebäcken som också ligger nästgårds finns flera populära gym, caféer och saluhall. Vill man ut i naturen har du både skogen och havet nära. I området finns gott om parker såsom Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken, alla inom gångavstånd. I området hittar du också flera vårdcentraler, BVC och MVC, liksom Hisingsakuten och Lundby sjukhus. Stadsdelen erbjuder flera kommunala skolor och förskolor och Lindholmen Science Park med gymnasieskolor, högskola och universitet samt flertalet företag ligger bara ett stenkast bort.

Karta

Hör av dig till Jonas Lindquist eller Oscar Warneflo för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad