Byvädersgatan 14

Bilder

  • Såld!

Byvädersgatan 14 , Biskopsgården , Göteborg

Välkommen till denna 3-4:a på Byvädersgatan 14. Här bor ni i ett lugnt område med mycket grönområden nära. Bra förening där mycket ingår i avgiften så som bland annat parkeringsplats och förråd. Här bor du lugnt med affärer, skolor, fina naturområden (Svarte mosse) och bra kommunikationer in till centrum. Snabbt tillträde möjligt! För mer information vänligen kontakta mäklaren.

81 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 700 kr Värme, vatten, Bredband 100/100, bredbands-TV paket lagom och fasta kostnaden för IP telefoni. En fri parkeringsplats ingår.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
81 kvm
Våning:
1
Byggår:
2013
Driftskostnad:
333 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

81 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Välkommen till denna 3-4:a på Byvädersgatan 14. Här bor ni i ett lugnt område med mycket grönområden nära. Bra förening där mycket ingår i avgiften så som bland annat parkeringsplats och förråd. Här bor du lugnt med affärer, skolor, fina naturområden (Svarte mosse) och bra kommunikationer in till centrum. Snabbt tillträde möjligt! För mer information vänligen kontakta mäklaren.

Hall

Hallen är stor med plats för avhängning direkt till höger. Vill han ha ytterligare förvaring finns det i klädkammaren som ligger i anslutning till hallen.

Vardagsrum

Vardagsrummet är väldigt stort här är det många som gör ett ytterligare sovrum. Idag nyttjas det som ett enda stort rum, här finns plats för en stor soffgrupp med tillhörande tv-möblemang. Ljus kommer in från två väderstreck. Utgång till bostadens uteplats nås från vardagsrummet. Här är det ljusa väggar och laminat på golvet.

Kök

Bostadens kök är väldigt ljust via de stora fönstren. Matbordet får sin naturliga plats intill fönstret. Här är det över och underskåp i grön nyans mellan detta sitter vit kakel som stänkskydd. Gott om både förvaring och arbetsytor. Utrustningen består av: Spis med häll, fläkt, ugn, kyl och frys samt diskmaskin.

Sovrum 1

Detta sovrum är bostadens största och rymmer enkelt dubbelsäng med tillhörande förvaring. Ytterligare förvaring finns i fyra garderober. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ljus laminat.

Sovrum 2

Det andra sovrummet nås från hallen med praktisk skjutdörr. Här ryms en säng med tillhörande förvaring. Plats för skrivbord finns och ytterligare förvaring löser ni via en garderob. Väggarna är ljusa och på golvet ligger laminat.

Badrum

Badrummet har vitt kakel på väggarna och grå plastmatta på golvet. Utrustningen består av dusch med draperi, wc, handfat med kommod, vägghängt spegelskåp och tvättmaskin.

Klädkammare

Stor klädkammare där ni får plats med både kläder och övrig förvaring.

Uteplats

Uteplatsen nås från vardagsrummet. Här ryms lättare möblemang perfekt för om ni vill avnjuta ett glas vin med nära och kära.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns ej

Avgift

4 700 kr Värme, vatten, Bredband 100/100, bredbands-TV paket lagom och fasta kostnaden för IP telefoni. En fri parkeringsplats ingår.

Driftskostnad

4 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 200 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

3,21932%

Andel av årsavgiften

3,22048%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 juni 2015
Energiklass: -
Energiprestanda: 50 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- och 3-glas

Fastighetsbeteckning

Biskopsgården 112:3

Förening

Namn

Brf Boklok Vårvinden

Om föreningen

Förening byggd av SKANSKA 2013 - inflyttade från december 2013. Förvaltas av Riksbyggen.
Adressser Byvädersgatan 2 - 14. 7 byggnader om totalt med 36 lägenheter på egen ägd mark. Bergvärme.
Det finns cykelförråd och förråd.

Antal lägenheter

36

TV och Bredband

Telia triple play: Från 2016-01-04 innehåller det bredband 100/100, tv-paket lagom och bredbandstelefon till en kostnad om 299:-/månad

Parkering

50st - en ingår i varje bostadsrätt utan kostnad.
Boende har gästkort till parkerande gäster!

Äger föreningen marken?

Ja

Om området

Biskopsgården

Biskopsgården har drygt 25.000 invånare och bebyggelsen ligger vackert placerat i områden med grönska. Stadsdelen bjuder på stora friluftsområden och promenadstråk i natursköna Svarte Mosse med ett flertal leder och naturstigar tillgängliga för alla. Vill du veta mer om Svarte Mosse gå in på www.naturen.goteborg.se.

Kommunikation

Spårvagn nr. 5 mot Torp, nr. 6 mot Sahlgrenska, Kortedala och nr. 10 mot Guldheden. Spårvagnarna går ofta och tar er in till city på knappt 20 minuter.

Närservice

I norra Biskopsgården ligger Friskväderstorget med livsmedelsbutik, frisör, pizzeria m.m samt Länsmanstorget. I den södra delen finns Vårväderstorget som bjuder på god service med grönsaksaffär, fiskvagn, restaurang och mataffär med bra öppettider.

Skolor och Barnomsorg:
I Biskopsgården finns 5 skolor, en i varje primärområde. Två av dessa, Ryaskolan och Svartedalsskolan, är 0-9 skolor. De övriga, Sjumilaskolan, Landamäreskolan och Jättestensskolan, är 0-6 skolor.

Kultur och Nöjen:
Föreningslivet är mycket väl utvecklat med ett 90-tal föreningar som är verksamma i stadsdelen. Ett 50-tal föreningar är inriktade på kultur, politik och hobby, ett 20-tal är idrottsföreningar och cirka 15 är pensionärsföreningar. Föreningarna är en viktig resurs för stadsdelens sociala liv och utveckling.

Natur och Fritid:
Biskopsgården är känt för sina naturområden som till exempel Svarte Mosse med sitt rika fågelliv eller den kuperade och fornminnesrika terrängen omkring Store Vette. Länsmansgårdens motionsanläggning ligger väster om Länsmansgården och norr om Svarte mosse. Här finns bland annat fotbollsplaner, tennisplaner och bangolf. Här finns även motionsslingor i varierade längder. Inom fritid finns två fritidsgårdar och ett bibliotek.

Karta

Hör av dig till Patrik Skarström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad