Midsommargatan 5

Bilder

Midsommargatan 5 , Centrala Hisingen Tolered , Göteborg

I populära Tolered finner du denna charmiga förhandsbesiktigade tegelvilla med källare. Hela entréplan är smakfullt renoverad 2016 med köket från HTH som den stora höjdpunkten! Här finns ett rymligt och ljust vardagsrum som väver samman med det nya köket i en öppen och social planlösning. Nedervåningen är som en omålad duk där endast fantasin sätter gräns för vad du kan skapa.

Lättskött tomt med plats för den stora uteplatsen eller utbyggnad i form av extra rum. Stora ytor för lek och bus samt uppfart med plats för tre bilar!

48 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
48 kvm
Biarea:
48 kvm
Tomtarea:
446,8 kvm
Byggår:
1942
Driftskostnad:
2 856 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

48 kvm

Biarea

48 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

I populära Tolered finner du denna charmiga enplansvilla med källare. Hela ovanvåningen är smakfullt renoverat 2016 med köket från HTH som den stora höjdpunkten! På detta plan finner du ett rymligt och ljust vardagsrum som väver samman med det nya köket i en öppen och social planlösning. Från vardagsrummet hittar du det stora sovrummet åt höger här ryms dubbelsäng med tillhörande förvaring. På motsatt sida ligger det mindre sovrummet som rymmer säng med förvaring. Nedervåningen upplevs nästan som en del av entréplan där en ljus trappa väver dessa samman. Här finner du ett rejält sovrum med massor av förvaringsmöjligheter, stort badrum/tvättstuga, separat wc, pannrum med intilliggande förråd. Utöver detta finns det ytterligare två mindre rum som idag nyttjas som förråd men som enkelt kan bli ytterligare ett sovrum. Nedervåningen är som en omålad duk där endast fantasin sätter gräns för vad du kan skapa. Lättskött tomt med plats för den stora uteplatsen eller utbyggnad i form av extra rum. Stora ytor för lek och bus samt uppfart med plats för tre bilar! Den totala uppvärmda golvytan är 96 kvm varav 48 kvm anges som biarea i taxeringsinformationen. För mer information vänligen kontakta Patrik Skarström eller Kajsa Andersson!

Hall

Ljus hall som leder dig till både Entréplan och källarplan via trappor. Slitstarkt klinker ligger på golvet och avhängning erbjuds i en garderob en halvtrappa upp.

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum som väver samman med köket i en öppen, social planlösning. Här är allt renoverat 2016 och går i en modern tappning. Väggarna är vita och på golvet ligger vacker fiskbensparkett i original som på senare år slipats.

Kök

Köket, från 2016, är levererat av det högklassiga märket HTH. Här finner du vita över- och underskåp med snyggt vitt kakel som går fint ihop med den mörka stenskivan. Den genomgående rostfri utrustningen består av: kyl/frys i fullhöjd, integrerad ugn och mikro, diskmaskin, stor häll med takhängd fläkt och som pricken över i:et - en stor vinkyl. Här har det inte snålats vid renoveringen och köket är perfekt för den moderna familjen.

Sovrum 1

Detta sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet. Här sover ni skönt i en stor säng. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett.

Sovrum 2

Här finner ni det perfekta barnrummet som rymmer en större säng med tillhörande förvaring om så önskas. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett.

Sovrum 3

Husets största sovrum finner ni en trappa ner. Här ryms utan problem både en dubbelsäng och skrivbord. Förvaringen löses via fem garderober längst ena vägen. Ljuset kommer in via två fönster rakt fram i rummet. Väggarna är vita och på golvet ligger ljus laminat.

Badrum

Det äldre badrummet ger plats att låta fantasin flöda! Här finns en mängd olika möjligheter, varför inte göra ett litet minispa? Här ryms både badrum och tvättavdelning, eller kanske vill ni ha tvättavdelningen i pannrummet? Valet är ert!

Gästtoalett

Äldre toalett med vädringsfönster.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggnadsår

1942

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 februari 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 181 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta med grundsulor
Grundmur: Betonghålsten & gjuten grundmur
Stomme: Betong
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong & Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

2016: Helrenovering entréplan
2019: Tillbyggnad räcke i hallen ovan trappa

Fastighetsbeteckning

Tolered 5:10

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

34 276 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 15 300 kr
El: 5 322 kr
VA: 6 000 kr
Försäkring: 7 654 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 114 000 kr, varav byggnadsvärde 805 000 kr

Summa pantbrev

600 000 kr

Tomt

Areal: 446,8 kvm
Tomttyp: Trädgård

Tomtbeskrivning

Lättskött tomt med plats för den stora uteplatsen eller utbyggnad i form av extra rum. Stora ytor för lek och bus samt uppfart med plats för tre bilar!
Se alternativ planlösning för förslag på altanbygge.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Avtalsservitut Elledning
Avtalsservitut Villa
Last: Avtalsservitut: Elledning, 14-IM1-42/1591.1
Last: Avtalsservitut: Villa, 14-IM1-42/1590.1

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostad innebär att säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Centrala Hisingen Tolered

Tolered är en stadsdel som ingår i primärområdet Kärrdalen och stadsdelsnämndsområdet Lundby i Göteborg. Området gränsar till Svartedalen, Slättadamm och Bjurslätt mm. Bebyggelsen består mestadels av fristående hus och radhus. I området ligger Toleredsskolan och Lerlyckeskolan samt Toleredskyrkan.

Kommunikation

Närmaste hållpats är Svartedalsgatan där busslinje 31 trafikerar. Övrig kommunikation finns utmed Björlandavägen eller längs Hjalmar Brantingsgatan.

Närservice

I Tolered finns bla det anrika Mohlins konditori samt andra småbutiker. För större utbud finns Wieselgrensplatsen eller Backaplan någon kilometer bort.

Karta

Hör av dig till Patrik Skarström eller Kajsa Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad