Jägaregatan 6A

Bilder

  • Såld!

Jägaregatan 6A , Brämaregården , Göteborg

Stor enrummare med rejält kök och gott om plats för umgänge! Fräscha ytskikt och välbevarad ekparkett som tillsammans med de djupa fönsternischerna bibehåller husets charm. Här bor du i en lugn förening och med samtliga fönster mot den mysiga innergården. Lägenheten ligger nära matställen, serviceutbud och grönområden såsom Kiellers Park och Ramberget som erbjuder kanske Göteborgs mäktigaste utsikt! Intresserad? Kontakta mäklaren för mer information!

45 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 699 kr inkl värme, VA, Bredband 100 Mbit, kabel-TV samt bostadsrättstillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
5
Byggår:
1932
Driftskostnad:
409 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Via hiss eller trapp når du till andra våning och denna charmiga lägenhet. Stig på! Till ditt höger har du bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder vid en hatthylla. Ett ytterligare steg in i bostaden och du har en stor skjutdörrsgarderob på din vänstra sida som rymmer allt och lite till. Rakt fram ligger badrummet. Innanför dörren ligger nylagt golv och väggarna är vita i hela hallen, precis som i övriga bostaden.

Badrum

Lägenhetens stora badrum är ljust och fräscht med vitt kakel på väggarna och plastmatta på golvet. Här finns WC, handfat, spegelskåp, handdukstork, rejäl dusch samt ett högskåp.

Kök

I sann retroanda, ligger schackrutigt laminatgolv på köksgolvet, vilket går i stil med den turkosa fondväggen och originella detaljer. Köket ger riklig förvaring, bra arbetsytor samt en mysig matplats. Utrustningen består av en rejäl spis med ugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. I den fina fondväggen har man knackat fram tegelväggen vilket ger rummet ytterligare charm och identitet!

Rummet

Med underbar stavparkett, vita väggar och djupa fönsternischar skänks även rummet en retroanda och charm. Här ryms allt och till och med lite till! En stor säng med tillhörande möblemang, vardagsrumsdel samt arbetsplats är inga konstigheter, så här kan ni inreda fritt och efter egna önskemål. Genom de stora fönstren flödar dagsljuset in och utanför kan man se över föreningens mysiga innergård med flera odlingspallar och grillplats.

Mitt i mysiga Brämaregården, finner du denna stora enrummare! Här bor du lugnt och avskilt med samtliga fönster mot föreningens lummiga innergård. Lägenheten ger gott om plats för både arbetsplats, vardagsrumsdel samt sovrumsdel i det stora rummet. Stort, avskilt kök, fräscht badrum och gott om förvaring! Lägenheten ligger i en välskött förening med mysig innergård och närhet till kommunikationer, serveringar och serviceutbud. Gångavstånd till expansiva Lindholmen och Hjalmar Brantingsplatsen som är stora knutpunkter i närområdet!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

2 699 kr inkl värme, VA, Bredband 100 Mbit, kabel-TV samt bostadsrättstillägg

Driftskostnad

4 917 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 692 kr
Försäkring: 225 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

5,48%

Andel av årsavgiften

5,48%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1932

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 juli 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 159 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Stamrenovering 1987
Ombildningsår 2008

Fastighetsbeteckning

Brämaregården 7:10

Förening

Namn

Brf Guldtunnan

Om föreningen

Föreningen bildades 2008 och består av 19 bostadsrättslägenheter samt 2 lokaler. Fastigheten bebyggdes 1932. Föreningen äger tomten som byggnaden står på.

Två gånger per år är det städdag i föreningen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

19

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Internet via fiber samt basutbudet av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.
Föreningen har avtal med Telia som är fastighetens leverantör av tv, bredband och telefoni. Idag finns även avtal med ComHem.

Parkering

Det finns inga garage- eller parkeringsplatser inom föreningen. Boendeparkering finns utanför byggnaden.

Renoveringar

Stammar (kök, badrum och el) byttes 1987 samt att renovering av fönster utfördes.
Tak, fasad och tvättstuga renoverades 2009.

Inga större renoveringar eller någon avgifthöjning finns planerad i år.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Bredablick Förvaltning i Sverige AB sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

Om området

Brämaregården

Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ett charmigt område med gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden. Utsiktspunkten Ramberget sträcker sig 87 meter över havet och ligger i Brämaregården / Rambergstaden. Bebyggelsen kring består i huvudsak av flerfamiljshus. Vid Ramberget ligger Porslinsfabrikens disponentvilla kvar som en symbol från 1800-talet.

Kommunikation

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Brämaregården. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du Kville Saluhall, apotek, vårdcentral, mataffär samt restauranger och caféer. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Karta

Hör av dig till Kajsa Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad