Gulmårevägen 9

Bilder

  • Såld!

Gulmårevägen 9 , Centrala Hisingen Hildedal , Göteborg

Välkommen till ett av de populära bostadsrättshusen i Hildedal! Det perfekta boendet för familjen med 3-4 sovrum och stora sociala ytor. Här bor ni lugnt och bekymmersfritt mitt på centrala Hisingen med bra kommunikationer där bussen tar er in till centrum på ca 10 minuter. För mer information vänligen kontakta mäklaren.

131 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
6 239 kr Inkl, Vatten, Kabel-TV
Typ:
Kedjehus
Boarea:
131 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
5
Byggår:
2007
Driftskostnad:
2 066 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

131 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

Välkommen till Gulmårvägen 9, ett av de populära bostadsrättshusen i Hildedal! Det perfekta boendet för familjen med 3-4 sovrum och stora sociala ytor. Här bor ni lugnt mitt på centrala Hisingen där bussen tar er in till centrum på ca 10 minuter.

Hall

Hallen är stor och praktisk för hela familjen. Här löser ni förvaringen enkelt i en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. På golvet ligger slitstark mörk klinker och väggarna är vita.

Kök

Köket är stort och väver samman med vardagsrummet i en social och öppen planlösning. Bra med förvaring och goda avlastningsytor, perfekt för den som gillar att laga mat. Utrustningen består av kyl, frys, integrerad ugn, integrerad mikro, spis med häll, fläkt och diskmaskin. Från köket når ni uteplatsen som erbjuder morgonsol. På golvet ligger parkett och väggarna är vita.

Stenlagd uteplats

Direkt från köket når ni denna stenlagda uteplats. Här kan ni sitta och avnjuta kaffet i morgonsolen.

Förråd

På entréplan finns förråd smart placerat under trappan. Här får ni plats med en mängd saker.

Vardagsrum

Vardagsrummet är väl tilltaget med fint ljusinsläpp, ett rum som bjuder in till umgänge med nära och kära. Här ryms matsalsbord, stor soffgrupp och TV med tillhörande möblemang enkelt. Från vardagsrummet når man ut till bostadens underbara stora uteplats med kvällssol. På golvet ligger parkett och väggarna är vita.

Uteplats med trädäck

Bostadens absoluta pärla är den stora uteplatsen i härligt västerläge. Här är det ett stort trädäck som övergår till gräsmatta. Uteplatsen med dess kvällssol blir den naturliga platsen att vara på stora delar av året. En stor loungegrupp såväl som grill och mindre möblemang ryms enkelt på trädäcket. För den som vill glasa in är detta möjligt. Gräsmattan är stor och inbjuder till lek eller spel för hela familjen. Runt uteplatsen sitter buskar, för att behålla den mysiga känslan. Här finns även ett förråd, perfekt för cyklar eller gräsklippare.

Badrum

Badrummet på entréplan är helkaklat i ljusa färger. Ljuset högt monterat på väggen rakt fram. Här finns handfat, dusch, vägghängt spegelskåp och toalett.

Tvättstuga

Tvättstugan är praktiskt med goda förvaringsmöjligheter i en mängd skåp. Här finns en diskho och under den både tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är vita och på golvet ligger klinker.

Badrum plan 2

Badrummet är helkaklat i vitt med klinker p�� golvet. Här finns handfat med kommod, vägghängt spegelskåp, toalett och ett stort badkar perfekt för hela familjen.

Vardagsrum/Sovrum

Vardagsrummet på plan 2 har fönster mot kvällssolen. Här ryms en soffa, TV-möbel och ett skrivbord. För den som behöver ett extra sovrum är det bara att sätta upp en vägg (se planlösning). Idag nyttjas det som kontor/vardagsrum. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett.

Sovrum 1

Husets största sovrum ligger med fönster ut mot kvällssolen. Här ryms en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaringen löser du smidigt i en av de fyra garderoberna. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett.

Sovrum 2

Detta sovrum ligger med fönster ut mot framsidan. Här ryms en större säng med tillhörande möblemang. Förvaringen löser ni enkelt med en byrå eller en garderob. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett.

Sovrum 3

Detta sovrum ligger med fönster ut mot kvällssolen. Här ryms en större säng och även ett skrivbord eller annat möblemang om så önskas. Förvaringen löser ni i garderober. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett.

Walk in closet

På plan två finns det gott om förvaringsmöjligheter i en stor walk in closet. Perfekt för att stuva undan familjens alla kläder.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans BR- radhus

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme - fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft, FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 november 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 10292 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- och 3-glas

Fastighetsbeteckning

Tuve 15:207

Om området

Centrala Hisingen Hildedal

I hjärtat av Hisingen ligger vår småstadsidyll i lugna och gröna omgivningar. I området låg tidigare en handelsträdgård, vars rika mylla tagits tillvara på genom att låta grönska vara Hildedals genomgående tema. Idén om så kallade trädgårdsstäder kommer från engelsmannen Ebenezer Howard, som på slutet av 1800-talet ville skapa en motvikt till storstädernas utbredning. Trädgårdsstaden skulle utgå från naturen, med variationer i såväl arkitektur som gatumönster. Gröna och lummiga Hildedal är beläget mellan Wieselgrensgatan och Tuvevägen i Göteborg, nära såväl shopping som rekreation och social service. Hildedal idag består av mängd bostadsrättsföreningar och fristående villor.

Kommunikation

Nära till busshållplats trafikerad av bl.a. stombuss 17 - ca 5 minuter till Backaplan samt ca 10 min till Nordstan.

Närservice

Närhet till Backaplan och Kvillebäcken med cirka 100 butiker och restauranger samt den mäktiga Saluhallen. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud som växer alltjämt. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. Vid Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus.

Parkering

I området finns gästparkeringar med olika tidsintervall. Det finns även fasta platser att hyra vid bostadsrättsföreningarna.

Karta

Hör av dig till Patrik Skarström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad