Gustaf Dalénsgatan 18

Bilder

  • Såld!

Gustaf Dalénsgatan 18 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Citylägenhet endast 5 minuter från centralstationen. Ljus lägenhet på våning 4 som erbjuder både en inglasad balkong i västerläge samt en loftgångsbalkong i österläge. Lägenheten erbjuder vitlaserade askgolv, fönsterbänkar i marmor, kök från Marbodal samt en maskinpark från Siemens.

Utöver detta erbjuder föreningen en unik takterrass med vinterträdgård och gemensamhetsutrymmen om nästan 200 kvm. Här upp kan du umgås med grannar eller vänner, hyra en privat sällskapsdel, njuta av kvällsolen på terrassen, grilla på föreningens grillar och samtidigt tvätta din tvätt i den gemensamma tvättstugan.

Inom Kvillebäcken finns ett antal restauranger, caféer, närlivsbutiker, Kville saluhall, gym, stadsdelsbibliotek och mycket mer. På andra sidan Kvillebäcken har ni Backaplans köpcenter med mängder av butiker inklusive en stor Coop-butik.

34,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 368 kr inkl. värme och telia triple play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
34,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
3402
Byggår:
2018
Driftskostnad:
219 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

34,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med gott om förvaring samt avhängning. På golvet är det en ljus askparkett som löper vidare i hela lägenheten samt vita väggar.

Badrum

Vitt kakel på väggarna samt antracitgrått klinker på golvet. Här finns spotlights i tak, värme i golv, wc, vit kommod, spegelskåp, dusch med glasdörr, handduksvärmare, kombimaskin samt extra förvaringsskåp.

Kök

Kök från Marbodal. Skåpsluckor i ask med rostfria handtag, bänkskiva i mörk laminat samt vitt kakel ovan bänkskivan. Den vita maskinparken från Siemens består av inbyggnadsugn, inbyggd mikro, spishäll, diskmaskin samt kyl/frys.

Allrum

Stort allrum med stort fönsterparti från golv till tak. Här får du plats med säng, soffa samt matbord, till och med tvn har sin givna plats. Garderoberna smälter fint ihop med köket som båda är i ask. Förvaring finns det rikligt utav och de har utnyttjat all yta som går.

Balkong

Vid entrén har ni en loftgångsbalkong i österläge med utsikt över Kvillebäcken. Från allrummet når ni den inglasade balkongen i västerläge med härlig kvällssol.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 8, hiss finns

Avgift

2 368 kr inkl. värme och telia triple play

Driftskostnad

2 628 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 428 kr
VA: 1 200 kr

Kommentar

Driftkostnad enligt schablon. Individuell mätning av el, kall- och varmvatten. Detta debiteras av föreningen i efterskott och på verklig förbrukning.

Andel i föreningen

0,72187%

Andel av årsavgiften

0,70023%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX system

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 55:2

Förening

Namn

HSB Brf Cinnober

Om föreningen

HSB Brf Cinnober äger fastigheten Kvillebäcken 55:2 som består av 89 bostadsrättslägenheter. Föreningens adress är Gustaf Dahlénsgatan 18, Solventilsgatan 17A-17D, Fjärdingsgatan 15, 17 samt Rundbäcksgatan 16, 20.

Det finns även övernattningslägenhet och cykelrum. Till samtliga lägenheter hör även ett förråd.

Gården som vetter mot väster, ska påminna om ett kuperat skärgårdslandskap med bergsskrevor och frodig grönska. På utvalda ställen finns det sittplatser. Det finns även en stor parksoffa av trä med perfekt solläge.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

89

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

I avgiften ingår fiber från Telia avseende Bredband 100/10, TV-paket lagom och bredbandstelefoni Mini.

Parkering

Till fastigheten hör 48 st garageplatser. Kostnad ca 1250 kr/ månad. Det finns även 3 MC platser. Separat kö.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Den stora takterrassen, som kallas för Toppen, är en vacker rogivande oas på åttonde våningen där du kan sola, äta middag eller bara vara.

Här uppe har du en fantastisk utsikt åt alla håll. Perfekt för att se solen gå ner. 136 kvm av terrassen är inglasad, en vinterträdgård som förlänger sommaren rejält. 60 kvm av takterrassen är öppen mot himlen och där finns det förutom solstolar och relaxmöbler även grillar.

På Toppen finns både gemensamhetslokalen och tvättstugan, vilket gör den till en naturlig mötesplats för dig och dina grannar.

Viktiga dokument

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad