Skiftesgatan 4A

Bilder

  • Såld!

Skiftesgatan 4A , Centrala Hisingen Kville , Göteborg

I Kvillebäcken finner ni denna mysiga lägenhet med genomgående ljusa väggar och fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Hela bostaden genomgick en omfattande renovering under 2012 där man ändå behöll bostadens charm.

Här bor du på ett centralt läge i ett expansivt område, bra kommunikationer som tar er in till staden på några minuter. Inom Kvillebäcken finns ett antal restauranger, caféer, närlivsbutiker, Kville saluhall, gym, stadsdelsbibliotek och mycket mer. På andra sidan Kvillebäcken har ni Backaplans köpcenter med mängder av butiker inklusive en stor Coop-butik. Detta är en lägenhet att trivas med och som bara är att flytta rakt in i.

Välkommen på visning!

38 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 838 kr inkl värme, kall och varmvatten samt kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
38 kvm
Våning:
1
Byggår:
1939
Driftskostnad:
598 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

38 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med förvaring i två garderober samt avhängning. På golvet är det en ekparkett som löper vidare i hela lägenheten samt vita väggar. Att lägenheten är en genomgångslägenhet gör att ljuset kommer in härligt från två väderstreck och flödar genom hela bostaden.

Allrum

Stort allrum med plats för både soffhörna, säng och mer förvaring om så önskas. Stort fönsterparti som bidrar med mycket ljus.

Kök

Köket från Marbodal är lättarbetat med rejäl bänkyta och mycket förvaringsutrymme. Köket följer en stil som harmoniserar väl med lägenhetens känsla och ursprung, ett gammalt skafferi möter lyxen i en diskmaskin. Köket är en naturlig samlingspunkt och en given social yta, här ryms ett stort bord för fyra. Maskinparken består av en kyl/frys, diskmaskin, inbyggd micro, inbyggd ugn samt en spishäll, samtliga i rostfritt utförande.

Badrum

Vitt kakel på väggarna samt mörkgrått klinker på golvet. Här finns spotlights i tak, wc, vit kommod, spegelskåp samt dusch med draperi.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 838 kr inkl värme, kall och varmvatten samt kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

7 187 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 653 kr
Försäkring: 2 134 kr
Övrigt: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Posten övrig: ett obligatoriskt tillägg om 200 kr/mån på månadsavgiften som innebär bredband till bostaden.

Andel i föreningen

3,99%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus / Landshövdingehus

Byggnadsår

1939

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 mars 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 150 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

BRÄMAREGÅRDEN 45:11

Förening

Namn

Brf Skiftesgatan 4

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Brämaregården 45:11. Föreningen består av 24 lägenheter med en sammanlagd bostadsarea om 958 m2. Fastigheten äger marken om 1192 kvadratmeter.

Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften. Varje lägenhet har egen elmätare.

Överlåtelseavgiften uppgår till 5% av nuvarande prisbasbelopp, för 2019 blir överlåtelseavgiften 2 325 kr. Överlåtaren tillsammans med förvärvaren svarar för att överlåtelseavgiften betalas.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

24

TV och Bredband

Telenor som leverantör av bredband (250/100), TV och telefoni.

Parkering

Boendeparkering på gatan utanför. För mer information och ansökan finns på www.goteborg.se.

Renoveringar

2012- Stambyte, samtliga lägenheter renoverades, nya eldragningar samt fasad målades om.
2013- Gjort i ordning ny innergård med cykelförråd och 2 grillplatser
2014- Nya dörrar till vinden och källarförrådet + ny port
2016- Nya säkerhetsdörrar
2017- Anslutit fiber till fastigheten
2017- Ett extra cykelförråd till källaren
2018 - Sett över grundmuren tillsammans med grannfastigheten

Föreningen planerar att se över användandet av råvinden och om man kan göra något annat med det, inga vidare beslut är tagna i dagsläget.

Ekonomi

Avgiftshöjning med 4,5% till 2019 pga ökade kostnader med teknisk förvaltning. Det finns inga planer på att höja avgifterna ytterligare i dagsläget. I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning samt basutbudet av tv. Senaste höjningen gjordes i början av 2019. En obligatorisk avgift för gruppavtalet av bredbandet tillkommer om 200:-.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Föreningen har en innergård och med utemöbler samt grill. Det finns en stor tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Till lägenheten hör även ett källarförråd i standardstorlek. Extra förråd finns att hyra på vinden.

Om området

Centrala Hisingen Kville

Kville är centralt belägen i stadsdelen Lundby. Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ett charmigt område med gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden.

Kommunikation

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

På kort gångavstånd ligger Kvilletorget som har ett bra serviceutbud av både livsmedel, shopping, caféer och restauranger.

Vid Kvilletorget har även Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Polisen sin verksamhet. I närheten finns också Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. På promenadavstånd tar du dig lätt in till City.

För den motionsintresserade finns ett flertal träningsanläggningar, Lundbybadet och två golfbanor inom bra avstånd.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad