Hallegatan 13

Bilder

  • Såld!

Hallegatan 13 , Centrala Hisingen Kville , Göteborg

Välplanerat och ljust boende i en växande stadsdel. Genom de stora fönstren och från den inglasade balkongen erbjuds vidsträckt och fri panoramavy över Göteborgs takåsar och nya Kvillebäcken, Läppstiftet, Liseberg och bort till Skansen Kronan. På våning fem finner ni denna retrobostad med karaktär och känsla som kommer få er att trivas. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

66 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 195 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
342
Byggår:
1959
Driftskostnad:
575 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

66 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Redan i hallen möts du av en härlig atmosfär som präglar hela lägenheten. Här går ingen yta till spillo - hallen bjuder på gott om förvaring i lång garderobslänga med tidsenliga beslag samt en praktisk klädkammare som är stor nog att nyttjas som arbetsrum för den som vill. Direkt i entrén finns plats för hatthylla och avhängning av ytterkläderna. Väggarna är målade i vitt och golvet utgörs av slitstarkt och lättskött klinker. Här ifrån dras blicken direkt mot vardagsrummet och dess stora fönster.

Vardagsrum

Vardagsrummet bjuder på härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet och höga läget. Här erbjuds utsikt över närområdets takåsar med panoramavy hela vägen från Partille till Sannegårdshamnen. Vardagsrummet har gott om plats för både soffgrupp och arbetshörna. Dess väggar är målade i en vit nyans och golvet pryds av den vackra och välbevarade stavparketten med fiskbensmönster. Här kommer ni att umgås och trivas!

Sovrum 1

Det stora sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och delar samma vidsträckta utsiktsvy. Här ryms gott och väl en dubbelsäng med tillhörande möblemang, med ytterligare utrymme att sätta in fler garderober för den som vill. Från detta sovrum nås bostadens inglasade balkong som blir till ett extra rum och en egen oas mitt i stan. Möblera som ni önskar - kanske en egen lounge med infravärme på hösten eller en riktig matplats där ni i sällskap kan njuta av både goda smaker och svårslagen utsikt på samma gång!

Sovrum 2

Bostadens mindre sovrum gör sig perfekt som gästrum eller som barnrum och är ljust tack vare det fria ljusinsläppet och de vitmålade väggarna. På golvet ligger parkett och utanför ses Vågmästareplatsen. Sovrum 2 når man både från vardagsrummet och från köket.

Kök

Det snygga Marbodalköket från 2017 är praktisk med bra arbetsytor, rymmer mycket förvaring och är verkligen ett trevligt kök att vistas i. Här är genomgående ljusa toner på väggar och stänkskydd som blir en svag kontrast till luckorna lackade i en behaglig, turkos nyans. Precis framför fönstret finns matplats för fyra personer, så bjud hem vännerna och laga ihop en god middag tillsammans!

Badrum

Även det helkaklade badrummet är så gott som nytt med endast ett år på nacken. Här är högblankt klinker på väggarna och klinkergolvet pryds av retroinspirerat mönster i duvblå toner. Inredningen består av duschhörna med lyxig takdusch, toppmatad tvättmaskin, kvadratisk kommod med handfat och översittande spegelskåp, wc, handdukstork, allting belyses av spotlights i taket samt naturligt ljus från det stora fönstret.

Ta hissen upp till våning fem och du når denna ljusa och stilrena lägenhet, som andas karaktär med inslag av retro i färger och material! Med nyrenoverat badrum och kök samt genomgående fräscha ytskikt är det bara att flytta in! Lägenheten är smart planerad med två bra sovrum, luftigt vardagsrum samt en stor inglasad balkong, vilket gör att denna bostad är som gjord att trivas i. Njut av ljusflödet från de många och stora fönstren och blicka ut över staden med dess vackra riktmärken!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 10, hiss finns

Avgift

4 195 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägg

Driftskostnad

6 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 500 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,27243%

Andel av årsavgiften

0,27084%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1959

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: -
Energiprestanda: 114 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

BRÄMAREGÅRDEN 72:6

Förening

Namn

HSB Brf Ekemarken

Om föreningen

Föreningen omfattar 6 fastigheter med 379 lägenheter och 3 lokaler med bostadsrätt samt 2 st hyresrätter. Byggt 1958 - 59. Fastigheten innehas med tomträtt med nuvarande avgäld tom 2028. Det finns gästlägenhet, cykelförråd samt fritidslokal. En välutustad tvättstuga i varje hus. I varje våningsplan finns även sopnedkast med valbar kompost.

Se gärna föreningens hemsida för ytterligare information. http://www.hsb.se/goteborg/ekemarken

Har du frågor till styrelsen? Kontakta styrelsen via e-mail styrelsen@ekemarken.se.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

377

Antal lokaler i föreningen

4

TV och Bredband

Brf Ekemarken är anslutna till ComHem. Föreningen har upphandlat ett bredband/tv-paket via ComHem som ingår i avgiften.

Parkering

Det finns 154 parkeringsplatser. Dessa går att hyra för ca 320 kr/mån med el och för 260 kr/mån utan el. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Föreningen förfogar över 11 platser i mc-garage. Till mc-plats är det separat kö.

Mellan Hisingsgatan och Hallegatan finns en parkering som fastighetsbolaget Balder ansvarar för. Vid Kvilletorget finns flera parkeringshus med andra uthyrare.

Kontakta vicevärden via mail vid frågor om uthyrning av p-plats/mc-plats: Uthyrning@gbg.hsb.se.

Renoveringar

Hela underhållsplanen som revideras varje år ligger på föreningens hemsida.
https://www.hsb.se/goteborg/brf/ekemarken/om-foreningen1/underhallsplan/

Ekonomi

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt fn 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper lägenhet är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Nej

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Tvättstuga
I entréplan i varje hus finns en tvättstuga med tre maskiner, två torktumlare, två torkrum samt ett mangelrum med kallmangel. Läs mer här.

Fritidslokal
På Hallegatan 15 har föreningen en fritidslokal där föreningen har olika aktiviteter och som du som medlem kan boka till ett förmånligt pris. Bokas via HSB:s vicevärd.

Gästlägenhet
På Virvelvindsgatan 6 i bottenvåningen, har föreningen en gästlägenhet med två rum, dusch och pentry samt fyra bäddar + en extrasäng och en tv. Uthyres till ett förmånligt pris för medlemmar och bokas via HSB:s vicevärd.

Om området

Centrala Hisingen Kville

Kville är centralt belägen i stadsdelen Lundby. Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ett charmigt område med gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden.

Kommunikation

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

På kort gångavstånd ligger Kvilletorget som har ett bra serviceutbud av både livsmedel, shopping, caféer och restauranger.

Vid Kvilletorget har även Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Polisen sin verksamhet. I närheten finns också Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. På promenadavstånd tar du dig lätt in till City.

För den motionsintresserade finns ett flertal träningsanläggningar, Lundbybadet och två golfbanor inom bra avstånd.

Karta

Hör av dig till Kajsa Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad