Brunnehagen 22

Bilder

Brunnehagen 22 , Hisingen - Tuve , Göteborg

En 3:a i absoluta toppskick i Brunnehagen! Här har vi stambytt helkaklat badrum med golvvärme och kombimaskin, en solig inglasad balkong åt söder som dessutom utrustats med infravärme, topprenoverat kök i stilren design och i övrigt är bostaden väldigt smakfull. Stabil och välskött förening som gjort flera av de stora underhållen på senare tid. Tvättstuga i närheten och lediga parkeringar finns.

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 869 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
192
Byggår:
1971
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Visningar

  • Sön 27 okt

    Boka här

    Varmt välkommen att boka dig för visning!

  • Mån 28 okt 17:00-17:30

    Boka här

    Varmt välkommen att boka dig för visning!

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Nu ges möjligheten att köpa en av Brunnehagens troligen finaste treor med ett kanonläge i området! På våning tre ligger denna fantastiskt fina bostad med inglasad söderbalkong. Här är det bara att flytta in in och njuta då allt är i toppskick!

Hall

Du kliver in i hallen som direkt ger plats för avhängning och förvaring via garderober. Här är rymligt och vill man så går väggen mot vardagsrummet ta ned för en än luftigare planlösning. På golvet ligger vitlaserad parkett vilket är genomgående för bostaden. Väggarna är målade i en mintgrön nyans.

Kök

Bostadens stilrent, renoverade kök rymmer en matplats för 4-5 personer invid fönster med utsikt över innergården. Köket erbjuder rejält med arbetsytor samt förvaring tack vare att det finns skåp och bänkskivor på båda sidor. Köksluckorna är vita med grå laminatbänkskivor med en stor nedfälld diskho. Mellan över- och underskåp sitter breda kakelplattor i vitt och självklart finns här även belysning. Maskinparken består av inbyggd ugn, helintegrerad kyl/frys, häll och fläktkåpa. Givetvis finns här även en helintegrerad diskmaskin. Väggarna är målade i samma mintgröna nyans och på golvet ligger den genomgående parketten.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och har härligt ljusinsläpp från både syd samt väst. Här ryms både tv-hörna och matplats. Samma golv och väggar som i hall och kök även här.

Sovrum 1

Sovrum 1 är rymligt med utgång till balkong åt syd. Här finns plats för dubbelsäng med sängbord och förvaringsmöbler eller varför inte en skjutdörrsgarderob? Här har vi vita väggar med en ljus mönstrad fondvägg. På golvet ligger den vitlaserade parketten.

Balkong

Bostadens inglasade balkong är belägen åt syd och har utsikt över gården, utanför står ett par björkar som ger grönskande utsikt samt dämpar insyn. Inglasningen gör att du kan nyttja balkongen stora delar av året.

Klädkammare

Mellan sovrummen ligger en rymlig klädkammare som inretts med ett skrivbord. Perfekt ställe att gömma undan sin kontorsplats på.

Sovrum 2

Sovrum 2 är lite större och har av en del grannar delats av till två sovrum med en dörr ifrån köket. Idag är det en idyll för de små med samma golv som i övrigt och grå väggar med en pastellmönstrad fondvägg.

Badrum

Bostadens badrum är i toppskick och renoverades i samband med föreningens stambyte 2012-13. Här är det helkaklat med grå klinker på golvet, vitt kakel på väggarna samt en dekorrand i grått. Utrustningen består av dusch med vikbara väggar i glas, vägghängd toalett, belyst spegelskåp, tvättställ med kommod samt handdukstork. Förutom detta finns även lyx som egen tvättmaskin för att underlätta vardagsbestyren samt skön golvvärme! Tvättstuga finns även det såklart inom föreningen om man hellre vill använda det.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 869 kr inkl värme, kallvatten och kabel-tv (basutbud)

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 600 kr
VA: 1 800 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Föreningen har enhetsmätning av el och varmvatten vilket betalas i samband med månadsavgiften. Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,27975%

Andel av årsavgiften

0,26755%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 51:11

Övrigt

Balkong
Balkong med utsikt över gården i söderläge.

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i närliggande hus.

-Parkering
Parkering finns framför husen och kostar: utan el-stolpe: 175 kr/mån, med el-stolpe: 300 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

-Bra att veta:

-Föreningen har kollektivavtal med elleverantör. Du betalar för din förbrukade mängd el. Debiteras på månadsavin.

-Föreningen tillämpar enhetsmätning av varmvatten. Du betalar således för den mängd varmvatten du förbrukar. Debiteras på månadsavin.

-Barnvagnsrum finns i entrén.

-Cykelrum finns i närheten.

-Bastu finns att nyttja på Brunnehagen 39.

-Fritidslokal finns att hyra för tillställningar.

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Tuvehus nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 med adress Brunnehagen 1-59. På dessa tomter har år 1970-72 uppförts bostadshus med sammanlagt 425 lägenheter.

Bra gemensamma tvättstugor på flera platser inom föreningen. Föreningen har en föreningslokal och bastu att boka. Till lägenheten hör ett källarförråd och cykelrum finns på flera platser.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

425

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV via Canal Digital (basutbud).
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget(FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering

P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 175 kr/mån och med el 300 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.
2012/13 Utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 Föreningens balkonger byggs ut och glasas in.

Ekonomi

Balkongutbyggnaden innebar att avgiften höjdes med 3% i oktober 2017 samt 3% 1 juli 2018.
2019 kommer man den 1 juli att höja avgiften med 3%. Denna höjning är inlagd i angiven avgift.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej, innehar tomträtt.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Kontaktperson

Lars-Göran Larsson

Övrigt

Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.tuve6.se/

Om området

Hisingen - Tuve

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde.

Nära till två golfbanor - St Jörgen resp. Albatross.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har vårdcentral, bibliotek, tandläkare och kulturhus. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Det finns kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar i Norra Hisingen. Kulturpunkten i Tuve innehåller bibliotek, kulturskola, tidningscafé och fritidsgård.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jonas Lindquist för mer information!

Jonas Lindquist

Jonas Lindquist

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0701-96 27 72

jonas.lindquist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad