Ponnybacken 6

Bilder

Ponnybacken 6 , Hisings Kärra - Gerrebacka , Göteborg

Välkomna till detta trivsamma kedjehus i Gerrebacka. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen och goda kommunikationer. Bostaden fördelas på två våningar med totalt fyra rum, varav tre sovrum. På nedre plan finns en toalett, tvättstuga, kök, stort vardagsrum och en härlig uteplats. På övre plan består av tre rymliga sovrum, badrum samt en rymlig klädkammare. Kontakta mig för mer information!

119 kvm, 4 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
119 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
377,6 kvm
Byggår:
1996
Driftskostnad:
2 825 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

119 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Inbjudande hall med gott om plats för avhängning i samt förvaring i garderob. Hallen öppnar upp sig till entréplanets övriga rum. Ljusa väggar och plastmatta på golvet.

Vardagsrum

Vardagsrum - Stort och inbjudande vardagsrum som enkelt kan inredas med både sällskaps- och matsalsmöblemang. Fönsterpartiet låter ljuset flöda in från tidig dag. Även här är det ljust tapetserade väggar och på golvet ligger parkett. Från rummet nås bostadens härliga uteplats.

Uteplats

Härlig uteplats med träaltan och stor trädgård. Generös yta där du enkelt kan möblera med en stor utemöbelsgrupp samt en grill. Avslappnad och fin miljö med mycket grönska.

Kök

Kök - Praktiskt kök med gott om arbetsyta. Köksinredning i ljust med praktiskt kakel ovan arbetsytan. Inrett med kyl och frys, diskmaskin, spis och fläkt. Ljus plastmatta som löper vidare till hallen och gula tapetserade väggar.

Tvättstuga

I anslutning till köket nås tvättstugan. Utrymmet är inrett med tvättmaskin och torkskåp, Gott om förvaring.

Toalett

Toalett –På nedre plan når du toaletten från hallen. Här erbjuds toalett, handfat och ett förvaringsskåp. På golvet ligger plastmatta och våtrumstapet på väggen.

Övervåning
Hall

När du kommer upp för trappan nås du av den rymliga hallen. Här når du bostadens tre sovrum, badrum samt vinden.

Master Bedroom

Bostadens största sovrum finner du från hallens högra sida. Här har du en stor yta för dubbelsäng och möblemang. I rummet finns även en rymlig klädkammare. På golvet ligger plastmatta och ljusa tapetserade väggar.

Sovrum 1

I direkt anslutning från hallens vänstra sida nås sovrummet som lämpar sig perfekt för barnrum. Här ryms det med enkelhet både säng och förvaringsmöbler. På golvet ligger plastmatta och gula tapetserade väggar.

Sovrum 2

I fil med det första sovrummet ligger det andra med samma storlek. Här får du plats för säng och skrivbord om så önskas. På golvet ligger plastmatta och ljusa tapetserade väggar.

Badrum

Ljust badrum med kakel på vägg samt våtrumstapet och plastmatta på golvet. Inrett med badkar, toalett, handfat och spegelskåp.

Välkommen till detta charmiga hus i Gerrebacka med en hemtrevlig känsla. Huset lämpar sig perfekt för familjen med 3 sovrum och sociala ytor.

Byggnad

Byggnadstyp

Kedjehus

Byggnadsår

1996

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluftsventilation

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 april 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2+1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Fastighetsbeteckning

Kärra 1:115

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 909 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 030 kr
El: 11 260 kr
VA: 2 300 kr
Renhållning: 1 400 kr
Väg, samf: 5 500 kr
Försäkring: 3 419 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Samfällighetsavgift: - Gatubelysning - Snöskottning - Hantering avlopp - Sopning av grus - Underhåll av gator och mark (asfaltering, nedtagande träd vid behov, lekplatser) - Vår/sommar 2019 installeras Fiber

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 918 000 kr, varav byggnadsvärde 1 835 000 kr

Summa pantbrev

1 407 000 kr

Tomt

Areal: 377,6 kvm
Tomttyp: Delvis berg

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Kärra GA:51
Förmån: Officialservitut Förrådsvägg Samt Tillträde, 1480K-2002F163.18
Förmån: Officialservitut Takutsprång Mm Samt Tillträde, 1480K-2002F163.15
Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 1480K-1999F20.3
Last: Ledningsrätt Starkström, 1480K-1999F20.2
Last: Officialservitut Förrådsvägg Samt Tillträde, 1480K-2002F163.16
Last: Officialservitut Takutsprång Mm Samt Tillträde, 1480K-2002F163.17

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Viktiga dokument

Om området

Hisings Kärra - Gerrebacka

Gerrebacka är beläget i ett naturskönt område på norra Hisingen omgärdat av betesängar och fågelreservat. Här finns en underbar natur samtidigt som det är nära in till Göteborg centrum. De flesta husen är byggda under 2000-talet och det är en blandad bebyggelse med både friköpta hus och bostadsrättparhus.

Kommunikation

Rosa express tar dig snabbt in till centrala Göteborg. Bussen går från Gerrebacka via Kärra Centrum in till stan och vidare till Billdal. Från knutpunkten Klareberg finns ett antal andra bussar som tar dig till olika delar av stan.

Närservice

Kärra centrum finns på ca 1,5 kilometers avstånd. Där finns bland annat mataffär, bank, vårdcentral, sim- och sporthall samt bibliotek. Närhet till Bäckebol köpcenter och IKEA.

Karta

Hör av dig till Cassandra Jerneklo för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad