Gröna Annas gata 13

Bilder

  • Såld!

Gröna Annas gata 13 , C Hisingen Porslinsfabriken , Göteborg

En av områdets bästa treor högt upp i huset med stor, inglasad balkong i fritt hörnläge på husets knut. Här avnjuts kvällssolen med utsikt över hamninloppet och innerstaden. Bostaden är belägen i populära Porslinsfabriken som ligger nära bra kommunikationer till de centrala delarna av Göteborg och Backaplan med alla dess faciliteter. Kontakta mäklaren för mer information!

83 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 399 kr värme, vatten, kabel-TV och Bredband och ip-telefoni.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2009
Driftskostnad:
791 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkommen in i hallen som erbjuder garderobsförvaring och avhängning direkt innanför dörren. Väggarna är ljusa och här börjar även det ljusa ekparkettgolvet som binder samman hallen med resten av lägenheten.

Kök

Det lagom stora köket är bra planerat med kyl och frys i fullhöjd mitt emot köksbänken där det erbjuds diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt. Mellan över- och underskåp sitter grått kakel som stänkskydd. Även här inne är väggarna vita och ekparketten är ljus. Invid det stora fönsterpartiet gör sig matplatsen perfekt och här är öppna, sociala ytor som ansluter till vardagsrum och den inglasade balkongen.

Vardagsrum

Tack vare gavelläget har man utsikt i två väderstreck och får ett bra ljusinsläpp i det fina vardagsrummet. Här inne finns bra plats för soffgrupp med tillhörande möblemang och tv-möbeln har en naturlig plats på den blå fondväggen som avskiljer vardagsrum från kök. Även här inne pryds resterande väggar av vit färg och på golvet ligger ekparkett.

Inglasad balkong

Bostadens inglasade gavelbalkong är av bra storlek och här finns det plats för matbord eller loungemöbler där du kan njuta av gott sällskap och utsikten. Här ute smakar både middagen och kvällsglaset extra gott! I och med gavelläget löper balkongen runt hörnet, vilket innebär både söder- och västerläge där du har utsikt över flera av Göteborgs landmärken, däribland Nordstan, Liseberg, Svenska mässan och Göteborgsoperan. På kvällstid lyser staden upp och en bra utsikt blev precis ännu bättre!

Sovrum 1

Den första av bostadens två sovrum har bra storlek och erbjuder mycket bra förvaring i 5 garderober. Utanför fönstret har du fri vy över Kvillebäcken. Här inne sitter beige tapet på väggarna och samma ekparkettgolv som finns genomgående i lägenheten ligger även här.

Sovrum 2

Bostadens master bedroom är mycket stort och här finns plats för en stor säng och kompletterande möblemang. Förvaringen löses i tre stycken garderober och fönstren bidrar med härligt ljusinsläpp och utsikt över innergården. De stilrena vita väggarna återfinns här inne tillsammans med det ljusa ekparkettgolvet.

Badrum

Badrummet är helkaklat med vitt kakel och mörkt klinker. Här inne erbjuds toalett, handfat med kommod, dusch med välvda sotade duschväggar, tvättpelare och vädringsfönster. Missa inte heller att här även finns golvvärme för att värma frusna fötter!

En av områdets bästa treor högt upp i huset med stor, inglasad balkong i fritt hörnläge på husets knut. Här avnjuts kvällssolen med utsikt över hamninloppet och innerstaden, där ikoniska byggnader så som Gothia Towers, Liseberg och Frihamnens kranar syns. Bostaden är välplanerad och i genomgående fint skick med ett fint ljust ekparkettgolv som sträcker sig genom alla rum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 6, hiss finns

Avgift

4 399 kr värme, vatten, kabel-TV och Bredband och ip-telefoni.

Driftskostnad

9 492 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 560 kr
Försäkring: 1 932 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Notera att driftskostnaderna varierar med individuellt bruk samt avtal med leverantörer

Andel i föreningen

0,9023%

Andel av årsavgiften

0,9%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FX - frånluft med återvinning

Fastighetsbeteckning

TINGSTADSVASSEN 34:1

Förening

Namn

Brf Stengodset

Om föreningen

De fem husen i Bostadsrättsföreningen Stengodset är de första som byggdes i den nya stadsdelen Porslinsfabriken.

Husen är placerade så att de tillsammans med ljuddämpande glasskärmar ramar in den lugna och ljusa innergården.

Stengodset består totalt av 133 lägenheter i storlekarna ett till fyra rum och kök. Husen är fyra till tio våningar höga.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni.

Innergården ger en känsla som harmonierar med husens moderna karaktär. Strama stenlagda gångar varvas med mjuka konstgräs. Belysning längs gångarna och vid uteplatserna skapar mysig stämning när mörkret faller på. Kvarteret bjuder på bryggor och promenadstråk längs Kvillebäcken och Kvillekanalen.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Antal lägenheter

133

TV och Bredband

Telia som leverantör av bredband 100/100, TV och telefoni. Grundutbudet för (Telia triple-play stora kanalpaket) ingår i månadsavgiften.

Parkering

Föreningen har 21 parkeringsplatser i garage. Utomhus, på Gröna Annas gata finns parkeringsplatser. Garage kostar 1000 kr/mån, parkering 500-600 kr/mån och MC plats 250 kr/mån. Dessa administreras av Primär Fastighetsförvaltning AB, liten kö i dagsläget. Boendeparkering finns att tillgå i området. Besöksparkeringar mot avgift finns, även 2 timmarsparkeringar.

Ekonomi

Enligt underhållsplanen kommer man att 2019 rengöra ventilation och 2020 är det OVK.

Investeringar som ligger i plan är porttelefoni, arbetet kommer påbörjas 2018-12-01 och ske stegvis.

Inga avgiftshöjningar är planerade (2019-03-01).

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

I källaren finns garage, cykelförråd samt lägenhetsförråd. Lägenhetsförråden hyrs mot betalning 100kr/kvm/mån och är från ca 1,2 kvm till 4-5 kvm. Barnvagnsförråd finns i respektive trapphus.

Om området

C Hisingen Porslinsfabriken

Porslinsfabriken är centralt belägen i stadsdelen Lundby. Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden.

Inte heller långt ifrån ligger Lindholmen Science Park som är en stor internationell företagspark med både högskola och universitet och vid närbelägna Norra Älvstrandens kajer finns härliga promenadstråk.

Kommunikation

Backaplan är en stor knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

På kort gångavstånd ligger Kvilletorget som har ett bra serviceutbud av både livsmedel, shopping, caféer och restauranger. Vid Kvilletorget har även Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Polisen sin verksamhet. I närheten finns också Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. På promenadavstånd tar du dig lätt in till City.

För den motionsintresserade finns ett flertal träningsanläggningar, Lundbybadet och två golfbanor inom bra avstånd.

Karta

Hör av dig till Kajsa Andersson eller Oscar Warneflo för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad